Giden sevgiliye ne dersiniz?

Ne şekilde ve neden bittiğine bağlı..
Eğer ilşkiniz tamamen bittiyse bile eğer pişman olsun sizi düşünsün isterseniz gayet gururlu-onurlu ve ağırbaşlı olarak ayrılın. Öyle küfürle falan olmaz.
Canım güle sen hep çok mutlu ol falan da demeyin tabi bu da abes olur ama içini sızlatacak içine ilerde oturacak- bi zaman sonra kulağında yankılanacak sözler söyleyn bence :)

Beni aldatan insana en son: Arkamdan döndürdüğün hesapların vardıysa Allah'ın da bir hesabı vardır elbet. İnan bana yaptığın hiçbir şeykoymuyor. Sen iradenle yolunu seçtin, ben de 'sahici gündemime' geri döndüm.( yani yalanlarla dolu dünyandan uyandım- eski 'ben' e döndüm,o yalansız dünyamdan seni çıkardım)

4 ay sonra yalvar yakar bana dönmeye çalıştı. Beni aldatana döner miyim, tükürdüğüm yalar mıyım :))

Son düzenleme:
gittiğin yol yol değildir ey sevgili yada Allah b.. versin,:)))))))şaka bir yana ne dicemki, hele yok yere bırakıldıysam ;hiç bişey..yani asla salya sümük ağlamam sırf acısında dönsün gibilerinden nede ağzı bozuk gibi konuşup vıdı vıdı ağlaşmam..yani susarım..ama beklemem.. gidene bay bay gelene hay hay:))

Son düzenleme:
sana geri döner miyim sandın gelde yar beni güldüüüür derim :82: haydi güle güle

Ciddi düşünmüyor isem yeterince sevmiyorsam.. yolun açık olsun ALLAHA emanet ol derim..
Deli gibi aşıksamm seviyorsam ki 1 yıllık ilişkim var o benden baska hiç bir yere gidemez.. kii ALLAH korusun diyorum öyle bir şey olsaydı... Gitmeee durrr yalvarırım der ayaklarına kapanır deli gibi ağlardım onsuz yaşayamam. O olmadan nefes alamam çnkü..

değecek biri olduğuna inanıyorsam eğer gitmemesi için elimden geleni yaparım kiii değmeyecek birisi ise eğer gitmesine ses çıkarmam

Eğer sevmiyorsam zaten hayatıma almam ama oldu aldıysamda yolun açık olsun derim.
Ama deli gibi seviyorsam ve uzun sürelide olmuşsa ilişkim elimden gelen her şeyi yaparım gitmemesi için...

istediği için gidiyorsa yolu açık olsun. yok mecburiyetler varsa elimden gelen neyse yaparım

gidecem adam onuda yapsan gidiyo illaki bigün:) ben yaşadım gördüm herşeyi yaptım ama yine de gitti. giderken hiçbişy diyemedim sadece durdum baktım arkasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…