Giden sevgiliye ne dersiniz?

aslında doğruyu söliyim giden sevgilime aynen sunları söledim..bana yaptıkların için yinede sana teşkkr ederim..kendine i bak.o da dedi ki bi daha arama sende ..bende tmm. aramam dedim.ama hep içimden yavaşşş git diyesim geliyodu ne yalan söliyim.ha buarada şimdi msj attım son kez konuşalım mı diye bakalım ne diyecek:)Allahım gidemiyorum resmen ..

hahhaha...yavasss giiit...hizli gitme sakin:)o kadar istiyorsan konusmasini insallah konusursunuz yine...hersey gonlunce olsun canim

beni terkeden o günden sonra sadece NEFRETIM olur. Hakkimi helal etmem. Yoluda acik olmasin.
kendini atacagi kollarda beni arasiiiiiiiiiinnnnnnn insallaaaaaaaaaaaaaaah derdim...benden sonrakilerin gözlerine baktiginda ellerini tuttugunda herseyde beni hatirlasin beni hissetsin isterim.

Yasasin kötülük

gittn de bi nefes aldım arkadass!!
( ya su güzel yüz ifadelerini nasl yapıyrsnz ben yapamıyrm ; nerde o yz ifdleri bnde gözkmyr

bazen dayanmaktır sevmek; hayat nerden vurursa vursun ayakta durabilmek. bazen yaşamaktır sevmek;soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek.bazen ağırdır sevmek;sevdiğine layık olabilmek. ve bazen hayattır sevmek;birini çok uzaktayken bile,yüreğinde taşıyabilmek.mutluluklar.

derim ve başka söze gerekte kalmaz:)

Son düzenleme:
ben dedim ki
bu gün o kadar canımı acıttın ki bir daha senden ne bir nefes ne bir söz hiç bir şey duymak istemiyorum yazık sana harcadığım emeklerime yazıklar olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…