Giden sevgiliye ne dersiniz?

haydi güle güle git uğurlar olsun,yolun biryerinde elbet yorulursun,
kendimi saklıyorum vakit gelince,sen beni bulursun bulabilirsen tabi derdim

gidecem adam onuda yapsan gidiyo illaki bigün:) ben yaşadım gördüm herşeyi yaptım ama yine de gitti. giderken hiçbişy diyemedim sadece durdum baktım arkasından

Kader kısmet.. Sevgi saygı alıskanlık.. Bunlar yoksa arkasına dahi bakmadan giderler..
Lakin sevgi varsa imkansız tutku vardır çünkü..
Üzme tatlı canını,değerini bilmeyene değerini öğretemezsin..:26:

Gidersen gitt, senden bi cacık olmaz.
elimi sallasamm ellisi. bana erkek çok. sen kaybedersin.

Git, gidebildigin kadar uzaga git,
Ama unutma katiller olay mahalline mutlaka geri donerler

Bi ara durduk yere:
Ben sana doyamadim, doysun kara toprarklar dedim.
Sinirlenmisti..

En son konusmamizi tam hatirlamiyorum ama hakkimi cani gonulden helal etmemistim.
Insallah Allah kabul etmemistirrde hesabim mahsere kalir..

beni aldatıp başkasıyla çıkmaya başlayan sevgilime tek cümle yazmıştım, bana yaşattığın şeyi senin de birgün yaşamanı dilerim...

içimden söylediklerim çok farklıydı. küfür dağarcığım çok gelişti sayesinde

ben sana fazla geldim beni haketmediğinden artık eminim
yar saçların lüle lüle haydi sana güle güle

"Gün gelecek bu hareketlerin için öyle pişman olacaksın ki, yine de hala aptalım, iyiliğini düşünüyorum. Allah selamet versin."

İçimdekileri söyledim, mutluyum, belki ben megalomanım, belki de o değerimi bilmedi, bilemiyorum. Ama hala bittiğini düşünmüyorum, erkek adam gitmez bee.

allah sana sağlık versin güç kuvvet versin dedim
inşallah yine seversin
inşallah baba olursun dedim
tuhaf mıyım neyim

ayrılırken onu hala çok seviyordum yaaa

Güle güle,gidişin olsun dönüşün olmasın derdim :))

Valla ben hep iyi dileklerimi sundum.allah seni mutlu etsin hayallerin gerçek olsun gibi şeyler dedim.karşımdaki ne kadar haketsede ben kötü konuşmadım

giden ne kaybettiğinin farkında değildir gittiyse, o yüzden ağzımı yormaya bile değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…