- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Evet aklına gelirsin ve evet özler de..
Ama sana tavsiye bakma profillerine.. Hatta hepsini engelle o bakarsa seni göremesin. O zaman daha çok meraklanır.. Bence kesin girip bakıyordur o da... Senin ne iyi ne kötü hangi durumda olduğunu bilememek onu daha da meraklandıracaktır..
Bırak görme, kendini de gösterme. Dönerse de AFFETME!
ilk defa birine ah ettim..kimin ne yaşadığını bilemezsiniz..Bide ah çıktı... Her ayrılan aci yaşıyan ah edip dursa dilimizden sürekli beddua çıkardı.olmamış bitmiş herkese selamet ola
Ona dikkat etmediğimi, gözden kaçırdığımı söyldim zaten.aldatmış ya kız nasıl ah alacak durum yok
zaman çok uzamış işte.5 yıl okulum vardı sonra onun askerliği derken aileler tanısmıstı zaten söz olacaktı hersey tamamdı ağleler cok önceden tanısmıstı hatta evlilikde sürekli konusuyorduk
Amacım affetmek değil amacım yasadıklarımı yasasın o telefonlarımı ac adıgı gibi telefonlarını acmamak özlemez diyor herkes ama özlesin istiyorum yasasın yasaddklarımı ıstıyorum ama engellersem bu seferde kız demesın dayanamadı bak mutlulugumuza su bu diye.. PEKİ GERCEKTEN HERSEYİ KAPATMAKIMIYIM yoksa beni mutlu görüp ya bu kıza bukadar aey yaptm nasıl hala mutlu mu dwmeli
ilk defa birine ah ettim..kimin ne yaşadığını bilemezsiniz..
selep 38545203 .!.:Evet keske bende sizin kadar rahat söyleyebılsemolmamış bitmiş diyebilsem normal bır ayrılık olsa belki bi nebze derdim ama yasafıklarım cok ağır gercekten.. Ah ediyorum tabi ama ona bişeu olsun diye etmiyorum benim yasadıgım acılarıngörsüm ozaman anlasın istiyorum yoksa gecersin ölsün subolaun bu olsun demiyorum sadece ALLAH bana yasattıjlarını yasattın diyorum
Amacım affetmek değil amacım yasadıklarımı yasasın o telefonlarımı ac adıgı gibi telefonlarını acmamak özlemez diyor herkes ama özlesin istiyorum yasasın yasaddklarımı ıstıyorum ama engellersem bu seferde kız demesın dayanamadı bak mutlulugumuza su bu diye.. PEKİ GERCEKTEN HERSEYİ KAPATMAKIMIYIM yoksa beni mutlu görüp ya bu kıza bukadar aey yaptm nasıl hala mutlu mu dwmeli
cok teaekkür ederim verdiğn moral için suan nedense ileriyi göremiyorum yarını bile düşünemiyorum hayatımın merkezi oymuş resmen benim bütün hayatım oymuş insan 8 gündşük ilişkisini bile cık zor unutabılıo kı kaldıkı yıl bu ama umarım dediğiniz gibi bnde unutur ve cok mutlu olurumOnun kendine bi sensiz bi hayat kurduğunu kabul et ve şuan kalk ayağa ben kendi hayatıma bakarım de. Unutma senden değerli bi şey yok bu hayatta. Kurtulmuşsun evliyken yapsaydı bunları sonuçları düşün şükret, değmez üzülmene . Hayat öyle birini çıkarır ki karşına iykİ onla olmamış dersin. Ahın yerde kalmaz hiç merak etme Allah Çok büyük:)
Tabıkıde aekadasım değil sildim ama engellemedim bize bakmaya dayanamıyor demesinler diye suan hicbiri hiçkimse ne acılae cektıgımı bolmıo onlardanfacebookta arkadaşsanız hemen silin... en azından sizin bakıp bakıp ağladığınızı artık düşünmesin.... sizde bakmayın zaten artık yeni bir sayfa açın hayatınızane b...k yerse yesin ah etmene gerek yok ileride yaşayacağın sıkıntılardan kurtulduğun için şükret.....
Tabikide okadar cok istiyorum ki bakmamayı hergün kendi kendime söz vetiyorum bakmamak icin ama dayanamıyorum herseyını paylasıyorlar orda yok annecıgımlw nısan alısverısı yok evımızı arıyoruz su bu ya anlatamam nasıl bukadar cabuk ya bı kaç aydır tanıyor sadece nasul bukadar cabukyapanılıor hıc mı sevmedı dıcem madem sevmedi neden beni kandırdı 8 yıl anlamıyorumBenim hep inandığım bir şey vardır ; Biri eğer senin aklındaysa sen de onun aklındasındır iyi ya da kötü. Sizin durum da böyle bence ama artık önünüze bakın derim... Bakın onlar yeni hayat kurma peşinde siz de artık kendi hayatınıza odaklanın öncelikle paylaşım sitesinden takibi bırakmakla başlayın siz öyle yapınca daha çok aklınıza yerleştiriyorsunuz.
ileriyi göremiyorum deme çıkmaya çalış bu psikolojiden öyle bi adam ki üzüldüğün son kez konuşmamış bile seninle. Senin duyacağın nefreti bile hak etmiyor. Sev kendini çok sev yapma bu kötülüğü kendine. Bi bebeğim var ondan sonra anladım bi bebek nasıl zor gelio hayata nasıl zor büyüyor annesinin gözünde nasıl değerli ben onu kimse için kendini helak etsin diye doğurmadım emin ol senin annende öyle düşünüyordur hayat çok kısa hepimiz mutlu olmanın yollarını aramalıyız, bizi mutsuz edenler bizden uzak olsun demeliyiz.cok teaekkür ederim verdiğn moral için suan nedense ileriyi göremiyorum yarını bile düşünemiyorum hayatımın merkezi oymuş resmen benim bütün hayatım oymuş insan 8 gündşük ilişkisini bile cık zor unutabılıo kı kaldıkı yıl bu ama umarım dediğiniz gibi bnde unutur ve cok mutlu olurum
Okadar cok dua ediyorum ki umarım dualarım kabul olur beni aldattı ve aldattıgı kızla evleniyor 8 yıllık sevgilim bir kaç aydır tanıdıgı kıxla hemdeAceleye gerek yok zamanı geldimi allah adamı taş eder taş kimsenin Ahi kimsede kalmaz sabret izle güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?