Gidende özler mi?

Zor bir dönem geçireceksin hep için acıyacak ama bir dönem sonra daha az acıyacak... Eskiye göre daha az aklına gelecek ama yine için acıyacak yıllar yıllar sonra bile yine için acıyacak. Belki tahammül sınırın artıyor belki daha az acıyor ama yine bir buruluyorsun
İnşallah seni mutlu edecek birisini bulursun
Seni düşünüyor mu bilmiyorum ama yıllar yıllar önce benimde acı çekerek son verdiğim biri vardı hala aklıma gelir ara ara...

Amacım affetmek değil amacım yasadıklarımı yasasın o telefonlarımı ac adıgı gibi telefonlarını acmamak özlemez diyor herkes ama özlesin istiyorum yasasın yasaddklarımı ıstıyorum ama engellersem bu seferde kız demesın dayanamadı bak mutlulugumuza su bu diye.. PEKİ GERCEKTEN HERSEYİ KAPATMAKIMIYIM yoksa beni mutlu görüp ya bu kıza bukadar aey yaptm nasıl hala mutlu mu dwmeli

Onun kendine bi sensiz bi hayat kurduğunu kabul et ve şuan kalk ayağa ben kendi hayatıma bakarım de. Unutma senden değerli bi şey yok bu hayatta. Kurtulmuşsun evliyken yapsaydı bunları sonuçları düşün şükret, değmez üzülmene . Hayat öyle birini çıkarır ki karşına iykİ onla olmamış dersin. Ahın yerde kalmaz hiç merak etme Allah Çok büyük:)

mutlu desin ... özlemeye bilir telefon etmeye bilir ama mutlu olduğunu düşünmesi senin için iyi olur . kendine bak o mutlu sen mutsuzsun .bırak seni mutlu görsünler kazandıklarını düşündürme onlara

facebookta arkadaşsanız hemen silin... en azından sizin bakıp bakıp ağladığınızı artık düşünmesin.... sizde bakmayın zaten artık yeni bir sayfa açın hayatınızane b...k yerse yesin ah etmene gerek yok ileride yaşayacağın sıkıntılardan kurtulduğun için şükret.....

Ben bunun pismanligini yaşadım.tecrübe edindim ondan dedim.artik bana zarar verenleri kaileye almiyorum.allaha birakiyorum

Benim hep inandığım bir şey vardır ; Biri eğer senin aklındaysa sen de onun aklındasındır iyi ya da kötü. Sizin durum da böyle bence ama artık önünüze bakın derim... Bakın onlar yeni hayat kurma peşinde siz de artık kendi hayatınıza odaklanın öncelikle paylaşım sitesinden takibi bırakmakla başlayın siz öyle yapınca daha çok aklınıza yerleştiriyorsunuz.

Konuyu yorumları filan hiç okumadım başlığa göre yorum yapıyorum. Seven özler.. Gitmesi kalması hiç önemli değil.

Bence kapatmalısın. Hem senin hakkında bilgi sahibi olmamaları için hem de kendin için. İnan bana kendine en büyük iyiliği yapacaksın.

cok teaekkür ederim verdiğn moral için suan nedense ileriyi göremiyorum yarını bile düşünemiyorum hayatımın merkezi oymuş resmen benim bütün hayatım oymuş insan 8 gündşük ilişkisini bile cık zor unutabılıo kı kaldıkı yıl bu ama umarım dediğiniz gibi bnde unutur ve cok mutlu olurum

Tabıkıde aekadasım değil sildim ama engellemedim bize bakmaya dayanamıyor demesinler diye suan hicbiri hiçkimse ne acılae cektıgımı bolmıo onlardan

Aceleye gerek yok zamanı geldimi allah adamı taş eder taş kimsenin Ahi kimsede kalmaz sabret izle güzelim.

Tabikide okadar cok istiyorum ki bakmamayı hergün kendi kendime söz vetiyorum bakmamak icin ama dayanamıyorum herseyını paylasıyorlar orda yok annecıgımlw nısan alısverısı yok evımızı arıyoruz su bu ya anlatamam nasıl bukadar cabuk ya bı kaç aydır tanıyor sadece nasul bukadar cabukyapanılıor hıc mı sevmedı dıcem madem sevmedi neden beni kandırdı 8 yıl anlamıyorum

İ
ileriyi göremiyorum deme çıkmaya çalış bu psikolojiden öyle bi adam ki üzüldüğün son kez konuşmamış bile seninle. Senin duyacağın nefreti bile hak etmiyor. Sev kendini çok sev yapma bu kötülüğü kendine. Bi bebeğim var ondan sonra anladım bi bebek nasıl zor gelio hayata nasıl zor büyüyor annesinin gözünde nasıl değerli ben onu kimse için kendini helak etsin diye doğurmadım emin ol senin annende öyle düşünüyordur hayat çok kısa hepimiz mutlu olmanın yollarını aramalıyız, bizi mutsuz edenler bizden uzak olsun demeliyiz.

Aceleye gerek yok zamanı geldimi allah adamı taş eder taş kimsenin Ahi kimsede kalmaz sabret izle güzelim.
Okadar cok dua ediyorum ki umarım dualarım kabul olur beni aldattı ve aldattıgı kızla evleniyor 8 yıllık sevgilim bir kaç aydır tanıdıgı kıxla hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…