Gidende özler mi?

ben de her gün, her gün bıkıp usanmadan ah ediyorum inşallahhhh tutar
4 sene once cok sevdigim nisanlim şak diye birakti beni cok ah ettim mutlu olamasin dedim icim yandi eridim bittim 3 sene araliksiz agladim.. sonuc mu benim evliligim 2 ayda cortladi.. ettigim ahlar beni bulup bana girdi canim tutun dilinizi benden soylemesi

Bu nası bi yorum ya? Çocuk 8 sene umut vermiş, aldatmış, hayatımda kimse yok deyip ertesi gün söz fotolarını paylaşmış.şerefsizliğin alasını yapmış, normal bi şekilde bitirmemişki ilişkiyi.siz de tutmuş "ilişkiler başlar biter, ah alınacak bi şey yok ortada" diyorsunuz.

Hayatina devam etmek istiyorsan , onlar gorsun diye birsey yapma onlar gorucek diyede bisey yapma..
Birak ne haki varsa görsün.
Sen onlari dusundukce daha cok aci cekersin , etme bulma dunyasi sen sabirli ol ahin cikar.
Ama kendine iyilik yap ve onlari takip etme onlara gorede yasama sosyal medyada.

Ah etmeyenin ahi tutar derler...

Unutmaya calismaniz en iyisi... İyilikleride kotulukleride. Onu dusuncelerinden azaddettiginde sende ozgur kaldigini fark edeceksin.

Asıl giden özler. Kalan nefret eder, siler devam eder.

ama sen kendine çok haksızlık ediyorsun. bu nedir sürekli takip etmeler fotolarına bakmalar ? hemen engelle. hem de sülalece hepsini. kendine dön. böyle çok zarar verirsin kendine. ne yapalım yani ne istediğini bile bilmeyen adam olamamiş oğlan çocuklarının saçma sapan hatalarının bedelini biz mi ödeyelim ? beddua da etme. en iyi intikam mutlu olmaktir. biz şanslıyız. sevmesini bilemeyen karakteri oturmamiş adamlardan bi şekilde kurtulduk bak.. allah karılarına yardım etsin.

O da istemis ki sozlenmis. Istemis ki guzel sozler yaziyor canim. Yutmasi zor ama zamanla acisi gecer. Ben ex sahsiyete agzimdan evlilik lafi ciktigi icin yari yolda birakmadim. Daha aileler bile tanismamisti her turlu birakabilirdim. Ama bayan halimle delikanliligima yediremedim. He sonra o yedirdi ve beni ortada birakti evlendikten sonra. Malesef ki gunumuz erkeklerinin cogu boyle şey. Şey kismi yoruma aciktir. Allah'a birak, baska bisey de yapma. Baskasi cikar hakeden biri belki onu da seversin. Asikken hissedilen hormojlar uzmanlara gore 7 cikolata yiyince hissediliyormus. Erkek arkadasinin hissettrdklerini marketten satin alabilirsin. Erkek dedigin 7 cikolata parasi velhasili. Karaktersizleri yani.

Benim ahım çıktı..Gerçi ben Ah etmemiştim sadece gözlerim kan çanağı gibi olmuştu ağlamaktan,gözlerim şiş içinde çok gidip gelmiştim işe...Ona olan sevdamı kalbime gömüp yola devam etmiştim...

10 yıl sonra nasıl kepaze bir hayatın içinde olduğunu nasıl kopek gibi pişman olduğunu,beni kaybettiği için nasıl acılar çektiğini hepsini duydum,gördüm,öğrendim...Allahım öyle büyük ki. Şükürler olsun.

Size yapılan yanlışın bedelide ondan çıkacak merak etmeyin. Ben gördüm sizde görün dilerim.

Gönül öyle yol geçen hanı değil, dergâhtır..
Paldır küldür girilip çıkılmaz! Günahtır... (Hz.Mevlana)

Ne güzel ne anlamlı bir söz....
EDEN BULUR dilerim...

Yaşattıgını yaşarsin. Zor bir surecten geciyorsun ama kurtulacaksin. Kendini oyala. Aklina geliyorsundur ama ozledigini sanmam. Aklina ne sekikde geldiginide bilemeyiz. Senin durumunda olan coook kadin var. Dik dur ve hayatina bak.

Cocuk evleniyo baskasiyla seni niye ozlesin canim benim, kendini kandirma

Neredeyse aynısı bir arkadaşımın başına geldi. Çocuk 6 yıllık ilişkiyi bitirme ihtiyavı bile duymadan evlenmişti. Sadece ara verelim bi iki hafta deyip nikah kıymıştı. Kız çok kötü oldu o kadar ki ağlamaktan bitap düşüyordu. Ama çok geçmeddn yani düğünden bir ay kadar sonra aradı kızı. Pişman olduğunu, yaşamanın çok zor olduğunu falan söylemiş. Daha sonra bir iki kez daha irtibat kurma çabası oldu ama kız kesinlikle görüşmedi. Şimdi kız da evli ve çok da mutlu.

Içinizi rahatlatır mı bilmem ama elbet pişmanlık duyar. Ve merak etmeyin 'eden bulur'

Ayni sey basiniza gelse bu kadar metanetle karsilayabilir misiniz cok merak ediyorum. Kizdan ayrildiktan 2 sadece 2 gun sonra sozleniyor ve ah almiyor oyle mi?

Benzer bir olay da benin arkadasim yasadi. Arkadasim okuyordu sevgilisi kendisinden biraz buyuktu ve okumamisti. Ailesi arkadasimi istemiyordu okuyor vs ayni sebepten. Sonra adam gidip ailesinin istedigi kizla evlendi. Ama evlendikten sonra durmadan arayip aglayip sizlandi. Bosanayim dedi vs. Sonra esi hamile kaldi, bebek dustu... benim arkaasim da su ana baskasiyla evli ve gayet mutlu. Adamin son durumunu bilemiyorum.

Mal bu erkekler he.Şu mantık evlenecek kız, eğlenecek kız.Hevesini almış 8 yıl ne demek.Şimdi yeni heyecan iyi geliyordur, ama alışkanlıklardan çabuk vazgeçilemez.

şimdi ki nişanlandığı kızın her olumsuz hareketinde selen olsaydı nasıl olurdu ya da selen bu konuda şöyle davranırdı diye gelirsin aklına 8 yıl öyle silinir mi bi kere de
ama sen kazandın kaybetmedin bunu unutma
o erkekten adam olmazmış zaten.
kayınvalidesi de şimdi millete göstermelik paylaşır ,
bi evlensinler manken gelinim der mi o zaman

çocuk seçimini yapmış sende boşa paralama kendini unut önüne bak kendi hayatını yaşa milleti takip etmeyi de bırak anca kendin üzülürsünseni aldattıysa ve şu an başkasıyla sözlenmişse emin ol aklına gelmezsin pişman da olmaz sen kendi hayatını yaşa üzme artık kendini 8 senen boşa geçmiş kendini kurtarmaya bak

İnşallah bende her gec
İnşallah bende hergece aglıyorum hele ilk zamanlar nefes almadan agladıgımı bılıyorum hıc aramızda soğukluk bile yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…