- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
neden pişman oldunuz başına kötü şeyler mi geldiBenim ah etmedigimi mi sanıyorsunuz ettim zamanın da sonra pişman oldum ve bir daha etmeme kararı aldım.allaha havele en güzel yöntem...
haklısın belkide anne olunca anlayacagım bu durumu annemde cok uzuluo benı goren herkes cok üzülüyo ilk gün ölüyorum sanıyordum nefessiz aglıyordum yastık ıslak uyumusum o gece nasıl uyudugumu bıle hatırlamıyorum tuyamdada görmüştüm zaten halada görüyorum hergece belki ıda görüyordur ama geri donusu olmadıgını o kızdan baska sansı olmadıgın oda bılıor annesine göre o ılk defa bırını sevdı cok sevdı oyle uazıo heyere ozaman benı hıc sevmedi..İ
ileriyi göremiyorum deme çıkmaya çalış bu psikolojiden öyle bi adam ki üzüldüğün son kez konuşmamış bile seninle. Senin duyacağın nefreti bile hak etmiyor. Sev kendini çok sev yapma bu kötülüğü kendine. Bi bebeğim var ondan sonra anladım bi bebek nasıl zor gelio hayata nasıl zor büyüyor annesinin gözünde nasıl değerli ben onu kimse için kendini helak etsin diye doğurmadım emin ol senin annende öyle düşünüyordur hayat çok kısa hepimiz mutlu olmanın yollarını aramalıyız, bizi mutsuz edenler bizden uzak olsun demeliyiz.
Sanki senin göreceğini bilerek kasıtlı yapıyorlar gibi geldi,senin acı çekmenden ne zevk alıyorlar çok yazık annesine de kıza da,sevgilini hiç katmıyorum zaten,rol yapıyorlar bence,madem o kadar mutlularsa neden paylaşıp kanıtlama ihtiyacı duyuyorlar.Hak
haklısın belkide anne olunca anlayacagım bu durumu annemde cok uzuluo benı goren herkes cok üzülüyo ilk gün ölüyorum sanıyordum nefessiz aglıyordum yastık ıslak uyumusum o gece nasıl uyudugumu bıle hatırlamıyorum tuyamdada görmüştüm zaten halada görüyorum hergece belki ıda görüyordur ama geri donusu olmadıgını o kızdan baska sansı olmadıgın oda bılıor annesine göre o ılk defa bırını sevdı cok sevdı oyle uazıo heyere ozaman benı hıc sevmedi..
Bırakın bence onları takibi takıntı haline dönüşecek sizde ki yoksa.Farkındayım 8 yıl az zaman değil ama onlar orada mutluyken siz burada mutsuz olmayın.Mutlu olun ki onlara daha çok batsın. Bundan sonra her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...Tabikide okadar cok istiyorum ki bakmamayı hergün kendi kendime söz vetiyorum bakmamak icin ama dayanamıyorum herseyını paylasıyorlar orda yok annecıgımlw nısan alısverısı yok evımızı arıyoruz su bu ya anlatamam nasıl bukadar cabuk ya bı kaç aydır tanıyor sadece nasul bukadar cabukyapanılıor hıc mı sevmedı dıcem madem sevmedi neden beni kandırdı 8 yıl anlamıyorum
Evet keske bende sizin kadar rahat söyleyebılsemolmamış bitmiş diyebilsem normal bır ayrılık olsa belki bi nebze derdim ama yasafıklarım cok ağır gercekten.. Ah ediyorum tabi ama ona bişeu olsun diye etmiyorum benim yasadıgım acılarıngörsüm ozaman anlasın istiyorum yoksa gecersin ölsün subolaun bu olsun demiyorum sadece ALLAH bana yasattıjlarını yasattın diyorum
Sanki senin göreceğini bilerek kasıtlı yapıyorlar gibi geldi,senin acı çekmenden ne zevk alıyorlar çok yazık annesine de kıza da,sevgilini hiç katmıyorum zaten,rol yapıyorlar bence,madem o kadar mutlularsa neden paylaşıp kanıtlama ihtiyacı duyuyorlar.
Annesi mi bulmuştu bu kızı,annelerin gözünde evlenene kadar aldatmak diye bişey olmuyor,bi de seni istemiyormuş ya zaten hep seni kötülüyordur kızı övüyordur büyük ihtimal ama o kız en çok kadını pişman edecek tahminim hep öyle olur,çok takılma,mutluluk öyle facebooktan olmuyor,inşallah sen gerçekten mutlu olursun.Bende anlamıyorum neden bunu yapıyorlar oglunun benı aldattıgını bılıyord ve bunu destekledi onunda kıxı var nasıl destekleuebılıuor anlamıyorum
İnşallah.. Akrabası bulmuş kızı evet cok övüyor annesi kızda cok fena yaa ben kadına bırkere anne demedım evlenmeden yalakalık olmasın dedim kız daha bıkaç aydır tanıyor ama heryerde anecıgım annecıgım diyorAnnesi mi bulmuştu bu kızı,annelerin gözünde evlenene kadar aldatmak diye bişey olmuyor,bi de seni istemiyormuş ya zaten hep seni kötülüyordur kızı övüyordur büyük ihtimal ama o kız en çok kadını pişman edecek tahminim hep öyle olur,çok takılma,mutluluk öyle facebooktan olmuyor,inşallah sen gerçekten mutlu olursun.
İşte hepsi boş değil eğer bunlar olursa yüreğimin içinin yangını dinecek gözyaslarım dinecek ozaman icim rahat olacak cunkü dilimde söylenmemiş sözleri bıtaktıSeni hala sevse Ne olucak ?
Seni özlese ne olucak ?
Ahin tutsa Ne olucak ?
Adam baskasina gitmis , ve seni birakmis .
Gerisi hepsi bosss !
İnşallahÖzlerrr hacı.. ösler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?