Gidende özler mi?

Hak
haklısın belkide anne olunca anlayacagım bu durumu annemde cok uzuluo benı goren herkes cok üzülüyo ilk gün ölüyorum sanıyordum nefessiz aglıyordum yastık ıslak uyumusum o gece nasıl uyudugumu bıle hatırlamıyorum tuyamdada görmüştüm zaten halada görüyorum hergece belki ıda görüyordur ama geri donusu olmadıgını o kızdan baska sansı olmadıgın oda bılıor annesine göre o ılk defa bırını sevdı cok sevdı oyle uazıo heyere ozaman benı hıc sevmedi..

[QBilda_teacher, post: 38545981, member: 304931"]neden pişman oldunuz başına kötü şeyler mi geldi[/QUOTE]

Bilmiyorum ne geldiğini sadece zaman geçince o ahi bile hak etmediğini düşündüm kizdim kendime bende çok

Sanki senin göreceğini bilerek kasıtlı yapıyorlar gibi geldi,senin acı çekmenden ne zevk alıyorlar çok yazık annesine de kıza da,sevgilini hiç katmıyorum zaten,rol yapıyorlar bence,madem o kadar mutlularsa neden paylaşıp kanıtlama ihtiyacı duyuyorlar.

Bırakın bence onları takibi takıntı haline dönüşecek sizde ki yoksa.Farkındayım 8 yıl az zaman değil ama onlar orada mutluyken siz burada mutsuz olmayın.Mutlu olun ki onlara daha çok batsın. Bundan sonra her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

Allah'a havale et, yaşadığın zor ama ah etme, beddua etme. Bazen bize çok zor gelen şeyler hakkımızda hayırlı olanlardır, dua et bol bol, Rabbim kalbine ferahlık versin. Şu an hissettiklerini anlıyorum, bende 10 senenin üzerine aldatıldım, ilk zamanlar çok zor geçiyor ama biraz kendine hakim olmaya çalış, resimlerine bakma, takip etme bir yerlerden. Bir süre sonra yeniden dünyaya döndüğünde çok güzel şeylerin seni beklediğini göreceksin

Özler(mis)!! Yani bana söylediği öyleydi artik bir önemi yok özlüyor veya ozlemiyor senin için de olmasın.
Okuyormussun diye begenilmemissin.
Boyun kisaymis diye begenilmemissin.
bende oyleyim. Ne yani meziyetleri eziyet mi yapmak lazim illlaki. O kadındaki düşünce yapisini cozemedim.
Onların ne yaptığını boşver..
İki saniye sonramiz belli mi bana onu soyle
Öyle seyler olur ki sen bile sasarsin sen yeter ki kendini sev mutlu ol

Konuyla çok da ilgisi yok ama arkadasimin anlattığı bir kissayi sizlerle paylaşmak isterim..
Bir gün Hz Ali ye bir adam gelir. Sıkıntılarinin olduğunu bunalimda olduğunu söyler. Hz Ali de adama sana iki şey soracagim ve sıkıntından eser kalmayacak der.
İlki; sen dogarken bu dertle mi doğdun?
İkincisi ise olurken bu dertle mi öleceksin?
Adam hayır der ve hz Ali de o zaman neyi dert ediyorsun sen der..
Bu kissayi sürekli aklıma getiririm.
Konu sahibi senin de aklında olsun

Bende anlamıyorum neden bunu yapıyorlar oglunun benı aldattıgını bılıyord ve bunu destekledi onunda kıxı var nasıl destekleuebılıuor anlamıyorum

cok zor arkadaşım ama sorr burdaki bayanlara herkez yaşamıştır sıkıntı herkezin bi imtihanı olmuştur olcaktır seninde bu dua et namaz kıl emin ol sana rabbimden başka hiç bişey iyi gelmicek belki teselli edici bi kaç cümle ama gerçekten ah ettiysen sana haksızlık ettiyse bu ayeti unutma Mazlumun bedduasını almaktan kork. Zira Allah'la bu beddua arasında perde mevcut değildir. belki bu dünyada belki diğer tarafta en iyisini rabbim bilir.hiç bi acı sonsuz değil sonra öle biri çıkacak ki karşına İNŞALLAH iyiki bitmiş diceksin ama o senin ahınla yaşıcak sen onunkiyle değil.

Bende anlamıyorum neden bunu yapıyorlar oglunun benı aldattıgını bılıyord ve bunu destekledi onunda kıxı var nasıl destekleuebılıuor anlamıyorum
Annesi mi bulmuştu bu kızı,annelerin gözünde evlenene kadar aldatmak diye bişey olmuyor,bi de seni istemiyormuş ya zaten hep seni kötülüyordur kızı övüyordur büyük ihtimal ama o kız en çok kadını pişman edecek tahminim hep öyle olur,çok takılma,mutluluk öyle facebooktan olmuyor,inşallah sen gerçekten mutlu olursun.

İnşallah.. Akrabası bulmuş kızı evet cok övüyor annesi kızda cok fena yaa ben kadına bırkere anne demedım evlenmeden yalakalık olmasın dedim kız daha bıkaç aydır tanıyor ama heryerde anecıgım annecıgım diyor

olan olmuş biten bitmiş.
özlemez, aklına gelmez. bunlar olcak olsa zaten yanında biri olmaz. ahh falan da tutmaz kötüler her zaman kazanır. tecrübeyle sabittir.

Seni hala sevse Ne olucak ?
Seni özlese ne olucak ?
Ahin tutsa Ne olucak ?

Adam baskasina gitmis , ve seni birakmis .
Gerisi hepsi bosss !
İşte hepsi boş değil eğer bunlar olursa yüreğimin içinin yangını dinecek gözyaslarım dinecek ozaman icim rahat olacak cunkü dilimde söylenmemiş sözleri bıtaktı

Canım benim, belli ki çok sevmissin bu çocuğu ama o ya senin kadar sevmedi ya da annesi istemediği için vazgeçti senden.facedeki fotolarina da bakma artık bu sadece senin uzulmene neden olur, o seni unuttuysa sende onu unut.yeniden başla herseye emin ol ona verecegin en büyük ceza bu

ARKADAŞLAR SİZCE ONLAR SOSYAL MEDYADA HERŞEYİ AÇIK PAYLASIRKEN BEN BÜTÜN PAYLASIMLARIMLARI KAPATMALIMIYIM ZATEN ÖYLE KÖTÜ SÖZLER FALAN PAYLASMIYORUM ENFAZLA Bİ KAÇ KENDİ FTOGRAFIMI SİZCE ONLAR BENİM MUTLULUGUMU GÖRÖRMELİLER Mİ YOKSA HERŞEYİ KAPATMAKIMIYIM SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ BU DURUMDA ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…