- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
ALLAH yardımcın olsun öncelikle.Böyle ayrılıklardan ölüm daha güzel demişti bir arkadaş. Seni özlemezse bile seni kıyaslar. Ama en önemlisi onların yuvasında sen kara bulut olacaksın. Nasıl mı?O kızın ister istemez aklına acaba Selen'i unuttu mu soruları gelecek. Konuşmalar sırasında ister istemez seni hatırlatan durumlar, insanlar olacak.Sen onları geçmişinle rahatsız edeceksin. ALLAH senin intikamını böyle alacak:)
ALLAH yardımcın olsun öncelikle.Böyle ayrılıklardan ölüm daha güzel demişti bir arkadaş. Seni özlemezse bile seni kıyaslar. Ama en önemlisi onların yuvasında sen kara bulut olacaksın. Nasıl mı?O kızın ister istemez aklına acaba Selen'i unuttu mu soruları gelecek. Konuşmalar sırasında ister istemez seni hatırlatan durumlar, insanlar olacak.Sen onları geçmişinle rahatsız edeceksin. ALLAH senin intikamını böyle alacak:)
Sen onlari takip etmemeye calis.. Adam resmen iki kisiye umit verip birini birakmis, digeriyle sozlenmis saka gibii.. Amma yetenekliymis idare konusunda
Canim ayni sehirde mi yasiyordunuz ? Hani ayri sehirlerde yasasaniz ruhunun duymamasi cok normal de, ayni sehirdeyseniz sayet farkina nasil varamadin ? İlla ki kendini ele verirdi yada adam amma profesyonel.. 8 yil sevgililik sureci olunca sonuc bu sekilde oluyor..bu kadar uzatilmayip kisa kesip evlenseydiniz daha iyi olmaz miydi. Koskoca 8 yil.. Bos yere vaadler verirler sonra ellerinde patlar..Evet idare etmiş cok güzel hicbişi anlamadım belki resmi görmesem yine anlamıcam beni tercih yaptı ve bi baskasınıntergıh etti hadi ettin aldattın neden hemen evleniyorsun değil mi? Evlenme bekle bari bütün acılarınüstüste yasatıyor bana ınceden cok nadirde olsa konusu geçerdi derdim bi baskasıyla evlenirsen naparm ben derdim oda sen bi baskasıyla evkenirsen ben bidaha baskasını sevemem derdi yalanmış
Canim ayni sehirde mi yasiyordunuz ? Hani ayri sehirlerde yasasaniz ruhunun duymamasi cok normal de, ayni sehirdeyseniz sayet farkina nasil varamadin ? İlla ki kendini ele verirdi yada adam amma profesyonel.. 8 yil sevgililik sureci olunca sonuc bu sekilde oluyor..bu kadar uzatilmayip kisa kesip evlenseydiniz daha iyi olmaz miydi. Koskoca 8 yil.. Bos yere vaadler verirler sonra ellerinde patlar..
Cok tesekküe ederim düşüncelerin icin landındq başlarda beni istiyordu sonra bunların durumu bı ara kötü oldu cocuk is falan bulamamıstı cocuğa iş buldum baslarda 600 alıyordu sımdı sayemde 2000 tl alıyor bıde altına araba verdiler oda kalktı beni aldattı onun ıcın neler yaptıgımı ne fedakarlıklar yaptıgımı bi bilseniz varya ama ALLAH büyük diyorum sadece kadına göre adamın hıcbı hakkı yok ustumdeüniversite zamanı bi görseniz beni hem calısıyordum hem ona yemek yapıyordum hem bulasıkları yıkıyordum evini temizkiyordum kalkıyordum snra gidip ders calısıyordum ya neler yaltım kredi cektim ben ödedim kadında nankör cünkü çok fena evin tek oglu cok düşkün ablası sürekli götünü kaldırıyor cok yakısıklısın su bu
Kız içini dökmüş bize, senin yazacağın tek şey bu mu ? De ayrı yazılır . Ona bakarsan yazıya ilk büyük harfle başlanır. Hani nerde sende o büyük harf"De" ayri yazilir
Kız sana benim yazım hatalarımı düzelt dememiş gereksiz yorum soruna çözüm bulmak yerine bilmişlik yapmıssın"De" ayri yazilir
erkek aldatınca erkekliğine birşeyler daha katılmış oluyor gibi görülüyor bazı taraflarca ne yazıkki!!!Cok istiyorummutlu olmayı ynutmayı yoluma bakmayı ama heryerde bi anım ar onunda var tabili ama o unuttu baskasıyla baska anılar yasayabılıyor nasıl yapabıldı aklım ermiyor bana sensiz yapamam derken baskasıyla nasıl yapabildi aikesine göre 7 yıldır yasamadgı mutlulugu yasıyor cok sevıyor bi ton sey ailesi zaten cocuk aldatrı diye bıraksalar yere göğe sıgdıramayacak
Yasattıgını yaşamayacak hep o mutşu ben mutsuz olacakmısım gibi geliyor banaerkek aldatınca erkekliğine birşeyler daha katılmış oluyor gibi görülüyor bazı taraflarca ne yazıkki!!!
Canım bak benm arkdaşım teyzesinin oğlu ile nişanlı idi kaç yılda çıktılar düğüne az bir zaman kala ayrıldılar. Aradan bir kaç ay geçti biz arkdaşımla ağlayıp üzülürken o erkek müsveddesi gidip nişanlandı sonra evlendi şimdi de bebek bekliyor. Sen otur ağla yas tut ne olacak giden ömür senden gidiyor ondan değil. Burda ki herkesin var bir derdi. Kimse dertsiz değil bak bende şu an boşanmanın arefesindeyim hemde iki aylık evlli idim. Onsuz yaşayamam diyordum o da bensiz güya ama bana öyle şeyler yaptı ki aldatılma dahil şimdi suratını bile görmek istemiyorum. Şükür allah seni kutartmış yoksa ilerde daha kötülerini yaşayabilirdin. Kabullenmekten başka yapılabilecek bişey yok için rahatlasın istersen ona mesaj yaz dicem ama tek kelime etmeye dahi değmez bırak gururunu ayaklar altına alma.
Seni aldatan sana yalan söyleyip bunca zaman ayakta uyutan hayatına sensiz devam eden seni aldatan seni ailene ve kendine mahçup eden bi adam senin sevgini hak ediyor olamaz. Yaşattığının aynını yaşasın görsün...
Aglamayı bırak kal bir elini yuzunu yıka gez dolas keyfine bak.. Donulmez Aksamın ufkundamısınŞekerim biz şimdi nerden bilelim bunları? Sorularının cevabı burada değil, yaşayıp göreceksin.
Unutulmayan hiç bir şey yok, ya evlendiğinizde aldatılsaydın, yarı yolda bırakılsaydın ömrünü adadığın adam tarafından?
Şükret..
bu kafayla gidersen tabi mutsuz olursun bak canım arkadaşım ne olur kızma böyle diyorum diye yani kızarsan da kız ama öyle senin benim sandığımız gibi değil tamam mı ?Yasattıgını yaşamayacak hep o mutşu ben mutsuz olacakmısım gibi geliyor bana
İçinde kalanları burdan paylaş canım bence içinde tutma üzerini kapatmaya çalışma,acını da yaşa,yaşadıkca azalacak hepsi her gün daha iyi olacaksın.Ama size bişey söyliyim mi arkadaslar sızı hıc tanımıyoım ama bana umut oluyorsunuz yavastan ıcım bi kıpırduyor sayenizde beklemek cok kötü evet ama ne yapalım
3 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede okul bitti benim aileme haber gönderdiler gelicez diye. Sonra aradan biraz zaman sonra durduk yere ayrıldı nedenini hiç anlamadım defalarca aradım mesaj attım hiç cevap vermedi. ben sonra öğrendim oysa halasının kızıyla konuşmuşlar anlaşmışlar tek engel benmişim beni de ortadan kaldırdılar 1 ay içinde evlenmeye karar vermişler ve evlenemediler tabi ben bunları sonra duydum o arada geri dönermiki özlermiki ararmıki ile geçirdim. İnan hiç beklemene üzülmene değmiyor onun beklerken düşünürken bir çok fırsatı kaçırdım hayatımı düzene koyamadım. Hiç ama hiç düşünme üzülme de kendine vakit ayır zamanını değerlendir. Bırak onlar kendi hallerinde olsunlar mutsuzluk üstüne mutluluk çok zor derler illaki Allah hesap sorar merak etme Allah'a havale et kardeşim.Senin nasıl oldu tam olarak evet oda suan benimle konustuklarını aynısını baskasıyla uyguluyor hıcbırsey yapmıyorum ben öğrendiğim zaman defalarca aradm acmadı daha sonra bıdaha hıc aramadımda sormadımda hıcbısı yapmadım ama o cok mutlu suanda kızda oyle aılesıdtek mutsuz benim ne yapacagımı bılmıyorum ama o evlenirse daha kötü olacam gibi gelio
Allaha havale ettimde kardesım dönsün bende o mesajlarına aramalarına cevap vermeyin okadar cok istiyorum ki ama ne yapacagımı bılmıyorum o sana ne yaptı peki yada sen ne yaptında geri dönmek istedi sana.. Benimki cok daha şerefsiz hicbişi olmamıs gibi heryerde fotograflarını paylasıyor kızında kendininde herkese acık bide3 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede okul bitti benim aileme haber gönderdiler gelicez diye. Sonra aradan biraz zaman sonra durduk yere ayrıldı nedenini hiç anlamadım defalarca aradım mesaj attım hiç cevap vermedi. ben sonra öğrendim oysa halasının kızıyla konuşmuşlar anlaşmışlar tek engel benmişim beni de ortadan kaldırdılar 1 ay içinde evlenmeye karar vermişler ve evlenemediler tabi ben bunları sonra duydum o arada geri dönermiki özlermiki ararmıki ile geçirdim. İnan hiç beklemene üzülmene değmiyor onun beklerken düşünürken bir çok fırsatı kaçırdım hayatımı düzene koyamadım. Hiç ama hiç düşünme üzülme de kendine vakit ayır zamanını değerlendir. Bırak onlar kendi hallerinde olsunlar mutsuzluk üstüne mutluluk çok zor derler illaki Allah hesap sorar merak etme Allah'a havale et kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?