Gidende özler mi?

Sen onlari takip etmemeye calis.. Adam resmen iki kisiye umit verip birini birakmis, digeriyle sozlenmis saka gibii.. Amma yetenekliymis idare konusunda

Kız zaten beni biliyoemus bı akrabası tanıstırmus cocugu kızla.. Kız sürekli cocygun resimlerine bakıo bu bnn evlenecegım adam diyormus beni biliyormus önemki olan bundan snrakı hayatı gecmısı ılgılendırmıyor beni diyormus hiç konusu acılmaz bızım aramızda bız cok asıgız bırbırımıze dıyormus bu zamandan snra baskasını nasul sevecem nasıl güvenecem hiç bilmiyorumm ama evlensinler ietemiyorum en azından beni aldattıgı kızla evlenmesin istiyorum

Sen onlari takip etmemeye calis.. Adam resmen iki kisiye umit verip birini birakmis, digeriyle sozlenmis saka gibii.. Amma yetenekliymis idare konusunda

Evet idare etmiş cok güzel hicbişi anlamadım belki resmi görmesem yine anlamıcam beni tercih yaptı ve bi baskasınıntergıh etti hadi ettin aldattın neden hemen evleniyorsun değil mi? Evlenme bekle bari bütün acılarınüstüste yasatıyor bana ınceden cok nadirde olsa konusu geçerdi derdim bi baskasıyla evlenirsen naparm ben derdim oda sen bi baskasıyla evkenirsen ben bidaha baskasını sevemem derdi yalanmış

Canim ayni sehirde mi yasiyordunuz ? Hani ayri sehirlerde yasasaniz ruhunun duymamasi cok normal de, ayni sehirdeyseniz sayet farkina nasil varamadin ? İlla ki kendini ele verirdi yada adam amma profesyonel.. 8 yil sevgililik sureci olunca sonuc bu sekilde oluyor..bu kadar uzatilmayip kisa kesip evlenseydiniz daha iyi olmaz miydi. Koskoca 8 yil.. Bos yere vaadler verirler sonra ellerinde patlar..

Evlilik sürekli gündemdi zatrn 1 ay sonta söz olacaktı aşleler tanısıyordu aileler
Son 2 senedir ayrı sehirlerdeyiz ama ondan once 5 sene aynı sehirde birbirimize cok yakın mesafedeydik hergün beraberdik son 2 senede 3 ayda bir görüsüyorsuk ama 10 gün kadar kalıyordum yanında daha yeni dönmüştüm yanından donelide bi ay kadar olmustu ger gidecektim 1 ay sonra sözden snra arkadasımızın duğunu vardı oraya gidecekti kıyafetler falan alınmıştı yalan oldu hersey

Umarım bundan sonraki ilişkinde kendinden bu kadar ödün vermezsin. Ne demek her işini yapmak?

ah etme boşver hatta sende helal et ki kalmasın birşey.herşeyini engelle görmesin ne yaptığın,toparlan biraz kendine gel tamam 8 yıl kolay degil ama belki yaşadıklarınız toplasan 2 yıllık birşeydir ki karşı tarafın davranışlarına göre o yüzden mesleğini eline al ve dimdik ayakta dur o zaman görsün seni ki zaten o zaman iş işten geçmiş olacak.

erkek aldatınca erkekliğine birşeyler daha katılmış oluyor gibi görülüyor bazı taraflarca ne yazıkki!!!
Canım bak benm arkdaşım teyzesinin oğlu ile nişanlı idi kaç yılda çıktılar düğüne az bir zaman kala ayrıldılar. Aradan bir kaç ay geçti biz arkdaşımla ağlayıp üzülürken o erkek müsveddesi gidip nişanlandı sonra evlendi şimdi de bebek bekliyor. Sen otur ağla yas tut ne olacak giden ömür senden gidiyor ondan değil. Burda ki herkesin var bir derdi. Kimse dertsiz değil bak bende şu an boşanmanın arefesindeyim hemde iki aylık evlli idim. Onsuz yaşayamam diyordum o da bensiz güya ama bana öyle şeyler yaptı ki aldatılma dahil şimdi suratını bile görmek istemiyorum. Şükür allah seni kutartmış yoksa ilerde daha kötülerini yaşayabilirdin. Kabullenmekten başka yapılabilecek bişey yok için rahatlasın istersen ona mesaj yaz dicem ama tek kelime etmeye dahi değmez bırak gururunu ayaklar altına alma.
Seni aldatan sana yalan söyleyip bunca zaman ayakta uyutan hayatına sensiz devam eden seni aldatan seni ailene ve kendine mahçup eden bi adam senin sevgini hak ediyor olamaz. Yaşattığının aynını yaşasın görsün...

Yasattıgını yaşamayacak hep o mutşu ben mutsuz olacakmısım gibi geliyor bana

benimde başıma geldi hemen hemen aynı durum canım hiç üzülme evet kendini toparlayamıyor sun kabullenemiyorsun ben o kadar bekledim evlilik hayalleri kurduk ama şuan o bu hayalleri başkasıyla paylaşıyor diyorsun. Ah etmedim ama sanırım benim mutsuzluğum üzerine mutluluk kuramadılar tam evleneceklerken ayrıldılar. Sonra beni geri aradı ( katil bile geri dönüp bakarmış öldü mü ölmedi mi diye ) arasa bile boşver dönme geriye bakma bu sadece benim tavsiyem. Hiç üzülme herşey geçecek içinde bir burukluk olsa bile unutacaksın

Aglamayı bırak kal bir elini yuzunu yıka gez dolas keyfine bak.. Donulmez Aksamın ufkundamısın

Yasattıgını yaşamayacak hep o mutşu ben mutsuz olacakmısım gibi geliyor bana
bu kafayla gidersen tabi mutsuz olursun bak canım arkadaşım ne olur kızma böyle diyorum diye yani kızarsan da kız ama öyle senin benim sandığımız gibi değil tamam mı ?
Bir kere şunu bil; biri gelip de seni mutlu edemez, sen kendi kendini mutlu etmeyi bileceksin. Dışarıdan bağımsız.
Bu gün kendin için ne yaptın?
Kendini nasıl mutlu edebilirsin bunların peşinden git.
Eğer sen oturup o mutlu olucak ben mutsuz, o şimdi şunu bunu yaptı birde benim halime bak allah cezanı versin ali veli ahmet artık kimse... dersen kendini mahvetmiş olursun sen sana en büyük kötülüğü yapmış olursun bir başkası da değil.
o yüzden zor belada olsa bırak gitsin herkes kendi yoluna...

Senin nasıl oldu tam olarak evet oda suan benimle konustuklarını aynısını baskasıyla uyguluyor hıcbırsey yapmıyorum ben öğrendiğim zaman defalarca aradm acmadı daha sonra bıdaha hıc aramadımda sormadımda hıcbısı yapmadım ama o cok mutlu suanda kızda oyle aılesıdtek mutsuz benim ne yapacagımı bılmıyorum ama o evlenirse daha kötü olacam gibi gelio

Ama size bişey söyliyim mi arkadaslar sızı hıc tanımıyoım ama bana umut oluyorsunuz yavastan ıcım bi kıpırduyor sayenizde beklemek cok kötü evet ama ne yapalım

Ama size bişey söyliyim mi arkadaslar sızı hıc tanımıyoım ama bana umut oluyorsunuz yavastan ıcım bi kıpırduyor sayenizde beklemek cok kötü evet ama ne yapalım
İçinde kalanları burdan paylaş canım bence içinde tutma üzerini kapatmaya çalışma,acını da yaşa,yaşadıkca azalacak hepsi her gün daha iyi olacaksın.

3 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede okul bitti benim aileme haber gönderdiler gelicez diye. Sonra aradan biraz zaman sonra durduk yere ayrıldı nedenini hiç anlamadım defalarca aradım mesaj attım hiç cevap vermedi. ben sonra öğrendim oysa halasının kızıyla konuşmuşlar anlaşmışlar tek engel benmişim beni de ortadan kaldırdılar 1 ay içinde evlenmeye karar vermişler ve evlenemediler tabi ben bunları sonra duydum o arada geri dönermiki özlermiki ararmıki ile geçirdim. İnan hiç beklemene üzülmene değmiyor onun beklerken düşünürken bir çok fırsatı kaçırdım hayatımı düzene koyamadım. Hiç ama hiç düşünme üzülme de kendine vakit ayır zamanını değerlendir. Bırak onlar kendi hallerinde olsunlar mutsuzluk üstüne mutluluk çok zor derler illaki Allah hesap sorar merak etme Allah'a havale et kardeşim.

Allaha havale ettimde kardesım dönsün bende o mesajlarına aramalarına cevap vermeyin okadar cok istiyorum ki ama ne yapacagımı bılmıyorum o sana ne yaptı peki yada sen ne yaptında geri dönmek istedi sana.. Benimki cok daha şerefsiz hicbişi olmamıs gibi heryerde fotograflarını paylasıyor kızında kendininde herkese acık bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…