Gidende özler mi?

Yaa bi görsen

Ya bigörsen kadın jendi gotosnu kapalı paylasıo ya ı sadecearkadaslarına acık paylasıo ama cocugun kızın sarmas dolas elele fotolarını paylasıo yok böyle ask falan diye yaa beni aldattıgı kızı hemen kabul etti hic ALLAH korkun yok demedin xocugun sen bu kızı aldattın bunda bı kul hakkın var hıcmı demedin gecen elele gözgöze sarmas dolaşlar bütün fotolarda daha bikaç aydır tanıyor halbukşi.. Cok emek verdim onun icin neler yaptm ama bı boka yaramazmıs

belki kadın istemiştir onla evlenmesini
o kızında azcık aklı yok herlade benim kayınvalidem öyle paylaşsa her fotoğrafımızı korkarım valla amacı ne bunun diye kimsenin ahı kimsede kalmaz unut gitsin

Cocuk evleniyo baskasiyla seni niye ozlesin canim benim, kendini kandirma

Ne bilim merak ediyorum acaba aldatıldıgımı öğrenmeseydm ne olacaktı diye öadem beni sevmiyordı öğrenmeden önce neden sensiz yapamam cok seviyorum diyordu insan istiyor iite özlesin istiyor yapamasın istiyo ama olmuo ben aglıyorum evet unuymayıda okadar cok istiyorum ki heryerde bi anı cocuklugum genclıgım hepsi onla gecti

belki kadın istemiştir onla evlenmesini
o kızında azcık aklı yok herlade benim kayınvalidem öyle paylaşsa her fotoğrafımızı korkarım valla amacı ne bunun diye kimsenin ahı kimsede kalmaz unut gitsin

Kadın col istiyo zaten biran once evlensin diye neler yapmıyor herseyı ben alacam diyor kadın ayarlıyo zaten herseyi

Hiç aklına gelmiyosun emin ol o sevdiğin çocuk ana kuzusunun teki annesi hangi kızı isterse onu alır ve genelde kendilerine hizmet edecek sözünden çıkmayacak her işi yaptıracak bildiğin eş gelin vs değil köle alıyorlar sen okumuşsun bunların çoğunu yapmayacaksın seni neden istesin gözün açık bi kere onlar ses etmeyecek birini alırlar yaşadım biliyorum bence onu unutmakla en büyük intikamını alırsın ha geçer mi geçmez hiç bi zaman bi yara elbet kalır sen mutllu olmaya bak bu dünyada değilse de öteki dünya da adalet var unutma

Suan cok yeni o yüzden pek düsünemiyorum ortada kaldım ve hic utanmadan sanki beni hic aldatmamıs gibi hersey normalmiş gibi fptplarını paylasabılıyor tek dileğim kızda o cocukta anneside benim yasadıklarımı yasasın

Sana zarar verdi değil mi?Yani dostun değil.O zaman neden onu takip edesin?İnsan zarar gördüğünden uzak durur.
Senin ile ilgili hiçbirşeyi onun bilmesine gerek yok çünkü anlamaz.Eğer seni anlayabilseydi bunlar yaşanır mıydı?
Kendine yapabileceğin en büyük iyilik onun ne düşündüğünü düşünmemek.
Sen hiç merak etme eden bulur.Senin birşey yapmana gerek yok.

Bu olay çoktandır vardır benim dediğim kişi devamlı bana 7 seneden önce evlenmicem bilmem ne der dururdu 2 yıl geçmeden evlendi

lütfen büyük yazma konu sahibi küçük yazılıncada okuyabiliyoruz .

soruna gelince ihanete gerek yok benim hesaplarım her zaman herkese gizlidir . her şeyi herkese açacaksak arkadaş eklemenin ne anlamı var ki .

bu arada seni yok sayarak belli ki sülale boyu herkes biliyormuş seni kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorda olabilirler buradan söylemesi zor . ama biraz işte ilk kez birini sevdi yok 8 yıldır böyle bir şey hissetmedim bunlar hikaye hepsini engelle bence .hatta fikir istedin diye söylüyorum ortak tanıdığın falan varsa hesapta onları bile sınırla derim senden haber akışını durdur . bak hayatına devam ediyor oda dedirtme rahatlamasın . ama mutlu ol yoluna devam et .

senin ki sözlü olduğunu gizleyip senden helallik girişimine girmişti eski konunda öyle yazmıştın öyle hatırlıyorum demek ki farkında bazı şeylerin . kısacası ahlı olan her şey kendini belli eder .

sonuçta Allah yarına bırakır ,yanına bırakmaz .konu sahibi

Yok aldattıgını öğrenmiştim ozaman helallık ıstedı bende hakkım helal değil bana yasattııklarınınyasauınca görüsürüz tarzı bı mesaj armıstım daha sonra sözlendi zaten gözüme gözüme sokuyorlar zaten herseyı ayrıca isteyerek büyük harfle yazmadım yazmısım sonradan farkettim devem ettim bastan yazmamak icin

Bu olay çoktandır vardır benim dediğim kişi devamlı bana 7 seneden önce evlenmicem bilmem ne der dururdu 2 yıl geçmeden evlendi
Kızla konustum 3-4 aydır olan bısey benide ogrenmeden 1 ay oncesinde sevgili olmaya baslamıslar tanısalıda 2 ay olmus ıste toplaaan 5 aydır falan olab bısey tam cıcım ayları işte

Senin için yıkım olabilir.
Ama gerçeklerle yüzleşip kabullenirsen daha kolay olur. kendin için işleri zorlaştırmamalısın. Olsun istedin ama olmadı o halde zorlamaya gerek hiç yok ileride evlenip çoluk çocuğa karışıp terk edilsen aldatılsan yarı yolda bırakılsan daha mı iyi olacak bi süre kapat facebook twitter vs sosyal paylaşım sitelerini bakmamaya çalış iradeli ol. O keyfinde sen neden keyifsiz olacakmışsın ki güzelim kimse akıttığın gözyaşlarına, uykusuz kaldığın gece yarılarına değmiyor maalesefki... Bunları düşünerek güçlü ol. Bu gözyaşların bu beden bu baş sana daha çooookk lazım lüzumsuzlar için hiç harcama. Ahın tutar mı tutmaz mı bilmiyorum beddua etme dönüp dolaşıp sahibini bulur derler. Allaha havale etmen daha doğru zaten "men dakka dukka" eden bulur, malumun ahı arşı titretir. Sen haklı oladuğuna inanmıyorsan Allaha havale et ve yoluna bak kendine bu iyiliği yapmalısın bence.

Kızla konustum 3-4 aydır olan bısey benide ogrenmeden 1 ay oncesinde sevgili olmaya baslamıslar tanısalıda 2 ay olmus ıste toplaaan 5 aydır falan olab bısey tam cıcım ayları işte

Boşver gitsin o karakterini göstermiş umarım çok mutlu olursun karşına daha karakterli birisi çıkar da

burada bir insan uzgun oldugunu soyluyor millet dalga geciyor tuhaf. kadin degil insan olarak cok yadirgiyorum . kinadiginiz dalga gectiginiz seyi yasamadan ölmezsiniz.
2. bi pislikten kurtulmussun
sen simdi sevdigim gittiden cok bi haksizliga adilege ugramissin bunu atlatmak daha zor. ama uzulme zamanla hafifleyecek insallah.
3. sen hic bisey soylemesende Allah adildir hakkini söke söke alacak. simdi adam birini aldatarak kendine geldigi halde onu kabul edip benim.icin simdi onemli diyen basit kadinsi yaratiklar varya iki gun sonra aglamaya baslar. ornek kocam ilgisiz.. eski sevgilisimi aklinda bla bla baslar. kaynanam cok istiyordu beni sonra noldu anlamadim
4. sen o sirada yepyeni hayatinda duzgun karakterli biriyle olacaksin butun bunlar cok geride kalmis olacak hepsi herkes icin

Cok tesekküe ederim düşüncelerin icin landındq başlarda beni istiyordu sonra bunların durumu bı ara kötü oldu cocuk is falan bulamamıstı cocuğa iş buldum baslarda 600 alıyordu sımdı sayemde 2000 tl alıyor bıde altına araba verdiler oda kalktı beni aldattı onun ıcın neler yaptıgımı ne fedakarlıklar yaptıgımı bi bilseniz varya ama ALLAH büyük diyorum sadece kadına göre adamın hıcbı hakkı yok ustumdeüniversite zamanı bi görseniz beni hem calısıyordum hem ona yemek yapıyordum hem bulasıkları yıkıyordum evini temizkiyordum kalkıyordum snra gidip ders calısıyordum ya neler yaltım kredi cektim ben ödedim kadında nankör cünkü çok fena evin tek oglu cok düşkün ablası sürekli götünü kaldırıyor cok yakısıklısın su bu

Boşver gitsin o karakterini göstermiş umarım çok mutlu olursun karşına daha karakterli birisi çıkar da
Umarım cok mutlu olurum ama sanji bidaha hıc mutlu olamayacakmısım gibime geliyor cok seviyordm 7 yıl olmustu ama hala yanındayken bıle özlüyordum

Cok istiyorummutlu olmayı ynutmayı yoluma bakmayı ama heryerde bi anım ar onunda var tabili ama o unuttu baskasıyla baska anılar yasayabılıyor nasıl yapabıldı aklım ermiyor bana sensiz yapamam derken baskasıyla nasıl yapabildi aikesine göre 7 yıldır yasamadgı mutlulugu yasıyor cok sevıyor bi ton sey ailesi zaten cocuk aldatrı diye bıraksalar yere göğe sıgdıramayacak

ALLAH yardımcın olsun öncelikle.Böyle ayrılıklardan ölüm daha güzel demişti bir arkadaş.
Seni özlemezse bile seni kıyaslar. Ama en önemlisi onların yuvasında sen kara bulut olacaksın. Nasıl mı?O kızın ister istemez aklına acaba Selen'i unuttu mu soruları gelecek. Konuşmalar sırasında ister istemez seni hatırlatan durumlar, insanlar olacak.Sen onları geçmişinle rahatsız edeceksin.
ALLAH senin intikamını böyle alacak:)

Umarım cok mutlu olurum ama sanji bidaha hıc mutlu olamayacakmısım gibime geliyor cok seviyordm 7 yıl olmustu ama hala yanındayken bıle özlüyordum

Olursunuz biraz zor olur ama kafanıza takmamak için uğraşlar bulun yoksa zor bir dönem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…