• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gidenler geri dönüyo mu ?

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kızlar aslında benim istedigim geri dönmesi bizim tekrar beraber olmamız degil. şimdi o beni terk etti hak etmedigim şeyler yaptı ve gitti ya. acaba günün birinde yıllar sonra belki ,bana karşı bi şey hissetmese bile pişman olur mu ?

acaba bu kıza benden sonra noldu ne halde diye merak edip günün birinde arar mı arayıp daaüzgünüm sana yaşattıklarım için hakkını helal et vs. der mi ? bunu çok istiyorum çünkü ne biliyim içimde kalan şeyler var ,ona söylemek istedigim şeyler var, vermek istedigim dersler var... ah keşke yıllar sonra gelse kapıma tekrar.

bu hep böylemidir kızlar gidenler mutlaka geri gelir mi tecrübesi fikri olan ?

herzaman geri gelmez ama sana haksızlık yapmışsa er yada geç bunun pişmanlığını yaşar

kızlar aslında benim istedigim geri dönmesi bizim tekrar beraber olmamız degil. şimdi o beni terk etti hak etmedigim şeyler yaptı ve gitti ya. acaba günün birinde yıllar sonra belki ,bana karşı bi şey hissetmese bile pişman olur mu ?

acaba bu kıza benden sonra noldu ne halde diye merak edip günün birinde arar mı arayıp daaüzgünüm sana yaşattıklarım için hakkını helal et vs. der mi ? bunu çok istiyorum çünkü ne biliyim içimde kalan şeyler var ,ona söylemek istedigim şeyler var, vermek istedigim dersler var... ah keşke yıllar sonra gelse kapıma tekrar.

geçmişi geçmişte bırak.. Bir süre sonra seni ilgilendirmeyecek zaten, aramış aramamış, söylemişsin söylememişsin..Bişeyler tükendikten sonra değil, zamanında değer verip düşünmesi lazım seni

Giden gitmiştir canım :) Salla gitsin derim, düşündüğün kadar değerli olsalardı zaten hayatında olurdu düşünmeye bile değmezler.

gideli ne kadar oldu ?:2:

5 ay kadar oldu canım. adamdan hala ses seda yok. beni öyle kırıcı bi şekilde terk etti ki düşün faceden yazdıklarıma bile insan yerine koyup cevap yazmamıştı. ben ona ne yaptım ki bunları hakettim ? hiç bişey.
şimdi o yüzden köpekler gibi pişman olmasını istiyorum tabir -i caizse.

giden gitmiştir yolu açık olsun hayatına başka yoldan devam et

Ah be canım bunu ben de o kadar çok istiyorum ki... Çok pişman olsun yıllar sonra bile olsa merak edip arasın istiyorum. Onu unuttum ama bu his çok ilginç bir şey işte.. Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını.

5 ay kadar oldu canım. adamdan hala ses seda yok. beni öyle kırıcı bi şekilde terk etti ki düşün faceden yazdıklarıma bile insan yerine koyup cevap yazmamıştı. ben ona ne yaptım ki bunları hakettim ? hiç bişey.

peki neden terk etmişti seni ? sevgi varmıydı ?

ewt döner... yasadıklarını gücüne ınandıysan... ve onu cok sevdıgını hıssettıyse senın gıbısını bulamaz ve pasa pasa döner ama zamanı bılemem... ne dönmez dedıklerımız döndü... tabı derenın altından cok sular aktıktan sonra..:ssz::ssz:

Benim gideli 1 yıl oldu ve hiiiç bir şekilde iletişime geçmedi benimle o bana deli gibi aşık olan adam, senden başkasıyla olmaz diyen adam.... Hatta yeni bir sevgili yapmış. Ama hala bir gün çok pişman olacağı günü bekliyorum ki olacak buna inanıyorum :51:

Giden geri dönseydi, rahmetli dedem dönerdi

Konuyu bilmiyoruz karakterlerinizi bilmiyoruz neler yaşandı niye bitti bilmioruz :S Hep gidenmidir suçlu? Yani erkekler hep aynı ya üzülüceksin üzülüceksin üzülüceksin üzülüceksin üzülmemeyi üzülerek öğreneceksin !

Ah be canım bunu ben de o kadar çok istiyorum ki... Çok pişman olsun yıllar sonra bile olsa merak edip arasın istiyorum. Onu unuttum ama bu his çok ilginç bir şey işte.. Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını.

aslında onu unuttum da diyemem ama ya bunu öyle çok istiyorum ki anlatamam ya obsessif gibi takıldım bu konuya:25:

öyle bir gün gelse de komiktir ama senin hiç umrunda olmayacak. hayatın cilvesi diyoruz buna. şu an için hala sıcak olduğundan çok önemli geliyor o fikir sana, bekliyorsun böyle hayal ediyorsun. ama inan geldiği gün sen çoktan aşmış olacaksın. boşver o yüzden.

Benim gideli 1 yıl oldu ve hiiiç bir şekilde iletişime geçmedi benimle o bana deli gibi aşık olan adam, senden başkasıyla olmaz diyen adam.... Hatta yeni bir sevgili yapmış. Ama hala bir gün çok pişman olacağı günü bekliyorum ki olacak buna inanıyorum :51:

ben de bunun için öyle çok dua ediyorum ki ya gelsin de bakalım öyle terk edilmez böyle terk edilir diye bi posta koyma şansım olsun. inşşş inşş:34:

evet gelebilir tabi
bende olmuştur 2 kişide biri yıllar sonra aradı hakkını helal et ben senin kıymetini bilmemişim demişti bana

fakat bence vicdan rahatlatma çabasından öte bişi değildi yani yine kendi için yapmış oldu bunu benim daha iyi hissetmem için değil

yani evet dönüp arayabilir ama inan senin için değil yine kendileri içindir bu baktı kahrını senden daha iyi çeken yok yada vicdanını rahatlatmaya çalışıyor ozaman arar sorar aksi çok zor :19:

Back
X