• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gidenler geri dönüyo mu ?

:D başlığı görür görmez aklıma gelen ilk şeydi . Siz benden daha çok yaşayım :))))

Hep birlikte güzel güzel yaşayalım :)

evet gelebilir tabi
bende olmuştur 2 kişide biri yıllar sonra aradı hakkını helal et ben senin kıymetini bilmemişim demişti bana

fakat bence vicdan rahatlatma çabasından öte bişi değildi yani yine kendi için yapmış oldu bunu benim daha iyi hissetmem için değil

yani evet dönüp arayabilir ama inan senin için değil yine kendileri içindir bu baktı kahrını senden daha iyi çeken yok yada vicdanını rahatlatmaya çalışıyor ozaman arar sorar aksi çok zor :19:

gelmesin bblim ya :) ne işi var. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir :27:

Gelir bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim. Meraktan, özür dilemek için, görmek için vs vs illa bir şekilde birlikte olmak için değilse bile gelir. Ama bence bırak gittiği gibi kalsın dönermi falan düşünme o bir şekilde cezasını bulur.

kızlar aslında benim istedigim geri dönmesi bizim tekrar beraber olmamız degil. şimdi o beni terk etti hak etmedigim şeyler yaptı ve gitti ya. acaba günün birinde yıllar sonra belki ,bana karşı bi şey hissetmese bile pişman olur mu ?

acaba bu kıza benden sonra noldu ne halde diye merak edip günün birinde arar mı arayıp daaüzgünüm sana yaşattıklarım için hakkını helal et vs. der mi ? bunu çok istiyorum çünkü ne biliyim içimde kalan şeyler var ,ona söylemek istedigim şeyler var, vermek istedigim dersler var... ah keşke yıllar sonra gelse kapıma tekrar.

bu hep böylemidir kızlar gidenler mutlaka geri gelir mi tecrübesi fikri olan ?[/
yoooop gelmez yani büyük çoğunluğu gelmez hem gelse bile tekrar gitme ihtimali yüzde bir milyon zaten pişman olsa gittiğine gitmezdi dime başkası için gitmiştir büyük ihtimal başka heves yeni nefes eğer o olmazsa daha iyisi olana kadar geri döner yani boşver giden gitmiştir gittiyse bitmiştir sen gene ne diyeceksen aç de dök içindeki zehiri rahatla

peki neden terk etmişti seni ? sevgi varmıydı ?

şöyle ki canım ilk başlarda seviyodu ölüyodu güya ama son zamanlarda beni kafasında oturtamıyomuş benim duygularımdan eminmiş ama kendisinden emin degilmiş falan klasik erkek bahaneleri işte. yediremiyorum ama kendime o yüzden sorumun cevabını çok merak ediyorum :/

ewt döner... yasadıklarını gücüne ınandıysan... ve onu cok sevdıgını hıssettıyse senın gıbısını bulamaz ve pasa pasa döner ama zamanı bılemem... ne dönmez dedıklerımız döndü... tabı derenın altından cok sular aktıktan sonra..:ssz::ssz:

ah canım sagol ya umut verdin bana yıllar sonra bile dönse yeter ya gelsin de bi dersini veriyim ona. ya 20 yaşındayım henüz tecrübemde yok bu konularda o yüzden çoook merak ediyorum bunu ne olacak bilmiyorumm..

%90 dönüyorlar. ama sen beklemekten vazgeçtiğinde. ve genelde de o zaman senin hayatına başka biri girmiş oluyor.benim öyle olmuştu.ama şuna inan, o zamanki dönüş sana hiçbir şey ifade etmiyor. yani gururun bile okşanmıyor. hiçbir şey, nötr. çünkü başkasını seviyor oluyorsun. geçmişteki adam senin için sokaktaki insandan farksız oluyor. ama şunu atladım, nasıl bittiği önemli. çok canını acıtarak bittiyse terk ettiyse, işte o zaman geri dönüşü egonu okşar.

Gelir bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim. Meraktan, özür dilemek için, görmek için vs vs illa bir şekilde birlikte olmak için değilse bile gelir. Ama bence bırak gittiği gibi kalsın dönermi falan düşünme o bir şekilde cezasını bulur.

net söyleyebilmen güzel umut verici:23: zaten beraber olmak isteyen yok onunla gelsin de bi intikam ateşiyle yanan biri var burda ..

net söyleyebilmen güzel umut verici:23: zaten beraber olmak isteyen yok onunla gelsin de bi intikam ateşiyle yanan biri var burda ..
Evet net söylüyorum böyle davranan kişiler gerisin geriyede dönebilme kabiliyetine sahip oluyor:))Ama dediğim gibi intikamı falan boşver hayatına bak sen, o kadar değer verme intikam almak için bile zamanına yazık. Bu davranış bile ona fazla gelir:)

ben de bunun için öyle çok dua ediyorum ki ya gelsin de bakalım öyle terk edilmez böyle terk edilir diye bi posta koyma şansım olsun. inşşş inşş:34:

Sonuçta terk edeceksen neden dönmesini istiyorsun ki..dönme ihtimali var mı peki,ortak arkadaş,iletişim ortamı,filan haber alıyor musun..aynı şehirde misiniz?

ah canım sagol ya umut verdin bana yıllar sonra bile dönse yeter ya gelsin de bi dersini veriyim ona. ya 20 yaşındayım henüz tecrübemde yok bu konularda o yüzden çoook merak ediyorum bunu ne olacak bilmiyorumm..

yasın genç o günü yasayacaksın canımm demişti dersınn......

Sonuçta terk edeceksen neden dönmesini istiyorsun ki..dönme ihtimali var mı peki,ortak arkadaş,iletişim ortamı,filan haber alıyor musun..aynı şehirde misiniz?

aynı şehirdeyiz ama başka hiç bi türlü haber alamıyorum faceden falan da sildim. sadece onları dükkanları var orda durur bazen o ordan geçersem görebilirim sadece o kadar

Gerçekçi konuşmak gerekirse 5 ay sonra durduk yerde dönmez..
ya biri onu çok kötü terk edecek senin kıymetini anlayacak,
ya senden konuşan birileri olcak,
ya iletişim ortamınız olcak face,twitter gibi..
ya da seni sürekli görecek duyguları depleşcek
ya sen biriyle görüp kıskanacak..v.s ancak böyle döner..yoksa 5 ayda özlemeyen sonrasında da özlemez bence.. sevgilim yok boşluk dolsun diye de dönebilir..

senden helallik istemesi veya yaptıklarına pişman olup özür dilemesi döndüğü anlamına gelmez canım..

canım giden gitmiştir sen neden hala dönermi dönmezmi onu düşünüyorsunki. dönmek istese gitmezdi zaten. bence at kafandan onu hiç gerek yok. elbet birgün haksızlık yapmışsa ya vicdanı sızlar yada sana çektirdiklerinin acısını çeker merak etme sen. böyle yaşanılmaz gittiyse gitti boşver hayatına bak sen !

şöyle ki canım ilk başlarda seviyodu ölüyodu güya ama son zamanlarda beni kafasında oturtamıyomuş benim duygularımdan eminmiş ama kendisinden emin degilmiş falan klasik erkek bahaneleri işte. yediremiyorum ama kendime o yüzden sorumun cevabını çok merak ediyorum :/

ne kadar süre çıktınız ve senin sorun neden gittiğimi ?

döner..en azından haber almaya çalışır..

dönmese bile aklını kurcalarsınız..

eninde sonunda döner..ama döndüğünde siz onu çoktaan unutmuş olursunuz,o yüzden beklemeyin..

Back
X