- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Üzülmem amaan gitsin diyenlere imrenirdim ama işin aslı öyle değil sanırım. Gitmek isteyen gidiyor kendini her ne kadar izah etsen deKarşımızdaki gitmeyi kafaya koyduysa kendimizi de yaksak gidecek olan yine gider. Duruma göre çok üzülüyorsam belki bir kal demeyi denerim ama sonuç pek değişmiyor.
Takmam etmem diyene de pek inanmıyorum, o üzüntü çekilecek yani. Ama zamanla geçiyor, insan kendini haksız görse de ilk zamanlar sonra acısı geçtiğinde gidenin zaten gidesi gelmiş de gitmiş diyor . Kalmak isteyen kalmak için bir bahane mutlaka bulur çünkü kendine.
Temizlik olduğunu ilerde anlayacağım ama şimdi üzülmemek elde degil. Her türlü açıklamayı yapıyorsun ama yok tek bir şeye kilitlenip kalıyorlarKimseye dur demem.
Hatalı olmadığıma inanıyorsam ve onlar bırakıp gittiyse gün gelir 1 bardak suya ihtiyaçları olsa bile vermem.
Onların gitmesini de hayatımda yaptığım bi temizlik olarak görürüm.
Geri donseler de hiçbir sey eskisi gibi olmaz dediğiniz gibi. Eski sevgilimle denedik bunu yok olmadı ben sindiremedim. Bu saatten sonra da bir başkasına da sindiremem sanırımGidene dur denmemeli
Dediğiniz gibi zor zamanım da hiçbir hatam olmamasına rağmen kendi tercihlerini seçip gidenleri hiç durdurmadim ne kadar üzülürsem üzüleyim sonra ne mi oldu o boşluğu hissedip geri dönmek istediler dostum veya başka birisi kabul etmedim artık beni tanıyan insanlar bu huyumu bildikleri için gitmeyi akillarindan gecirmiyorlar
Üzülmem amaan gitsin diyenlere imrenirdim ama işin aslı öyle değil sanırım. Gitmek isteyen gidiyor kendini her ne kadar izah etsen de
Hayat gerçekten çok kısa kimseyi düşünerek ziyan edemem hele ki gitmeyi seçen biri için emin olun hersey geçiyor insanlar ölen evlatlarini anne babalarını zamanla unutuyor bu bile böyleyken başkası toz zerresi değil gözümde sizinde böyle olsun ..Geri donseler de hiçbir sey eskisi gibi olmaz dediğiniz gibi. Eski sevgilimle denedik bunu yok olmadı ben sindiremedim. Bu saatten sonra da bir başkasına da sindiremem sanırım
Bende de dönüşü olmayacak, fazla gururlu insanım. Beni gözden çıkarmış bir insanı bir daha hayatıma almam ama dedim ya üzülmemek elde değil. O da geçecek sanırımHayatimdaki insanlar gitmeye niyetlilerse bunun donusu olmayacagini cok iyi bilirler. Bu nedenle cok da kolay olmuyor sanirim gitmek.
Giderlerse de hic umrumda degil. Hay hay...
Çok doğru, yaşayarak öğreniyorum işteHayat gerçekten çok kısa kimseyi düşünerek ziyan edemem hele ki gitmeyi seçen biri için emin olun hersey geçiyor insanlar ölen evlatlarini anne babalarını zamanla unutuyor bu bile böyleyken başkası toz zerresi değil gözümde sizinde böyle olsun ..
Bende de dönüşü olmayacak, fazla gururlu insanım. Beni gözden çıkarmış bir insanı bir daha hayatıma almam ama dedim ya üzülmemek elde değil. O da geçecek sanırım
Kafam serinliyor ama cevremde kimse kalmadı yahuGececek tabii. Olayin olumsuz yonlerine odaklandiginizda daha cabuk geciyor.
Ayrica, yas ilerledikce kafa da serinliyor galiba biraz. :)
Kafam serinliyor ama cevremde kimse kalmadı yahudusunsenize dertlesecegim kimse yok burada dertleşiyorum çok yalnızım
Evet yaş 22 hayatımda kimse kalmadıYas 22 ise sizde serinleme erken baslamis. :)
Saka bir yana, insan deneyimledikce bazi seyleri bir basinaligi tercih eder hale geliyor abuk subuk arkadasliklara, iliskilere. Hal boyle olunca da yalnizlik kacinilmaz oluyor.
Yani, bende durum boyle ve huzur veren yalnizligima asigim su an. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?