- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.107
- 598
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
3 ayda 3 4 kişi ile yolları ayırdıysanız bence biraz hata bende olabilir mi diye bir düsünün derim..
Erkek arkadaşımla hep problemliydik konularima bakabilirsiniz. Ötekilere gelince ikisi tanışıyorlar yakınlar zaten ve birbirlerini bana karşı doldurduklarini düşünüyorum. Üçümüz arasında bir meseleydi3 ayda 3 4 kişi ile yolları ayırdıysanız bence biraz hata bende olabilir mi diye bir düsünün derim..
insan biraz acaba sorun bende mi diye de düsünmeli standartı elbette yok ama üst üste hem dostlar hem erkek arkadas cıkıyorsa hayatında burada sıkıntı sadece karsı taraflarda değildir.Standardi mi var bunun? Yani, bir aya en fazla kac kisi sigdirmak gerekir?
Kardeşler kismina katılıyorum bir gün kardeslerimle benim de yollarım ayrilacak. Ama biliyorum ki imdat desem koşarlar. Dost böyle değil işte, kan bağı yok ilişkiyi tamamen kesiyorlar. Uzun vadede iyi oluyor ama kısa vadede üzülüyorumİnsanlar hayatından tamamen gitmese bile, zamanla hissedilen yoğunluk azalıyor zaten. İlla eş, arkadaş değil ailenle bile bunu yaşayabiliyorsun. Kardeşimle birbirimizi çok severdik, hala seviyoruz ama zaman bizi değiştirdi. Bir şekilde herkes aslında gidiyor. Düşünceler, bakış açıları, önemsenen konular değişiyor. Dar bakma dünyaya ve umursama gidenleri. Dünyanın düzeni , insan olmanın götürüsü bu aslına bakarsan.
Erkek arkadasim içim cabalamistim baktım ki sonuç vermiyor dostlarim icin cabalamayi biraktim. Üzülmekle yetiniyorumBenim dur dediğim olmuştur bana da denmiştir. Ama sadece karşıdakinin sevgisinden emin olduğumda dedim. Dur demek yıpratıcı birşey, ben de giderse gitsin diyebilmeyi isteyenlerdenim bazen.
Ama sevdiğim zaman ve karşıdakinin beni üzmek için degilde çok üzüldüğü için gitmeyi düşündüğünü bilip hissettiğimde gitmemesi için çabalarım.
Erkek arkadaşımla hep problemliydik konularima bakabilirsiniz. Ötekilere gelince ikisi tanışıyorlar yakınlar zaten ve birbirlerini bana karşı doldurduklarini düşünüyorum. Üçümüz arasında bir meseleydi
insan biraz acaba sorun bende mi diye de düsünmeli standartı elbette yok ama üst üste hem dostlar hem erkek arkadas cıkıyorsa hayatında burada sıkıntı sadece karsı taraflarda değildir.
insan biraz acaba sorun bende mi diye de düsünmeli standartı elbette yok ama üst üste hem dostlar hem erkek arkadas cıkıyorsa hayatında burada sıkıntı sadece karsı taraflarda değildir.
Ben de katılmıyorum, biri eski sevgilim en baştan sorunluyduk. Kızlar da birbirlerini bana karşı doldurdular buna eminim. Önceden melek olup son 2 3 ayda kötü kedi şerafettine ne biliyim kaynana semraya dönüşmedim heraldeKatilmiyorum size.
Öylesi bana dek gelmez, gittikleri için mesut bile olurlar. Ama bu kadarını hak etmemiştim. Ilahi adalet tecelli eder belkiO gidenlerin başları önlerinde tıpış tıpış döndüklerini çok gördüm.
Çok güzel tecelli ediyor merak etme. Çok kişiyi uğurladım hepsi de tıpış tıpış döndüler. Ama onlar akıllanıp döndüğünde sende aynı yerinde saymıyorsun sen de değişiyorsun , bir bakıyorsun ki senin için herkes gibi sıradan olmuşlar . O zaman sen mutlu olurken onların imtihanı başlıyor.Öylesi bana dek gelmez, gittikleri için mesut bile olurlar. Ama bu kadarını hak etmemiştim. Ilahi adalet tecelli eder belki
Aylardır hatta 1 yıldır böyle olduğu iddia ediliyor ben idrak edememisim ben salakmışım. Ilahi adalette burada en çok bahseden bendim, şimdi beklentim kalmadıÇok güzel tecelli ediyor merak etme. Çok kişiyi uğurladım hepsi de tıpış tıpış döndüler. Ama onlar akıllanıp döndüğünde sende aynı yerinde saymıyorsun sen de değişiyorsun , bir bakıyorsun ki senin için herkes gibi sıradan olmuşlar . O zaman sen mutlu olurken onların imtihanı başlıyor.
Bak canım ilahi adalete neden inanıyorum biliyor musun en çok kendi yaşanmışlıklarımdan.Aylardır hatta 1 yıldır böyle olduğu iddia ediliyor ben idrak edememisim ben salakmışım. Ilahi adalette burada en çok bahseden bendim, şimdi beklentim kalmadı
Haklısınız, benim de kendi yaşadıklarımdan inanasim gelmiyor belki de. Allaha inanıyorum ama ahirete bıraktığını düşünüyorum dünyada göstermiyor gibime geliyor. Tabiki O en doğrusunu bilir. Sizin adınıza çok sevindimBak canım ilahi adalete neden inanıyorum biliyor musun en çok kendi yaşanmışlıklarımdan.
Üniversitede tanıştığım erkek arkadasımla 4 yılın sonunda evlenme kararı aldık,aileler tanıştı söz kesildi, düğün tarihi belirlendi, evin esyaları alındı vs düğün için gün sayıyoruz.
O esnada 15 gunluk bır ayrılık yasadık geri barıstık. 2 ay sonra birgün bir telefon geldi bana , ayrı kaldığımız 15 gün içinde yattığı kadındandı telefon ve hamileymiş. O an herseyi bitirdim yüzükleri ve hediyeleri kargoyla yolladım asla bir araya gelmedik. Ben hastanelerde yatarken bunlar hamile kadınla evlenmişler kadının ailesinin zoruyla.
Benden beter olursunuz inşallah demiştim. Boşandılar çocuğa ragmen. Kapımda köpek oldu ama o zaman da ben şimdiki eşimle evlilik yolunda ilerliyordum. İyiki de olmamış karaktersiz bir pislikten kurtarmış Alah beni.
Bazen hayır gördüğünde şer, şer gördüğünde hayır vardır ama sen bunu sonradan anlarsın.
İlerde kendi adına da sevinirsin merak etme. Hayatında temizlik yapıyorsun işte. Sen onu unuttuktan sonra onun Allah cezasını mı vermiş, basına neler gelmiş hiç umrunda bile olmuyor inan ki.Haklısınız, benim de kendi yaşadıklarımdan inanasim gelmiyor belki de. Allaha inanıyorum ama ahirete bıraktığını düşünüyorum dünyada göstermiyor gibime geliyor. Tabiki O en doğrusunu bilir. Sizin adınıza çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?