Gidenleri Uğurlama

İnsanlar hayatından tamamen gitmese bile, zamanla hissedilen yoğunluk azalıyor zaten. İlla eş, arkadaş değil ailenle bile bunu yaşayabiliyorsun. Kardeşimle birbirimizi çok severdik, hala seviyoruz ama zaman bizi değiştirdi. Bir şekilde herkes aslında gidiyor. Düşünceler, bakış açıları, önemsenen konular değişiyor. Dar bakma dünyaya ve umursama gidenleri. Dünyanın düzeni , insan olmanın götürüsü bu aslına bakarsan.
 
3 ayda 3 4 kişi ile yolları ayırdıysanız bence biraz hata bende olabilir mi diye bir düsünün derim..
 
3 ayda 3 4 kişi ile yolları ayırdıysanız bence biraz hata bende olabilir mi diye bir düsünün derim..
Erkek arkadaşımla hep problemliydik konularima bakabilirsiniz. Ötekilere gelince ikisi tanışıyorlar yakınlar zaten ve birbirlerini bana karşı doldurduklarini düşünüyorum. Üçümüz arasında bir meseleydi
 
Standardi mi var bunun? Yani, bir aya en fazla kac kisi sigdirmak gerekir?
insan biraz acaba sorun bende mi diye de düsünmeli standartı elbette yok ama üst üste hem dostlar hem erkek arkadas cıkıyorsa hayatında burada sıkıntı sadece karsı taraflarda değildir.
 
Kardeşler kismina katılıyorum bir gün kardeslerimle benim de yollarım ayrilacak. Ama biliyorum ki imdat desem koşarlar. Dost böyle değil işte, kan bağı yok ilişkiyi tamamen kesiyorlar. Uzun vadede iyi oluyor ama kısa vadede üzülüyorum
 
Erkek arkadasim içim cabalamistim baktım ki sonuç vermiyor dostlarim icin cabalamayi biraktim. Üzülmekle yetiniyorum
 

insan biraz acaba sorun bende mi diye de düsünmeli standartı elbette yok ama üst üste hem dostlar hem erkek arkadas cıkıyorsa hayatında burada sıkıntı sadece karsı taraflarda değildir.
 
Katilmiyorum size.
Ben de katılmıyorum, biri eski sevgilim en baştan sorunluyduk. Kızlar da birbirlerini bana karşı doldurdular buna eminim. Önceden melek olup son 2 3 ayda kötü kedi şerafettine ne biliyim kaynana semraya dönüşmedim heraldeHerkes kendisi bilir ama acı yani üzücü
 
Öylesi bana dek gelmez, gittikleri için mesut bile olurlar. Ama bu kadarını hak etmemiştim. Ilahi adalet tecelli eder belki
Çok güzel tecelli ediyor merak etme. Çok kişiyi uğurladım hepsi de tıpış tıpış döndüler. Ama onlar akıllanıp döndüğünde sende aynı yerinde saymıyorsun sen de değişiyorsun , bir bakıyorsun ki senin için herkes gibi sıradan olmuşlar . O zaman sen mutlu olurken onların imtihanı başlıyor.
 
Aylardır hatta 1 yıldır böyle olduğu iddia ediliyor ben idrak edememisim ben salakmışım. Ilahi adalette burada en çok bahseden bendim, şimdi beklentim kalmadı
 
Aylardır hatta 1 yıldır böyle olduğu iddia ediliyor ben idrak edememisim ben salakmışım. Ilahi adalette burada en çok bahseden bendim, şimdi beklentim kalmadı
Bak canım ilahi adalete neden inanıyorum biliyor musun en çok kendi yaşanmışlıklarımdan.
Üniversitede tanıştığım erkek arkadasımla 4 yılın sonunda evlenme kararı aldık,aileler tanıştı söz kesildi, düğün tarihi belirlendi, evin esyaları alındı vs düğün için gün sayıyoruz.
O esnada 15 gunluk bır ayrılık yasadık geri barıstık. 2 ay sonra birgün bir telefon geldi bana , ayrı kaldığımız 15 gün içinde yattığı kadındandı telefon ve hamileymiş. O an herseyi bitirdim yüzükleri ve hediyeleri kargoyla yolladım asla bir araya gelmedik. Ben hastanelerde yatarken bunlar hamile kadınla evlenmişler kadının ailesinin zoruyla.
Benden beter olursunuz inşallah demiştim. Boşandılar çocuğa ragmen. Kapımda köpek oldu ama o zaman da ben şimdiki eşimle evlilik yolunda ilerliyordum. İyiki de olmamış karaktersiz bir pislikten kurtarmış Alah beni.
Bazen hayır gördüğünde şer, şer gördüğünde hayır vardır ama sen bunu sonradan anlarsın.
 
Haklısınız, benim de kendi yaşadıklarımdan inanasim gelmiyor belki de. Allaha inanıyorum ama ahirete bıraktığını düşünüyorum dünyada göstermiyor gibime geliyor. Tabiki O en doğrusunu bilir. Sizin adınıza çok sevindim
 
İlerde kendi adına da sevinirsin merak etme. Hayatında temizlik yapıyorsun işte. Sen onu unuttuktan sonra onun Allah cezasını mı vermiş, basına neler gelmiş hiç umrunda bile olmuyor inan ki.
 
Onları yorduğumu düşünürüm benimle olmak isteyen yanımda olur öyle mutlularsa yapacak hiçbirşey yok
Zor dönemlerimde yalnızlığı tercih ederim zaten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…