- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Umarım burada ben de ilahi adaletten bahsederim:) Temizlik oluyor, bir sınavdan geçiyorum belli ki umarım atlatacagimİlerde kendi adına da sevinirsin merak etme. Hayatında temizlik yapıyorsun işte. Sen onu unuttuktan sonra onun Allah cezasını mı vermiş, basına neler gelmiş hiç umrunda bile olmuyor inan ki.
Kişiden kişiye değişiyor kimisi yanında kimseyi istemez ben isterim mesela. Konusacak dertleşecek insan ararım. Bu derdimde yalnız oldum kendimle dertlestim kendim kendimi ayağa kaldirdim. Biliyorum şu günler geçtiğinde kimseye eyvallahim olmayacakOnları yorduğumu düşünürüm benimle olmak isteyen yanımda olur öyle mutlularsa yapacak hiçbirşey yok
Zor dönemlerimde yalnızlığı tercih ederim zaten
Ben de kinciydim ama bu duygumu bastırmıştım insanları affediyordum, bundan sonra gördüm ki kin ve gurur bizi dik tutanlarmış. Sosyal medyada ne yapardınız peki, siler miydiniz yoksa kalır mıydı? Ben arafta kaldım. Benim sosyal medyamda hep yakınlarım var o yüzden soruyorumKinciyimdir. Kuyruğumu hep dik tutarım. Biri giderse döndüğünde beni bulamaz. Gitmemesini katiyen söylemem. Bir kere gözden çıkaran hep çıkarır çünkü.
Ben de çok benzerini yaşadım hayat çok garip insanın içinde bitiyor beni yapayalnız bırakmıştıBak canım ilahi adalete neden inanıyorum biliyor musun en çok kendi yaşanmışlıklarımdan.
Üniversitede tanıştığım erkek arkadasımla 4 yılın sonunda evlenme kararı aldık,aileler tanıştı söz kesildi, düğün tarihi belirlendi, evin esyaları alındı vs düğün için gün sayıyoruz.
O esnada 15 gunluk bır ayrılık yasadık geri barıstık. 2 ay sonra birgün bir telefon geldi bana , ayrı kaldığımız 15 gün içinde yattığı kadındandı telefon ve hamileymiş. O an herseyi bitirdim yüzükleri ve hediyeleri kargoyla yolladım asla bir araya gelmedik. Ben hastanelerde yatarken bunlar hamile kadınla evlenmişler kadının ailesinin zoruyla.
Benden beter olursunuz inşallah demiştim. Boşandılar çocuğa ragmen. Kapımda köpek oldu ama o zaman da ben şimdiki eşimle evlilik yolunda ilerliyordum. İyiki de olmamış karaktersiz bir pislikten kurtarmış Alah beni.
Bazen hayır gördüğünde şer, şer gördüğünde hayır vardır ama sen bunu sonradan anlarsın.
İşte öyle de içime almak en iyisi bazıları zevk alıyor anlatınca mutlu görünmeye çalışıyorumKişiden kişiye değişiyor kimisi yanında kimseyi istemez ben isterim mesela. Konusacak dertleşecek insan ararım. Bu derdimde yalnız oldum kendimle dertlestim kendim kendimi ayağa kaldirdim. Biliyorum şu günler geçtiğinde kimseye eyvallahim olmayacak
Hmm ayrıldığım sevgililerimi hep silmiştim :) sosyal ilişkim yoksa sosyal medyada da ekli tutmam.Ben de kinciydim ama bu duygumu bastırmıştım insanları affediyordum, bundan sonra gördüm ki kin ve gurur bizi dik tutanlarmış. Sosyal medyada ne yapardınız peki, siler miydiniz yoksa kalır mıydı? Ben arafta kaldım. Benim sosyal medyamda hep yakınlarım var o yüzden soruyorum
Sevgilim whatsappda duruyor bir tek. Görüşmediğiniz arkadaşlarınız dostlarınız duruyor mu:)Hmm ayrıldığım sevgililerimi hep silmiştim :) sosyal ilişkim yoksa sosyal medyada da ekli tutmam.
Darilip konuşmama kararı aldığım insanları rehberde de tutmuyorum. :) telefonun da bir kapasitesi var neden gereksiz insanlar doldursun kiSevgilim whatsappda duruyor bir tek. Görüşmediğiniz arkadaşlarınız dostlarınız duruyor mu:)
Benimki beni bırakması aklı sıra kadınla yatacaktı benim haberim olmayacaktı. Kadının hamile kalacağını düşünemedi salak. Allah bi yerde eline ayaklarına dolandırıyor . Senin kocan mı gitti canım çok üzüldüm.Ben de çok benzerini yaşadım hayat çok garip insanın içinde bitiyor beni yapayalnız bırakmıştı
Ne telefon ne birşey annesiyle öylece kalmıştık zor günlerdi ama o kadından keyfi geçince gelini gönül kabul etmiyor
İşte öyle de içime almak en iyisi bazıları zevk alıyor anlatınca mutlu görünmeye çalışıyorum
Kocam değildi Yok cnm annesiyle arkadaş olmuştuk arar onu şikayet ederdimBenimki beni bırakması aklı sıra kadınla yatacaktı benim haberim olmayacaktı. Kadının hamile kalacağını düşünemedi salak. Allah bi yerde eline ayaklarına dolandırıyor . Senin kocan mı gitti canım çok üzüldüm.
Kırgınligim geçmez ama soğudum çok soğudum kaç yıllık dost ayıp bir kere. Yanimda olmamak ne demek? Ben bir merhabaligim olan insanlara bile "nasılsın" diye soruyorum derdi varsa dinliyorum. Çok ayıptı, unutmamBabam ve oğlum filminin bir sahnesi var ya , kollarımı açeydim dur diyeydim falan diye aynen onun gibi gitmek isteyenin önünde ne olsa duramaz. İnsan kendinden gidenler olunca kendisini suçluyor ama öyle değil işte, kalmak isteyen her zaman kalmak için bir sebep bulur.
Valla üzülmemek de elde değil, ben şahsen özellikle ihtiyacım olduğu zamanlarda beni bırakıp giden insanlara hala kırgın ve kızgınım. Uzuntum azaldı ama içten içe kırgınlığım hep var. Bu duyguya da zaman geçtikçe alışılıyor, kalp kırıklığının geçtiğini düşünmüyorum sadece alışıyorsun.
Hakkında hayırlısı olmus canım yarın evlenince kaçardı böylesi.Kocam değildi Yok cnm annesiyle arkadaş olmuştuk arar onu şikayet ederdim
Aynen öyle size katılıyorum bu tipler iyiki kendini erkenden belli ediyor.Hakkında hayırlısı olmus canım yarın evlenince kaçardı böylesi.
Bunu da Allahın bir lütfu olarak görüyorum .Aynen öyle size katılıyorum bu tipler iyiki kendini erkenden belli ediyor.
Aman evliyim mutluyum iyi ki gitmişHakkında hayırlısı olmus canım yarın evlenince kaçardı böylesi.
Allah bozmasın canım inşallah.Aman evliyim mutluyum iyi ki gitmiş
Şimdi daha iyiyim konuyu açtığım zamana göre. Aynen öyle üzüleceğim ama bir ömür sürmeyecek nasilsaGiden biri olunca insan ister istemez üzülüyor ama gidene dur da denmemeli giden gitmeyi kafasına koyduysa her şekilde gider o yüzden gidenin yolu açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?