Aynen bu şekilde gidip surat assam bir de diyecekler ne yaptık diye. Halbuki hiçbir şey yapmadılar sorun da bu. Gittim diyelim nasıl davranacağım? Evli 3 abisi var. 3 elti yani. Ama o kadar zaman geçti hiç görüşmeden bile. Babam öldü aramadılar bile. Şimdi nasıl gidip aynı sofrada oturayım bilmiyorum.Ben duygularını saklayabilen biri değilimdir mesela. Hoşnutsuzluğum yüzüme yansır. Sizde öyleyseniz eğer gitmeyin. Sonra biz ne yaptıkta surat asıyor bu diyorlar
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. 6 aydır eşim askerde idi. Evliliğimi anlatıp soruyu sormak istiyorum. Üniversitede tanıştık.Özellikle benim ailem çok destek oldu. Okul bitince evlendik. Evlenme sürecinde ailesi hiç yanımızda olmadı. Aileden ilk kez başka şehirden biriyle evlenen eşim. Üniversite okuduğu için. Ev tuttuk, ailemle temizledik vesaire. Kına günü geldiler ellerine uyduruk bir gelin bohçası ile her neyse. Düğün oldu. Sonrasında benim babam ani bir şekilde vefat etti. Benim psikolojim o arada baya kötü oldu. Ama onun ailesinden ne arayan ne soran. Eşim askere gitti kısa dönem 6 ay ne giderken ne de gittiğinde kızım naptın diye hiç aranmadım. Öğretmenim kiramı vesaire çalışıp ödedim. Şimdi eşim askerden geldi. Askerde iken de eşimi doğru dürüst aramadılar. Askerde adamın hiç mi paray ihtiyacı olmaz karısı ne yapar ne eder umurlarında olmadı. Malum şimdi de önümüz kurban bayramı. Benim annem çok çok iyi niyetlidir. Kızım ne olsa oğulları bayramda onların yanına gidin dedi başka şehirdeler. Eşim de sen istemez iken zorlayamam yaptıkları ortada tek gider dönerim dedi. Siz olsanız bu kadar umursamazlık karşısında hiçbir şey olmamış gibi gider miydiniz?
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. 6 aydır eşim askerde idi. Evliliğimi anlatıp soruyu sormak istiyorum. Üniversitede tanıştık.Özellikle benim ailem çok destek oldu. Okul bitince evlendik. Evlenme sürecinde ailesi hiç yanımızda olmadı. Aileden ilk kez başka şehirden biriyle evlenen eşim. Üniversite okuduğu için. Ev tuttuk, ailemle temizledik vesaire. Kına günü geldiler ellerine uyduruk bir gelin bohçası ile her neyse. Düğün oldu. Sonrasında benim babam ani bir şekilde vefat etti. Benim psikolojim o arada baya kötü oldu. Ama onun ailesinden ne arayan ne soran. Eşim askere gitti kısa dönem 6 ay ne giderken ne de gittiğinde kızım naptın diye hiç aranmadım. Öğretmenim kiramı vesaire çalışıp ödedim. Şimdi eşim askerden geldi. Askerde iken de eşimi doğru dürüst aramadılar. Askerde adamın hiç mi paray ihtiyacı olmaz karısı ne yapar ne eder umurlarında olmadı. Malum şimdi de önümüz kurban bayramı. Benim annem çok çok iyi niyetlidir. Kızım ne olsa oğulları bayramda onların yanına gidin dedi başka şehirdeler. Eşim de sen istemez iken zorlayamam yaptıkları ortada tek gider dönerim dedi. Siz olsanız bu kadar umursamazlık karşısında hiçbir şey olmamış gibi gider miydiniz?
Eşim dinen yükümlüyüm anne babamı seçemem yaptıkları ortada ben de anne baba sevgisi isterdim ama yok deyip defalarca ağladı. Sırf Allah rızası için gideyim, seni zorlayamam sonuçta benim anne babam diyor. Çoğunluk eşim hatrına gitmemi söylüyor. Madem gideyimEşiniz neden gitmek istiyor madem yaptıkları ortada ise?
Ben de kin tutmaktan taraf değilim ama bu aile var ile yok arası.
Eşinizi yalnız yollarsanız can sıkıcı laflar ve dolduruşlar olacak.
Giderse gidin siz de ama onlarla yuz goz olmamanın yolunu bulup esınızle anlasarak
Eşiniz yaptığınız bunca fedakarlığın bilincinde ise evet gidin.Eşim dinen yükümlüyüm anne babamı seçemem yaptıkları ortada ben de anne baba sevgisi isterdim ama yok deyip defalarca ağladı. Sırf Allah rızası için gideyim, seni zorlayamam sonuçta benim anne babam diyor. Çoğunluk eşim hatrına gitmemi söylüyor. Madem gideyim
Sen de hiç bir şey yapma. Kimsenin ağzına laf da verme. Eşin tek giderse ne kadar kalacak sen gitmeyince hoş sohbetler olmayabilir. Ama sen gidince herkes yerini bilir. Somurtma ama gülme de günlük sohbet dışında muhabbet etme al telefonunu ya da kitabını ya da el işini otur kenara ayyy bu ara taktım şu işe de bütün gün Örgü ör hırs yaptım falan deAynen bu şekilde gidip surat assam bir de diyecekler ne yaptık diye. Halbuki hiçbir şey yapmadılar sorun da bu. Gittim diyelim nasıl davranacağım? Evli 3 abisi var. 3 elti yani. Ama o kadar zaman geçti hiç görüşmeden bile. Babam öldü aramadılar bile. Şimdi nasıl gidip aynı sofrada oturayım bilmiyorum.
Aynen bu şekilde gidip surat assam bir de diyecekler ne yaptık diye. Halbuki hiçbir şey yapmadılar sorun da bu. Gittim diyelim nasıl davranacağım? Evli 3 abisi var. 3 elti yani. Ama o kadar zaman geçti hiç görüşmeden bile. Babam öldü aramadılar bile. Şimdi nasıl gidip aynı sofrada oturayım bilmiyorum.
bayramda misafir gibi gidip dönünCenazeye geldiler. Zaten cenazeye kadar da hiç aramadılar. Cenazeye gelip döndüler. Sonrasında da aramadılar. Askere gitti eşim yine aramadılar. Ben onlara ne yaptım, tek suçum başka şehirden ve üniversite okumuş olmam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?