giderek artan acı

Sevgi yokmuş ki 2-3 günde bitsin sadece evlenecek birini arıyormuş beğense yetermiş yani ben bunu anladım anlattıklarından

ya bu can bu tende oldukça sevecegini söyledi.Ben ona acıdim,acinacak hale düştüm.Beni anlamanız için benim yerimde olmanız lazım

Demek ki neymiş ŞIPSEVDI sadece bi sakız markası degilmis

İki günde sevgi olmaz diye düşünüyorum . Biran önce evlenmek istemiş sadece. Siz kabul etmemissiniz başka biri kabul etmiş.

Vebal var ama sizden yana var..
Biri sevdiği söyleyince kalbiniz kalksın, yanlış taraflar değil

Veballik bir durum yok. Birkaç görüşme ve mesaj haricinde bir paylaşımınız yok. Hiç kafanıza takmayın o kişinin derdi sadece evlenmekmiş. Siz olmayınca hemen başkasıyla nikah masasına oturmuş.
Karşınıza seveceğiniz ve sizi seven biri çıktığında daha iyi anlayacaksınız.

Canim süslü büyük laflar etmesi bir sevgi ölçütü değil ki. Ömürlük laflar etti beni cok seviyormus, degil olay.

Anladigim kadariyla adam evlenmek istiyor, seni begeniyor sen de kabul et diye edebiyatini kosturuyor, nameler duzuyor.
Ama sende ilk etapta ise yaramamis. Bakmis olumlu sonuc alamiyor , olumlu sonuc aldigi kisi ile evlenmis. Bir nevi deney yapmis ask doktorumuz. Boyle suslu laflar eden kisi seviyor diye bir sonuca varamayiz. O zaman bu laflari etmeyen erkekler sevmiyor mu yani?

Bir de kader, nasip denen kavramlar var. Sana o an reddetme karari dogru gelmis o karari vermissin. Sonra baska karar vermissin olmamis, olacak olsa illa ki olurdu. Nasip bu isler.

Uzulme, özü sözü bir olan, şipsevdi olmayan bir aday bulursun insallah.

içimi rahatlattiniz teşekkürler:)

üslubuna dikkat et kardeşim

Özür dilerim ama durum bu yani..
Ha adam zaten evlilik pesindeymis ama sizde seviyorum dedikce egonuz oksanmıs.
Hosunuza gitmiş itiraf edin..
Şuan hayatınız tek devam ediyor diye boyle biriyle tanışın düzelir.
Bende birine seviyorum ölüyorum diyordum umursamadı gitti.
Sonra ben başkasıyla başladım, kapımda bitti.
Yalvar, yakar..
Ama iş işten geçmişti.

ya ettiği laflar içimi yaktı diyorum,ömürlük mesajlardi

sanırım hayatında hıç aşk acısı yasamadın yada hıç sevıp ayrılmadın???? erkek mılletı canım degıl bır hafta yıllarca cıkarsın oyle laflar duyarsınkı adam bensız yasamaz sanırsın sen arkanı dönunce baskasını bulur...işte asıl o zaman canın yanar asıl o zaman kahrolursun....
sımdı uzulmene degecek hıçbırsey yok adam senı begenmış bellı...agzıda ıyı laf yapıyomuş....yok sevıyom oluyom vs vs daha ılk haftadan soylenmez çoğu kadın bu tıp erkeklerın palavracı oldugunu anlar aslında ama sen sanırım tecrube denen seyı yasamamıssınkı anlayamamıssın....neyse senden umudu kesınce her erkek gbı baskasını bulmuş.olay bu kadar basıt...
yasanan hıçbır sey yok...vebalde yok....herkes yoluna yanı

zaten sevmenin ne demek olduğunu bilsemesem bu olay beni bu kadar şaşirtmazdi.16 yaşından 24 kadar yaşına adam bana umut vermiş olup yok olmasına rağmen aynı kişiyi sevmeye devam etmiş bir kişiyim.ben.Sevmeyide,acısını da bilirim.

seninde canın yanıkmış,onun için eski sevdiğini gördün bende anladım.Ama biranda evliligi düşünmezken çıktı karşıma.Naz yapmakla hiç isim olmadı.Hatta çok sıkıntiya girdim.Kafam çok karışıktı.İçimi hep sıkınti bastı.Yani senin anladigin gibi değil

ya dedim ya palavra yapacak gibi bir adam değildi.Safti,temizdi.O anlık sevgisini omurluk sandı.Anladim ki anlık sevme kabiliyeti olanlarda varmış.Ben hicbirzaman öyle olamadım

Hm
Hm..Bu acelicilik üzer insanı..Beş gün çok değil.İnsan bir ne oldum olur.Benim başımada geldi benzeri.Üstelik o sevgilimdi... Senin hatan çabuk reddetmiş olman tabi.Arkadaşlarındediğigivi iki gnde seven iki gnde unutur.. Bir de erkekler böyle lanet olsun ki..Ondan ona geçmek zor olmuyor.Aman sevgilin bile değldi Daha kimler çıkar gençsen.Yaşın kaç?

Belki de gelse 2 gun sonra yeterince isinamamisim bitsin diyebilirdin oyun değil bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…