Canım sen benimkini görsen şefkatten içine sokasın gelir.Masum yüzle de olmuyormuş öğrendimya dedim ya palavra yapacak gibi bir adam değildi.Safti,temizdi.O anlık sevgisini omurluk sandı.Anladim ki anlık sevme kabiliyeti olanlarda varmış.Ben hicbirzaman öyle olamadım
Hm
Hm..Bu acelicilik üzer insanı..Beş gün çok değil.İnsan bir ne oldum olur.Benim başımada geldi benzeri.Üstelik o sevgilimdi... Senin hatan çabuk reddetmiş olman tabi.Arkadaşlarındediğigivi iki gnde seven iki gnde unutur.. Bir de erkekler böyle lanet olsun ki..Ondan ona geçmek zor olmuyor.Aman sevgilin bile değldi Daha kimler çıkar gençsen.Yaşın kaç?
bende beklesin demedim.Anlatmak istediğim o laflara iki günde birine gidilir mi?Mesaj attım konuşalim diye hani beni çok sevdiğini düsunerek,dönmedi geri.Aşk gurur dinlemez ki.Bende sevdim,kaç sene hemde.Ümit verip ortadan kaybolmasina rağmen bir adamıİyi de adam ne yapsın ömür boyu seni mi beklesin keşke bari düşüncegini kararını öyle vereceğini söyleseydin
bu can bu tende oldukca severim diyordu.insan basina gelince anliyor,simdi beni anlamanizi beklemem zaten yanlis biliyorumbacım bir de olayı onun tarafından düşün. "istedim istedim. kız hep karasız kaldı. bana umut vermedi. tam ondan vazgeçtim ve aslında benden hoşlandığını söyledi. yoksa kız benimle dalga mı geçiyordu??"
altı üstü görücü, bir geçmişiniz yok ki. böyle abartma. hayırlısı buymuş
bu can bu tende oldukca severim diyordu.insan basina gelince anliyor,simdi beni anlamanizi beklemem zaten yanlis biliyorum
Nasıl bir geçmişiniz vardı ki bu lafın doğruluğuna inandın sen?bu can bu tende oldukca severim diyordu.insan basina gelince anliyor,simdi beni anlamanizi beklemem zaten yanlis biliyorum
ben benden gidince sadece 4-5 gün sonra mesaj attım gel diye o süre zarfında kızla görüşmüşBen gel dedigimde daha istemeye gitmemis.Karakterliymisde bana onca laf söyledi.Bu can bu tende oldukca severim vs vs.laflar.Ben bu lafları birine etsem,iki günde değil birine gitmek birina bakamam bile.Neyse benim suan anlamanız imkansız,bu benim imtihanim,ancak başına gelen bilirOrtada vebal felan yok.
Gorucu usulu tanistirilmissiniz ve sen olmaz demissin.
Adam cabalamis durmus, sen akilli davranmamissin.
Sonra baska bi kizla tanistirildi ve o kiz senden daha cazip geldi.
Tum suc senin, onu suclayamazsin.
Ve o erkegide ben burdan tebrik ederim; eski eskide kaldi demis zamaninda olmayan birisine geri donmemis.
Konusmaya bile tenezzul etmemis evlenicegi kiza saygisindan.
Asil o kizla nisanliyken senle konusuyo olsaydi tehlike canlari calmasi lazimdi.
Karakterliymis.
ben benden gidince sadece 4-5 gün sonra mesaj attım gel diye o süre zarfında kızla görüşmüşBen gel dedigimde daha istemeye gitmemis.Karakterliymisde bana onca laf söyledi.Bu can bu tende oldukca severim vs vs.laflar.Ben bu lafları birine etsem,iki günde değil birine gitmek birina bakamam bile.Neyse benim suan anlamanız imkansız,bu benim imtihanim,ancak başına gelen bilir
O seni hiç sevmedi ki 2 güne geçsin sevgisi..Biriyle evlenmek üzere tanıştırıldım.O beni çok beğendi.Ben hep kararsız kaldım.Beni evliliğe ikna etmek için 1 hafta falan uğraştı.Beni sevdiğini,hatta bir ömür seveceğine dair mesajlar attı.Aklım karıştı hep.Çok temiz biriydi.Mesajları çok inandırıcıydı.Ben onu hiç kırmadım,hayır derken.Sadece ısınamadığımı söyledim üzülerek.O da ben kararsız olduğum için vazgeçti.Neyse 1-2 sonra ondan tamamen ayrıldıktan sonra,içimden birşeyler kopmuş gibi hissettim kendimi.Meğer bende ona bağlanmışım.Karar verdim evlenecektim onunla.Ayrıldıktan sadece 4-5 gün geçtikten sonra beni hala sevdiğini düşünerek gelmesi için mesaj attım.O beni sevdiğini söyleyen gece gündüz mesaj atan adam bana geri dönmedi,yani mesaj atmadı.Haber aldım ki ailesinin bulduğu bir kızla evlenecekmiş.Yıkıldım bunu duyunca iki günde sevgi bitmişmiydi yani.?Ben gururumu ayaklar altına alarak tekrar mesaj attım.Ettiğin lafların hatrına konuşalım diye.Yine dönmedi.Neticede o kızla evlendi.Nerdeyse bir yıl olacak benim acım geçmedi.Suç bende gibi gözüksede ortada bir vebal yok mu?Sevgi biter mi iki günde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?