• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giderek daha da şişmanlıyorum bir kişi bile yok mu benimle diyete baslayabilecek :(

guselolurdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
423
219
53
Adana
hayırlı aksamlar hanımlar evliyken resmen 30 kilo aldım 2 yılda ve 96 kiloyum bir diyet arkadası arıyorum ve hiç kimse katılmıyor...galıba gene cıkmayacak ama ciddi ciddi diyet yapacak birisi varsa ben de yaparım ve onu da yarıda bırakmam umarım kiloma denk birisi okur ve bu uzun maratona benimle basla ben tek basıma yapamıyorum ye diyenlere esim dahil hayır diyemiyorum lütfen okuyup da nıyeti olan kararını versin benimle baslasın diyetinizin ne oldugu önemli degil o zamanla oturacaktır ve aynısını da yapmamız sart degil ben diyet arkadası arıyorum.... :(

Benim de 95.ilk kez bu kilodayim.82 ile hamile kaldim 94 le doğum yaptim.doğum kilolarımı vermistim ama stresten geri aldım

syyyy hos geldiniz arkadaslar cooooook mutlu oldum cooook inanın yetti artık canıma psikolojim bozuldu iice kilolardan benim 36 kilo vermem lazım varsınız degil mi ven-har hanım ve sevil4321 :KK9:

Bende varim hadi baslayalim ilk bahara fit fizikle girelim.dogumdan sonra 65kg kaldim istedigim 50 kg olmak.bildiklerinizi paylasin bende paylasim hep birlikte kilolari verelim.mesele ben aksam 5 den sonra hic yemek yemiyorum.ve aktarlardan yesil kahve aldim onu iciyorum inanilmaz metabolizmami hizlantirdi

cevaplarımı alayım sonra birlikte nasıl yapacagımıza hangi saat aralıklarında haberlesegimize spor yapıp yapmayacagımıza karar verelim

hos geldiniz nergiz hanım 15 kilonuzu atana kadar bizimlesiniz o vakit :) ama benim yolum daha uzun sürecek nasıl aldım bu kadar kiloyu ne cok yemişim yerken ne de güzeldi ah ahhh güzel yemekleri yedikce biz cirkinlesiyoruz :( secim vakti gari :)

canımız bi yemegi cok istediginde buraya yazalım ve diyeti bozma ihtimali olan arkadasımızı ikna edelim bozmaması için teşvik edelim ve lütfen bu yola baskoyanlar yarın geri gitmesinler.pazar baslamak zor olur diyorsanız pazartesi baslayalım ben her seye varım :) yeter ki zayıflayayım cok sükür bin sükür halımıze ama neden daha iyi olmasın dizim agriyor belim agrıyor ayagım agrıyor cabuk yoruluyorum kıyafetlerim yakısmıyor dik duramıyorum resmen yaglar asagıya cekiyor vucudumu:cry::cry::cry::cry:

hepiniz tekrardan hosgeldiniz arkadaslar tamam sevil hanım pzt baslayalım yarın kendimizi güzelce motive edelim ne yapabiliriz hem doyurucu hem biraz hızlıca kilo verdirecek diyetler nelermiş arastıralım mesela 2 haftada bir 2 günlük kürlerden yapabiliriz yarın fikirlerimizi paylasalım ve karar alalım ben cizelge anlamıyorum ve ders calıstıgımdan dolayı o kadar iyi takip edemeyebilirim cizelge yapabilen varsa o da iyi olur haftada en cok kilo vereni kutlarız yani bilemiyorum sizler de söyleyin hanımlar :) içim umutlandı iyi ki geldiniz iyi ki varsın kadınlar klubüEn Büyük KK

tamam canım
ben de çizelge çıkarmay bilmiyorum ama olsun biz hergün yazalım önemli olan birbirimizi motive edebilmek
haydi bismillah

Iyi aksamlar... benide araniza alirmisiniz :KK17: bi türlü diyete basliyamiyorum benimde 25kilo fazlam var:KK42:

Back
X