• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giderek daha da şişmanlıyorum bir kişi bile yok mu benimle diyete baslayabilecek :(

Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :) bende sizinle birlikte devam etmek isterim tabi ki

sabah sütlü kahve
ara biraz leblebi
öğle haslama sebze veya tavuk ayran salata
ara biraz leblebi tarçınlı süt
aksam öglenin aynısı
ara biraz leblebi tarçınlı süt hafta sonları güzel kahvaltı ama sadece hafta sonları

Bence herkez yediğini resmini çekip koysun birde kesin bi kural koyalım günde en az 5000 adım birde diyetin yanindakendimize yanmiyceklertamamen yasaklar listesi yapalım reçel mesela mayonez cipskola vb

Be diyet konusu da uzman sayılır 20kiloya yakın vermiştimo kilonun üzerine 30 kilo aldım her geCen sene vereceğim kilo artıyor önceleri 10 kilo fazla ar veririm diyorum şimdi 30 oldu seneye olmasın

mervesl hanım haklısınızda benim gercekten resim cekip koyacak vaktim olmuyor hep evde olsam olur da dersaneye gidiyorum koyabilen koysun memnun olurum valla benim düsüncem herkesin kendine özel bir beslenme programı olsun bir sloganımız olsun her gün tekrar edecegimiz ve aynı saatlerde burada olalım mesela ben aksam 4-7 arası müsaitim sabah da 7-8 arası herkes kendi kurdugu düzene sahip cıkmalı ve bozmamalı 3 günden fazla buraya ugramayan mazereti de yoksa artık bu topikte olmasın buradaki amac bozmamak için birbirimize destek olmak canımız bişey istediginde hayır yemeyeceksin demek gibi

Bugun günü limonlu su icerek basladim.ardindan bir çatal peynir bir tane yesil zeytin bide bir yumurta haslanmis bide yarim dilim kepek ekmekla kahvalti yaptim.akşam yagsiz balik corba ictim bol bol su iciyorum o kader bugunlik ben bu kader yedim biti baska hic bisey yemeycem su hariç

arkadaslar 7 den sonra giremicem ksr bkmayın dikkatim dagılıyor kpss hazırlanıyorum demiştim yatmadan önce girmeye calısırım 1 veya 2 gibi ben yarın baslıyorum ümit ediyorum ki benimle baslayanlar olacaktır spor olarak yarım saat eliptik bisikletle baslayacam ya da bir spor videosu olabilir diyetimi lahana suyuyla bitki çaylarıyla desteklicemuzun bir süreç olacagından tatlı ihtiyacım olursa küçük bir gofretle gidericem ekmek en buyuk zaafım ozellikle ona kapılarımı kapayacam ye diyenlere inat yemeyecegim sloganımız ne olsun hanımlar düsünen var mı :)

Back
X