• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giderek daha da şişmanlıyorum bir kişi bile yok mu benimle diyete baslayabilecek :(

tamam hanımlar yarın bu maratona katılmak isteyenler aksam haber versinler planımızı programımızı yapıp maratona baslayalım ama gercekten emin olanlar gelsin cünkü bakıyorum forumdaki mesajlara hep yarım kalmıs cnk katılıyorum deyip geri gidiyorlar yarın düsünün tasını aksam kararımızı verip kilolarına veda etmek isteyenler burada bulussun:KK6::KK6:

Ah ah dogumdan sonra kilolarim beni cok sevdi :63: ama ben onlari hic sevmedim... kendimi taniyamiyorum artik :KK57:

En az 20 kg da benim vermem lazim.ama çok iradesizim ben.hep kiloluydum ben ama hiç bu kadar olmamıştım.evde ki bütün kiyafetlerim olsun yeter bana :)aktif bir topic olur inşallah
verecez ama gercekten kenetlenmek lazım haber verilecek saatlerde hep birlikte burada olup bir sekilde yazmamız lazım öbür türlü kopukluk oluyor birlikten kuvvet dogarmıs biri sabah biri gece yazarsa anlamı olmaz sonra birer birer herkes cekilir yarın bunu da konusalım hanımlar

Ben 2 hafta once zayiflamaya karar verdim.esim zayif halimdegi fotoğraflarimi gösterdi çok güzeldin bu haline su an kendina benzimiyorsun dedi.çok üzüldüm ama o haklı ciddi karar verdim zayıfliycem kesin.

nergizcim esin seni gaza getirmek istiyordur üzülme sakın.aksam yememek lazım 5 ten sonra bence de ama ben msl gece2 ye kadar ayaktayım leblebi gibi tok tutucu az kalorılı cay bardagı kadar yemeyi düsünüyorum meyve acıktırıyor yaa meyveyi mümkünse kesmem lazım.yoğurt uykumu getiriyor süt içebilirim msl yarin kacta bir araya gelelim hanımlar yarın haberleselim ne güzel herkes yatmıs ben ders calısıyorum :(

Akşam 5 ten sonra 7 den donra yememe işi hiç bana göre değil:KK43: ben kendi adıma karbonhidrat diyeti yapmayı düşünüyorum.öyle çok hızlı bir giriş yapmiycam.mesela ilk hafta normal ekmeği keserek,abur cuburu azaltarak,günde 2 lt su içerek başlayabilirim

hayırlı aksamlar hanımlar evliyken resmen 30 kilo aldım 2 yılda ve 96 kiloyum bir diyet arkadası arıyorum ve hiç kimse katılmıyor...galıba gene cıkmayacak ama ciddi ciddi diyet yapacak birisi varsa ben de yaparım ve onu da yarıda bırakmam umarım kiloma denk birisi okur ve bu uzun maratona benimle basla ben tek basıma yapamıyorum ye diyenlere esim dahil hayır diyemiyorum lütfen okuyup da nıyeti olan kararını versin benimle baslasın diyetinizin ne oldugu önemli degil o zamanla oturacaktır ve aynısını da yapmamız sart degil ben diyet arkadası arıyorum.... :KK43:
bende çok kısa sürede 35 kilo aldım iki aydır dikkat ediyorum 93.3 kadar indim yavaş yavaş veriyorum acele etme beslenmede yanlış gördüğün şeyler nelerse onları düzeltmeye çalıştım öğün porsiyonlarımı azalttım tatlı ve ekmeği azalttım abur cuburu neredeyse tamamen hayatımdan çıkardım ve iki aya yakın bir sürede beş kilo verdim. devam ediyorum aynı şekilde ve verilebileceğini düşünüyorum.ama benim amacım kısa sürede çok büyük rakamlarla kilo vermek yerine yavaş yavaş sağlıklı bir biçimde kilo vererek tamamen beslenme şeklimi değiştirip yaşam tarzı haline getirmek.çünkü bugüne kadar hep hızlı yanlıs beslenme sonucu verdiğim kiloları iki katı olarak aldım.bu sefer sağlıklı vermek istiyorum yani bir diyet olarak değil beslenme şeklini değiştirme olarak düşünüyorum

Off ben de varım 68 kg yim. 64 e kadar zayiflamistim 2 haftada geri aldım biri bana dur desin

hayırlı aksamlar hanımlar evliyken resmen 30 kilo aldım 2 yılda ve 96 kiloyum bir diyet arkadası arıyorum ve hiç kimse katılmıyor...galıba gene cıkmayacak ama ciddi ciddi diyet yapacak birisi varsa ben de yaparım ve onu da yarıda bırakmam umarım kiloma denk birisi okur ve bu uzun maratona benimle basla ben tek basıma yapamıyorum ye diyenlere esim dahil hayır diyemiyorum lütfen okuyup da nıyeti olan kararını versin benimle baslasın diyetinizin ne oldugu önemli degil o zamanla oturacaktır ve aynısını da yapmamız sart degil ben diyet arkadası arıyorum.... :KK43:

Tamam ben de varım, 62 kiloyum. En çok 50 kilo olmak istiyorum. Beni de yazın.

Bende varim hadi baslayalim ilk bahara fit fizikle girelim.dogumdan sonra 65kg kaldim istedigim 50 kg olmak.bildiklerinizi paylasin bende paylasim hep birlikte kilolari verelim.mesele ben aksam 5 den sonra hic yemek yemiyorum.ve aktarlardan yesil kahve aldim onu iciyorum inanilmaz metabolizmami hizlantirdi

Ben de 62 kiloyum benim de maksimum 50 olmak istediğim kilo.

Cuma yarismasina katilip bir grupla beraber yapabilirsinjz. Cok da guzel ve daha istikrarli olur. Kolayliklar diliyorum

Back
X