- Konu Sahibi guselolurdu
eda tabi ki alırız bacım yeter ki verene kadar gitme buradan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallaheda tabi ki alırız bacım yeter ki verene kadar gitme buradan :)
verecez ama gercekten kenetlenmek lazım haber verilecek saatlerde hep birlikte burada olup bir sekilde yazmamız lazım öbür türlü kopukluk oluyor birlikten kuvvet dogarmıs biri sabah biri gece yazarsa anlamı olmaz sonra birer birer herkes cekilir yarın bunu da konusalım hanımlarEn az 20 kg da benim vermem lazim.ama çok iradesizim ben.hep kiloluydum ben ama hiç bu kadar olmamıştım.evde ki bütün kiyafetlerim olsun yeter bana :)aktif bir topic olur inşallah
bende çok kısa sürede 35 kilo aldım iki aydır dikkat ediyorum 93.3 kadar indim yavaş yavaş veriyorum acele etme beslenmede yanlış gördüğün şeyler nelerse onları düzeltmeye çalıştım öğün porsiyonlarımı azalttım tatlı ve ekmeği azalttım abur cuburu neredeyse tamamen hayatımdan çıkardım ve iki aya yakın bir sürede beş kilo verdim. devam ediyorum aynı şekilde ve verilebileceğini düşünüyorum.ama benim amacım kısa sürede çok büyük rakamlarla kilo vermek yerine yavaş yavaş sağlıklı bir biçimde kilo vererek tamamen beslenme şeklimi değiştirip yaşam tarzı haline getirmek.çünkü bugüne kadar hep hızlı yanlıs beslenme sonucu verdiğim kiloları iki katı olarak aldım.bu sefer sağlıklı vermek istiyorum yani bir diyet olarak değil beslenme şeklini değiştirme olarak düşünüyorumhayırlı aksamlar hanımlar evliyken resmen 30 kilo aldım 2 yılda ve 96 kiloyum bir diyet arkadası arıyorum ve hiç kimse katılmıyor...galıba gene cıkmayacak ama ciddi ciddi diyet yapacak birisi varsa ben de yaparım ve onu da yarıda bırakmam umarım kiloma denk birisi okur ve bu uzun maratona benimle basla ben tek basıma yapamıyorum ye diyenlere esim dahil hayır diyemiyorum lütfen okuyup da nıyeti olan kararını versin benimle baslasın diyetinizin ne oldugu önemli degil o zamanla oturacaktır ve aynısını da yapmamız sart degil ben diyet arkadası arıyorum....![]()
hayırlı aksamlar hanımlar evliyken resmen 30 kilo aldım 2 yılda ve 96 kiloyum bir diyet arkadası arıyorum ve hiç kimse katılmıyor...galıba gene cıkmayacak ama ciddi ciddi diyet yapacak birisi varsa ben de yaparım ve onu da yarıda bırakmam umarım kiloma denk birisi okur ve bu uzun maratona benimle basla ben tek basıma yapamıyorum ye diyenlere esim dahil hayır diyemiyorum lütfen okuyup da nıyeti olan kararını versin benimle baslasın diyetinizin ne oldugu önemli degil o zamanla oturacaktır ve aynısını da yapmamız sart degil ben diyet arkadası arıyorum....![]()
Bende varim hadi baslayalim ilk bahara fit fizikle girelim.dogumdan sonra 65kg kaldim istedigim 50 kg olmak.bildiklerinizi paylasin bende paylasim hep birlikte kilolari verelim.mesele ben aksam 5 den sonra hic yemek yemiyorum.ve aktarlardan yesil kahve aldim onu iciyorum inanilmaz metabolizmami hizlantirdi
hayırlı aksamlar hanımlar evliyken resmen 30 kilo aldım 2 yılda ve 96 kiloyum bir diyet arkadası arıyorum ve hiç kimse katılmıyor...galıba gene cıkmayacak ama ciddi ciddi diyet yapacak birisi varsa ben de yaparım ve onu da yarıda bırakmam umarım kiloma denk birisi okur ve bu uzun maratona benimle basla ben tek basıma yapamıyorum ye diyenlere esim dahil hayır diyemiyorum lütfen okuyup da nıyeti olan kararını versin benimle baslasın diyetinizin ne oldugu önemli degil o zamanla oturacaktır ve aynısını da yapmamız sart degil ben diyet arkadası arıyorum....![]()