- Konu Sahibi guselolurdu
Yeşil kahve nasıl birsey ki.gunde kaç fincan iciliyo fiyati nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acmayın valla bogazdan asagı inene kadar hepsiBana en uygun diyet.şu saatte ye bu saatte yeme derdi yok.günlük belirlediğin k.b miktarını gecme yeter.çay içiyorum şuan karsimda bisküvi paketi var ama acmiycam :)
9. takima gelirsen ben seve seve yardim ederim sanahayırlı aksamlar hanımlar evliyken resmen 30 kilo aldım 2 yılda ve 96 kiloyum bir diyet arkadası arıyorum ve hiç kimse katılmıyor...galıba gene cıkmayacak ama ciddi ciddi diyet yapacak birisi varsa ben de yaparım ve onu da yarıda bırakmam umarım kiloma denk birisi okur ve bu uzun maratona benimle basla ben tek basıma yapamıyorum ye diyenlere esim dahil hayır diyemiyorum lütfen okuyup da nıyeti olan kararını versin benimle baslasın diyetinizin ne oldugu önemli degil o zamanla oturacaktır ve aynısını da yapmamız sart degil ben diyet arkadası arıyorum....![]()
seninde canimmevlid kandilimiz mübarek olsun...
tesekkür ederim ama konu sahibiyim gelen kimse olmazsa belki ama simdi dogru olmaz tkr saolasın9. takima gelirsen ben seve seve yardim ederim sana
cok zor bir sürecti yaa anlatamam 1 saat müzik acar oynardım 1 saat de yürüyüs yapardım diyet listem vardı 6 dilim kepekli ekmek sebze et yemegi vardı ama süt yogurt cok cok azdı ama cok zordu yaa tekrar cesaretim yok insan bir kere güzel yapıyor insanlar dalga gecmişlerdi benle bi de orta okuldaydım cok hırslanmıstım 59 kiloya düşmüştüm ahhh ahhh neden bu kadar yedim de aldım ki sil bastan geriyeBen sabah yedim ekmek.bisküvi paketini acmadim ama kandil diye komşular tatli ve helva getirmiş napcam yiycem.bugun pek kacamagim yok su az ictim 1.5 tl 2 ye tamamlarim onu.karinca misali olvak bu diyet belki ama napalim bir de böyle deneyelim.guselolurdu s3n 7 ayda 28 kg verdim demiştin galiba nasıl başardın ne yaptin
ben varımmmm bende doğum kilolarımı veremedim şuan 75 kg yim hedef 60 ne zaman baslıyoruzzzyok muuu kimse gene yaa(((
senaatin hanımcım daha önce nerelerdeydiniz yaa bir iki kişi dısında kimse gelmedi ki ben de haftalık kilo verme yarısmasına katıldım siz de oraya gelinben varımmmm bende doğum kilolarımı veremedim şuan 75 kg yim hedef 60 ne zaman baslıyoruzzz