giderken bana dedi ki....

"Kale gibidir benim kızım, o bensizliği de kaldırır." dediğini o öldükten 2 yıl sonra geçen ay duydum... Seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm babacığım ama ben senin gidişini hiç kaldıramadım...

Umarım bir yerlerden beni görüyorsundur.

of cnm ya güçlü ol ve güçlü oldugun için babasının kızısın sen..Allah rahmet eylesin :sinifsinif:

Ne olursa olsun herzaman yanında olduğumu unutma dedi ve gitti...
Sen zaten benim hiç bizaman yanımda olmamıştın ki
Bundan sonra olsan ne yazar...:umursamaz:

Herşey senin yüzünden oldu sen ittin beni bu yaptıklarıma...
Gel dediğim zaman gelseydin böyle olmicaktı...
Sen aptalsın sen gerizekalısın nasıl sevildiğini bilmiyorsun böyle davranmaya devam etme yeter artık. Herşeye rağmen seni deli gibi seviyorum ilk günki gibi aşığım. Ama sen gelmezsen ben böyle devam edicem. Geçmişi bırak...

Msjlarından bi alıntı... Bende son kez sözünü dinledim ve geçmişi bıraktım.. Onunla birlikte. Sevgi ve aşk saygı olmadıktan sonra hiç bi işe yaramıyordu...Bu da bizim ilişkimize bi örnekti..

"gençliğinin hayrını göremezsin inşallah" dedi ve gitti.. ama tirnağina zarar gelse benim canım yanar bunu göremedi.. biliyorum çook zordu bu ayrılık onun için ama mecburduk.. göremedi.. kısmet..

Keşke seneler önce karşılaşsaydık dedi ve gitti..

Her giden bir söz, her terkettiğime onlarca söz söyleyip gittim ama, içlerinden bir tanesinin '' beni senden mahrum etme'' derkenki yalvaran gözlerini ölürken ancak unuturum.

BAK KESıN BENı ıSTEMıYORMUSUN?BAK ONA GıDıYORUM DÖNÜŞÜ OLMAZ SONRA,,,,,,,,,,,,

komik dimi kızlar?

evlenme teklif ettikten bir gün sonra gitti . tam anneme bana evlenme teklifi etti demiştim:S . sabah bir daha arayıp sormadı.. aradım teli kapalı, iş yeri kapı duvar. hç bişey demedi. 2 yıl sonra duydum isviçreye gitmiş. sormadım neden diye ama iyikide gitmiş. defolmuş hayatımdan. çıktı karşıma bir gün tesadüf yaklaştı yanıma aradan 5 yıl geçmişti. elimi tutan kızımı gördü bu sefer ben ona bişey demeden gittim. iyiki gitmiş iyiki bitmiş

Bunu okuduktan sonra kendi halime binlerce kez şükretmeliyim galiba.mafoldumben

''Bu gece kalbimi evde bıraktım,ruhumu artık şeytana sattım,seni sevmekle büyük hata yaptım,elveda tatlım''diyor bana.Çocuk kendi kendine bana aşık olmuş.
Ben de dedim ki bana ne anlatıyorsun git şeytana söyle de ruhunu geri al.
Hangi tatlı bu arada?Tulumbaysa yerim...
sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ben seni mutlu edemiyorum,üzlülüyorsun.... sen değil ben üzüleyim demişti.... bundan bir zaman evvel sevdiğim.... ama ben ondan çok üzüldüm halbuki

Cok klasik ama nedense hep mutluluklar dileyip giderler..bence hic anlami yok sadece kisa yoldan kacma taktigi bence..

banada ben kimseyi mutlu edemem ömür boyu evlenmiycem ayrılalım demişti
SONUÇ: bir buçuk yıllık evliyiz birde bebişkomuz var elinden gelen herseyi yapmaya çalışıyor ii bi koca sayılır birde çok anacı olmasa kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…