banada ben kimseyi mutlu edemem ömür boyu evlenmiycem ayrılalım demişti
SONUÇ: bir buçuk yıllık evliyiz birde bebişkomuz var elinden gelen herseyi yapmaya çalışıyor ii bi koca sayılır birde çok anacı olmasa kaydirigubbakcemile
aaa canim zamaninda super(!) konusmus...ama onemli olan hatice degil netice ...mutluluklar hep sizinle olsun..kaydirigubbakcemile3
en azından bitti demiş sizinkiler benim ki buna bile gerek duymadı sanırım bitti deme gereği bile duymayanlarda var ... kim ki bu erkekler ya nekadar içimizi acıtcaklar daha...
herkesin vardır elbet yürekte iz bırakmıs, birilerinin giderken söyledigi "noktası konulmus son cümleleri".....
genelde hos-ca-kal derler ve giderler..yüregin kan damlalarını akıtmaya başlar ,yanarsın "hiç böylesine deli yanmamıscasına"
kimin söyledigi hiç farketmez cünkü acısı aynı tadi verir damaga..hüznün yürege düşüş hikayesi aynıdır...
kimi sevgilidir,kimi ana,baba,..kimi dosttur...kimi evlat,eş...
"hoscakal derler ve giderler..."
unutulmaz asla o son söylenen tadı damagı kurutan "vurgun cümleler"....
kimisiyle hala görüşürüz konusuruz ama yürekte bitmiştir dudaklarından dökülen "o" cümlesiyle...
mürekkebimdeki bu kelimelerim birseyler hatırlattı mı size..peki paylasmaya ne dersiniz?
giderken bana dediki............................hadi doldurun bakalım bu satırlarıyerimseniben...
''4.sınıfım ben,gidiyorum,önünde çok güzel yıllar var ama ben yanında olamıyacağım... üzülceksin... üzülmeni,kırılmanı istemem... '' dedi pzt günü...sonuç ne mi,çrş günü eski haline döndü,yine gözleri tepemde...anlayamıyorum gitti mi,gitmedi mi :S
mervecim benden sana bi tavsiye olsun bi insan gitmişse bi defa gitmiştir bidaha şans verirsen ilerde deli gibi pişman olursun. 6 yıllık bi ilişkim odu çok ayrıldık her defasında bitti deyip kendi döndü ilk 1 ay süper bidahaki ayrılıkta 3 ay süper bidaha 1 sene ... tam evet düzelmiş değişmiş derken bitti deme gereği bile duymazlar . sen affediip kandırılmalarla kalırsın.
sana böyle diyorum kesinlikle etkilemek istemem çünkü biliyorumki şuan bana bile tekrar gelse affedebilirm onu ama hep kafasına kakmalar ve huzursuzluk bunları kimsenn yaşamasını istemem tam alıştığında sıkılıp giden o olur sonra hep bi umut kös kös bekleyen de biz .
sıkılıp giderler istediklerinde geri dönme hakları hep vardır ama biz ölsekte umurları olmaz onlar istemedikçe , msj atma bana yoksa kötü olur derler , nekadar anlamsız.
tekrar söylüyorum etkilemek istemem seni belki gerçekten değişmiştir ama bu benm fikrim belki ağzım yandığı için bukadar doluyum kusura bakma
İkimizde birbirimize mutluluklar diledik.
Gelecekle ilgili iyi temennilerde bulunduk....
Ve bunu telefonda yaptık.
Birbirimizin hayatından çıktık...
İkimizde birbirimize mutluluklar diledik.
Gelecekle ilgili iyi temennilerde bulunduk....
Ve bunu telefonda yaptık.
Birbirimizin hayatından çıktık...
o değil ama ben hiç affetmeyeceğimi ve hakkımı da helal etmeyeceğimi söylemiştim.
karşısında tek bir gözyaşı bile dökmeden.
çok koymuş sanırım.
3 yıl sonra mesaj atıp "beni affedebilir misin, hayatım çok kötü gidiyor" dedi
ben de "sana çok teşekkür ederim, sen asla beni şimdiki kadar mutlu edemezdin ve bu kadar sevemezdin
iyi ki hayatımdan çıkmışsın" dedim.
gerçekten bunun için hep şükrederim.
bana da yolun açık olsun dedi 2sene ooldu ayrılalı obenden sonra üçüncü kişiyle beraber oldu ama ben hala onu seviyorumbu üzüntüyü atlatan arkadaslar nasıl atlattınız yardımcı olursanız sewinirim
bana en çok dokunan şey eski sözlümle ayrılmak istemiştim ogün kararımı sölemiştim ona ayrılmamak için herşeyi yapmıştı kendini öldürmeye bile kalkmıştı.ayrılamadım haliyle.ama akşam olduğunda bir düğüne gtmiştik çıkışta ayrılmk istediğini ve bırakın benmle tanışmayı doğduğuna bile pişman olduğunu söledi.Allah inşallah ii insanlarla karşılaştrr ikimizide dedi.ve gitti.
çok kötü oldum üzülmedim zaten ayrılmak istiodum yürümüodu ama o gün ayrılmak istememesine rağmen akşam nie ayrıldı anlamadım.
kandırıldım resmen o koydu bana
mervecim benden sana bi tavsiye olsun bi insan gitmişse bi defa gitmiştir bidaha şans verirsen ilerde deli gibi pişman olursun. 6 yıllık bi ilişkim odu çok ayrıldık her defasında bitti deyip kendi döndü ilk 1 ay süper bidahaki ayrılıkta 3 ay süper bidaha 1 sene ... tam evet düzelmiş değişmiş derken bitti deme gereği bile duymazlar . sen affediip kandırılmalarla kalırsın.
sana böyle diyorum kesinlikle etkilemek istemem çünkü biliyorumki şuan bana bile tekrar gelse affedebilirm onu ama hep kafasına kakmalar ve huzursuzluk bunları kimsenn yaşamasını istemem tam alıştığında sıkılıp giden o olur sonra hep bi umut kös kös bekleyen de biz .
sıkılıp giderler istediklerinde geri dönme hakları hep vardır ama biz ölsekte umurları olmaz onlar istemedikçe , msj atma bana yoksa kötü olur derler , nekadar anlamsız.
tekrar söylüyorum etkilemek istemem seni belki gerçekten değişmiştir ama bu benm fikrim belki ağzım yandığı için bukadar doluyum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?