- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Komşunuz veya akrabanız mevlüte çağırdı size çocuk getirmeyin dedi ve çocuklu bayansınız siz ne yapardınız tepkiniz ne olurdu gidermiydiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmezdim canım. Çocuğa değer vermeyen büyüğe de vermez. Verse de gösteriş için verir.Komşunuz veya akrabanız mevlüte çağırdı size çocuk getirmeyin dedi ve çocuklu bayansınız siz ne yapardınız tepkiniz ne olurdu gidermiydiniz?
Bencede öyle tek amacı gösteriş.Gitmezdim canım. Çocuğa değer vermeyen büyüğe de vermez. Verse de gösteriş için verir.
zaten mevlit de çocuk olmaz gün değil bu mevlit. Giderdim müsaitsem.Komşunuz veya akrabanız mevlüte çağırdı size çocuk getirmeyin dedi ve çocuklu bayansınız siz ne yapardınız tepkiniz ne olurdu gidermiydiniz?
Tmm ama çocuklu insanada çocugunu getirme denmez Mevlüt yapan kişi ona göre çocugu olmayan kişileri seçsin çağırsın alınıp kırılan olabilir.zaten mevlit de çocuk olmaz gün değil bu mevlit. Giderdim müsaitsem.
Sanırım herkese demiştir çocuk getirmeyin diye, mevlit sonuçta çocuklar sıkılacak, bağıracak,kalkmak isteyecek sizde rahat dinleyemiyeceksiniz ,kötü düşünmezdim bırakacak yerim varsa bırakırdım giderdim ,yoksa gitmezdim.Komşunuz veya akrabanız mevlüte çağırdı size çocuk getirmeyin dedi ve çocuklu bayansınız siz ne yapardınız tepkiniz ne olurdu gidermiydiniz?
Mevlitten bahsediliyor farkındamısınz ne yapılcaktı kuran okunurken ayrı bi odada çocuklara palyaçomu tutsunlar...Gitmezdim. Çocuklar için farklı bir şey düşünüp onları da dahil edebilirdi. Bizim buralarda var böyle şeyler. Bırakacak yeri yoksa anne nereye bıraksın çocuğunu saçma.
Mevlit neden gösteriş için yapılsın anlayamadım. Böyle düşünüyorsanız gitmeyin zaten.Bencede öyle tek amacı gösteriş.
Belki de yeri dardır çocuklarla zor olur diye düşünmüştür.Komşunuz veya akrabanız mevlüte çağırdı size çocuk getirmeyin dedi ve çocuklu bayansınız siz ne yapardınız tepkiniz ne olurdu gidermiydiniz?
Yani nezaketen çağırılır bırakacak yeri olan bırakır gelir, bırakamayan da kusura bakma gelemem der olay biter gider alınılacak bişey yok demekki ortam onu gerektiriyor -ki öyle .. Ha gitmediniz diye de gönül koyarsa vs. o zaman o da onun ayıbı olur.Tmm ama çocuklu insanada çocugunu getirme denmez Mevlüt yapan kişi ona göre çocugu olmayan kişileri seçsin çağırsın alınıp kırılan olabilir.
Mevlitten bahsediliyor farkındamısınz ne yapılcaktı kuran okunurken ayrı bi odada çocuklara palyaçomu tutsunlar...