Bence gayet normal :) ki gıdı aşırı gergin olmaz zaten doğaya aykırı kafanı çeviremezsin sağa sola :)Kızlar mrrhaba bu kezde gidimi taktım kafaya. Ya nolur birşey söyleyin kime sorsan ya var ya yok. Bilemedim. Fazl a kilodan diyorlarda o kadar kilom yokki benim. Valla aldırmayı düşünüyorum acikcasi burdan çıkacak karara göre. Allahım dertlerim bitmiyor.bu arada yaşım 25
Öylemi diyorsunuz?Takacak başka şey bulamayıp hadi olmayan gıdımı takayım dediniz sanırım.
Gerçekten mi?Aldırılacsk bir gidi yok bence ortada yukarı doğru masajla gider muhtemelen düzenli olarak yaparsan
Öylemi diyorsunuz?
Gerçekten :)Gerçekten mi?
Evet doğru ama ne bileyim var gibi geliyor banaBence gayet normal :) ki gıdı aşırı gergin olmaz zaten doğaya aykırı kafanı çeviremezsin sağa sola :)
Bence fazla kilonuz var sizin,evet gıdınız var,kg verin yag oranınız azalsın. Boy kg kaç?Kızlar mrrhaba bu kezde gidimi taktım kafaya. Ya nolur birşey söyleyin kime sorsan ya var ya yok. Bilemedim. Fazl a kilodan diyorlarda o kadar kilom yokki benim. Valla aldırmayı düşünüyorum acikcasi burdan çıkacak karara göre. Allahım dertlerim bitmiyor.bu arada yaşım 25
167 63Bence fazla kilonuz var sizin,evet gıdınız var,kg verin yag oranınız azalsın. Boy kg kaç?
Bi beş-altı kilo vermelisiniz bence,57-58 olursanız o gıdıdan eser kalmaz.167 63
Uğraşıyorum şu an. Teşekkür ederimBi beş-altı kilo vermelisiniz bence,57-58 olursanız o gıdıdan eser kalmaz.
Kalicisini düşündüm bi ara ama gecici evet yaptiricam. Teşekkür ederimgıdı falan yok sizde çok normal o kadar
İlla bi değişiklik istıyorsan dudaklarına dolgu yaptırsana çok yakışır
Samson yerin herzaman bende ayrıdır. Yüz yogasi süper bir fikir.tsk ederimGidim diye okuyunca sonunda Almanya işi oldu, okula gidiyorsun sandım
Gıdı yok bence de ama genel bir yüz toparlama için yüz yogası öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?