bide senin gibi agresifler var bak onu unutmuşum.Neyse kusura bakma abla öpüyorum kendine iyi bak olur mu1 aydır buradasın ve dini konuya katıyorsun. Bunu öğrenememişsin daha kimi ne kadar analiz etmiş olabilirsin??
teşekkür ederimAramıza Hoşgeldiniz!
Sizin derdinize tavsiyem; geri dönüp forum kurallarını okumak olacaktır.
Üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Sizde okumayıverin atlayıverin olmaz mı.Bunu yazdığında gidenler mi olucak yoksa içini mi dökmek istedin muamma ama burdaki her yorum doğal. herkes farklı karakterde ve hayata bakışları farklı diye yargılayamayız. sonuçta konu açan bunları bilipte açıyor. hep yapıcı yorumlar almak mümkün mü? değil. eşindende örnek verebilir bir insan. farklı eş modellerini görmek karar verme açısından gerekli. ayrıca boşanın diyen biride yuva yıkma merakından dolayı diyceğini sanmıyorum. burda kimsenin tanımadığı kişiye kötülük yapmak isteyeceğini sanmıyorum. "Kim bir kadını kocasının aleyhine ayartırsa bizden değildir" den ben sizin anladığınızı anlamıyorum. herşeye dini de katmayın yeter artık.
Sıkıntı yok, indiririz şişkinliğinizi.teşekkür ederimama içimden geldi şiştim artık
sen kalabilirsin
Ben de sevgilimden yakınıyom, ben de gideyim mi?
ah sağol cnm.Sıkıntı yok, indiririz şişkinliğinizi.
Bak mesela ben de bu tavırlardan hiç hoşlanmam. Dini katarak insanlara akıl vermeye çalışan küçüklerden de hoşlanmam. Sana bir abla tavsiyesi herkes her şeyi aynı yapmak veya her olaya aynı yönden bakmak zorunda değil, herkesin kendine ait bir kişiliği var. Şimdi ben seni itici buldum diye git la burdan diyor muyum? Demiyorum. Sen beni öpme tavsiyeleri göz ardı etme yeter.bide senin gibi agresifler var bak onu unutmuşum.Neyse kusura bakma abla öpüyorum kendine iyi bak olur mu
kimse kolayına buraya gelip kocasından dert yanmaz,çok kötü yönleri varsa,tabiiki arkadaşlar bu konularda gözünü açmasını söylüyor,örneğin dayak,aldatma,vs,şişecek bir durum yok,zaten burada boşan dedik diye kimse gidip boşanmıyor,kolaymı öyle boşanmakteşekkür ederimama içimden geldi şiştim artık
sorun değil.Akacaksa bu kutsal davada kanlarımız oluk oluk aksın yeterki şu iki grup insan bi dönüp kendine baksın.Varsın uzaklaştırma gelsinGeçmiş olsun.. Akşama 'polemik sebebiyle' uzaklaştırma alırsınız. :) Başıma gelen şey. Ben de her konuya polemik olanlar için açmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?