Gidin la burdan

Konu kapanacak ama ekleme yapayım her daim her olayı dinimizi kötülemek için kullanan tayfa. Çin deki köpek vahsetini kurban bayramıyla kıyaslayan Tayfa örneğin. Kimseye git denmez çünkü site genel bir site herkes fikrini insanca söyler.

1- Dini içerikli konu açmak yasaktır.
2-Üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Bir platformu eleştirmeden önce kurallarını, içini, dışını iyice bilmek lazım. Amacınız ne? Sizin gibi kaç kişi konu açtı bu içerikle biliyor musunuz? Ben sayamadım şahsen, Mune istatistiki oranını verebilir belki.
Hadi diyelim velev ki haklısınız, ne olacak? Şimdi siz yazdınız diye kocişçiler susacak mı? Ya boşancılar tamam abla afedersin, ye dayağını otur mu diyecekler? Ben cevap vereyim, HAYIR.
Olacak şey şu olur, iyi ihtimalle okypete konuyu kapatır, kötü ihtimalle Mune cımbızlar. Daha da beter ihtimalle, konunda kavga çıkar, katliam çıkar, cımbız katliamı.
İyi günler.

Tamam haklısın ama üyelerle ilgili konu açmak yasak. Yüzlerce insan var burada herkes istediğiniz gibi olamaz ve siz bu konuyu açtınız diye kimse yaptığından geri kalmayacak.

OOOOOOOOOOO İFŞAAAAAAAAA
KAOOSSSSS
İSYAAAAN

Dökülün şöyle

kim dinimizi kötülüyor ben görmedim öyle bir şey,dindarım diyen ışıd vs,gibi yobazlar yüzünden dimize laf geliyor..

kk çeşit çeşit kadının bulunduğu bir platform. Onu bu kadar renkli yapan da bu. Herkes aynı görüşe sahip olmaz, olamaz olanlar kovulamaz.

Misal kk'da 3. grup bir kadın var ki kocan aldatsa da bir şansı hakediyordular. Aldatmayan erkek mi varcılar. Ki bunlar boşan diyenlerden daha itici geliyor bana.

4. bir grup bir tokattan ne olacaklar. Kim evliliğinde bir tokat yememişçiler. Erkek sinirini böyle boşaltırcılar. Bunun ne kadar itici olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

sorun değil.Akacaksa bu kutsal davada kanlarımız oluk oluk aksın yeterki şu iki grup insan bi dönüp kendine baksın.Varsın uzaklaştırma gelsin

Zaten birer birer ifşa oluyolar
Sitede daha 142 mesajın var bel altı vurmaya çalışıyorsun ve gerçekten komik oluyorsun

banlanırsınız hanımefendi. bu tür konular açmak yasak. bu forumda üyeler hakkında değil konular hakkında yorum yapıyoruz zira.

Gitmelerini istedigin ozel bi yer var mi conem?
Mübarek günüsü denmez ama, herkesin aklına geldiği bir yer vardır, annem sinirlendiğinde sık sık söyler, cehennemin dibisi Ah be tolişim, site sahibi bile bu kadar dertlenip, üye kovmuyor, ama bazılarımız çok tutkulu oluyor işte. Bir de başlığa bak, la falan diye hitaplar. Ufff nereden tutsam elimde kaldı.

İfşaaaaaaaaaaaa
kaoooooooooooooos

Kızlar ben şimdi gitmek zorundayım.Doluşun kusun olur mu.
sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…