üff bende orucluyum yenı uyandım kk iyice karısmıs bugunMübarek günüsü denmez ama, hekresin aklına geldiği bir yer vardır, annem sinirlendiğinde sık sık söyler, cehennemin dibisiAh be tolişim, site sahibi bile bu kadar dertlenip, üye kovmuyor, ama bazılarımız çok tutkulu oluyor işte. Bir de başlığa bak, la falan diye hitaplar. Ufff nereden tutsam elimde kaldı.
İfşaaaaaaaaaaaa
kaoooooooooooooos
siz de beğenmediğiniz üyelerin yazılarını okumayıverin.Sizde okumayıverin atlayıverin olmaz mı.
bende canım,gece yemeden yatıyorum sahurda bir su meyve falan,yoksa bin kşilo olucam yakındaüff bende orucluyum yenı uyandım kk iyice karısmıs bugun
İfşaaaaaaaaaaaa
kaoooooooooooooos
Ben Türkçe biliyorum senin dilini anlamadınBoşan çiıf!
Bu tür cevaplar yerine beynini kullanmasını gerektirecek cevaplar vermeliyiz aslında. Baya ihtiyacı var diye düşünüyorum.siz de beğenmediğiniz üyelerin yazılarını okumayıverin.
hatta daha da iyisi, madem hepsi birer birer "ifşa" oluyorlar, hazır bizler ifşa olmuşken "gözardı et" butonunu kullanın.
bir söz vardır: "insanlara fazla akıl dağıtmayın sonra size kalmıyor" diye
bilmem ne demek istediğimi anladınız mı?
Düzenli aralıklarla karışır burası zaten, bilindik sahneler.üff bende orucluyum yenı uyandım kk iyice karısmıs bugun
asdasdasdOOOOOOOOOOO İFŞAAAAAAAAA
KAOOSSSSS
İSYAAAAN
Dökülün şöyle
hayırdır, bacım. oruç başına mı vurdu, manitaya ya da ergen kardeşe hesabı mı kaptırdın?İfşaaaaaaaaaaaa
kaoooooooooooooos
Kusura bakma yanlış cevabı alıntılamışımsiz de beğenmediğiniz üyelerin yazılarını okumayıverin.
hatta daha da iyisi, madem hepsi birer birer "ifşa" oluyorlar, hazır bizler ifşa olmuşken "gözardı et" butonunu kullanın.
bir söz vardır: "insanlara fazla akıl dağıtmayın sonra size kalmıyor" diye
bilmem ne demek istediğimi anladınız mı?
Cin olmadan adam çarpmaktır bu tam olarak, atasözleri ve gündelik hayattan örneklendirmeler 1.Konuya yorum yazdık ya ve yorumlarımız konu sahibiniz işine gelmedi kendimizi ifşa etmiş olduk
heh Mavi Terlik de geldi tam oldu. iyi nolsun, sevmediğimiz üyeleri kovmaca oynuyoz. sonra Mune gelip "keserim topunuzu" diyecek.noluyo yeaa
Bi hareketlilik var burda
Ne kadar ukalasın sen!İfşaaaaaaaaaaaa
kaoooooooooooooos
Yok canım ya. Kimse dönüp kendini suçlamaz..sorun değil.Akacaksa bu kutsal davada kanlarımız oluk oluk aksın yeterki şu iki grup insan bi dönüp kendine baksın.Varsın uzaklaştırma gelsin
Zaten birer birer ifşa oluyolar
Amacına ulaşıyor sanki millet kime kini varsa kusmaya başladı. Hayır hepimizin hoşlanmadığı üye var ama insanları siteden kovmak kimin haddine.Cin olmadan adam çarpmaktır bu tam olarak, atasözleri ve gündelik hayattan örneklendirmeler 1.
Hitap şekli ve aralıksız saldırma biçmine bakarak troll konusu alıyorum ben sanki. Böyle durumlarda genellikle amaç, konuyu coşturup, tansiyonu fırlatıp seyrine bakmaktır. Kendiyle beraber kaç kişiyi yanında götürürse kardır. İşte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?