Gidin la burdan

üff bende orucluyum yenı uyandım kk iyice karısmıs bugun

Sizde okumayıverin atlayıverin olmaz mı.
siz de beğenmediğiniz üyelerin yazılarını okumayıverin.
hatta daha da iyisi, madem hepsi birer birer "ifşa" oluyorlar, hazır bizler ifşa olmuşken "gözardı et" butonunu kullanın.
bir söz vardır: "insanlara fazla akıl dağıtmayın sonra size kalmıyor" diye
bilmem ne demek istediğimi anladınız mı?

İfşaaaaaaaaaaaa
kaoooooooooooooos

Dinden bahsediyorsunuz, mübarek gün insanları laflarınızla tahrik ediyorsunuz. Savunduğunuz konuyla, verdiğiniz cevaplar çelişiyor. Amacınız belli ve bence burdan gidecek birisi varsa oda yanlızca sizsiniz, zira oruçlu kafayla çekilmiyorsunuz...

Bu tür cevaplar yerine beynini kullanmasını gerektirecek cevaplar vermeliyiz aslında. Baya ihtiyacı var diye düşünüyorum.
İfşaaa kaoss nedir ya.
ilkokulda bile böyle değildim. Ne olacak bu gençliğin hali üzülüyorum

3ncu bi grup var haddini bilmeyenler lelaa isminden üye baş üyesi olmaya aday.. Bunlar genelde hadsizce ayar vermeye kalkarlar..
Ha bi deb4ncu grup, forum kurallarını bilmeyenler, lelaa yine orda..
(Ben şimdi gocunup üstüne alınan olcam dmİ yaa tuh)

Kusura bakma yanlış cevabı alıntılamışım ) baya efor sarfetmesi gerekir çünkü bunu anlaması için

Konuya yorum yazdık ya ve yorumlarımız konu sahibiniz işine gelmedi kendimizi ifşa etmiş olduk
Cin olmadan adam çarpmaktır bu tam olarak, atasözleri ve gündelik hayattan örneklendirmeler 1.
Hitap şekli ve aralıksız saldırma biçmine bakarak troll kokusu alıyorum ben sanki. Böyle durumlarda genellikle amaç, konuyu coşturup, tansiyonu fırlatıp seyrine bakmaktır. Kendiyle beraber kaç kişiyi yanında götürürse kardır. İşte böyle

Amacına ulaşıyor sanki millet kime kini varsa kusmaya başladı. Hayır hepimizin hoşlanmadığı üye var ama insanları siteden kovmak kimin haddine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…