- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Mal durumuna dustugume mi yanayim , gidip degisik bi tur insana sordugumami , yani tuhaflik yaninda az kalir oyle igrenc bi durumdu , aklima gelince bile yuzum kizariyor :SDirekt gidip telefon numarasını istemen biraz tuhaf olmuş keşke başka türlü dile getirseydin duygularını.
Gerçi ayrılmış diye duymuşsun belkide barışmışlardır.
Tuhaf mi olmus?Direkt gidip telefon numarasını istemen biraz tuhaf olmuş keşke başka türlü dile getirseydin duygularını.
Gerçi ayrılmış diye duymuşsun belkide barışmışlardır.
Cocuk her an bana bakiyor yani her hareketimi izliyor bende dedimki aha bende gozu var , ne acelem vardiysa gittim sordum ,, resmen malim yaAferin adamaolabilir boyle seyler. Bir daha telefon numarasi istemeden sohbet edip hareketlerinle ilgini belli etsen daha az riskli olur bence. Takma erkekler hep yasiyor senin durumunu sonucta
Aynen bisey kaybetmedim ama rezilligi bana kaldi :S , su an erkek avcisi durumundayim resmen :S ,insallah kimseye soylemezAmannn ne kaybettin? Zaten senin değildi.
Insallah edebilirim , pek umudum yok ama :SOlur oyle. Dert etme gercekt3n hala ozguvenli olmaya devam edebilirsin bence
Stajim bi kac gune bitiyor ona seviniyorum ama o rezilligi hep hatirlicam yaniOoo sen disari da cikamazsin simdi.
Hoslandigini anlamis olabilir o yuzden bakiyor olabilir yada bazi erkekler bakar huyudur malliklarindanCocuk her an bana bakiyor yani her hareketimi izliyor bende dedimki aha bende gozu var , ne acelem vardiysa gittim sordum ,, resmen malim ya
Iste gulemiyorum hep aklimdaArada insan böyle gaza geliyo napcaksın olmus bi kere :) pek hoş olmamış ama gül geç
Stajim bi kac gune bitiyor ona seviniyorum ama o rezilligi hep hatirlicam yani
Hoslandigini anlamis olabilir o yuzden bakiyor olabilir yada bazi erkekler bakar huyudur malliklarindanamannnn salla bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?