Gidip Telefon Numarasini Istedim , Özguvene bak!..

Yok canım korkak falan değilsin, gaza gelmek bir yana içinden gelmese yapmazdın zaten.
Millete anlatıp anlatıp kafalarını şişireceğine gidip istemişsin numarayı bitmiş.
Gerek yok yani üzülmene..
Tabi isin bide o yani var , istedim ve bitti ama baskalarina anlatmasindan korkuyorum simdi daha beter rezil olurum yani

Kız boşver tadını çıkar bugünlerin. Gençlik bir daha gelmeyecek ya geri. Stajın bittiğinde bir daha görmeyeceksin çocuğu zaten.
Sakın özgüvenini kaybetme sana her zaman yardımcı olacak o.

Çocuk verdiği cevabın salaklığına yansın bence ne sanıyormuş ki kendini.

Hahah tebrik ederim gerçekten çok cesursunuz herkes yapamaz bunu. Olsun stajdan sonra görmeyeceksiniz nasıl olsa üzülmeyin. Benim merak ettiğim çocuk sevgilim var neden istiyosunuz numaramı deyince ne dediniz :)

Hahah tebrik ederim gerçekten çok cesursunuz herkes yapamaz bunu. Olsun stajdan sonra görmeyeceksiniz nasıl olsa üzülmeyin. Benim merak ettiğim çocuk sevgilim var neden istiyosunuz numaramı deyince ne dediniz :)
Valla aslinda cesur degilimdir ama tuttu cesurlugum fakat yanlis zamanda .
Sizden hoslaniyordum ama önemli degil dedim ,
ve fuze takilmis gibi kactim odadan

Varya iyiki stajin basinda istemedim telefon falan , yoksa hayatta utanctan gidemezdim staja .
Valla cok cirkin bi kizda degilim hani eger sevgilisi yoksa da bana yalan dediysede kendi derdine yansin artikBenim gibi birini kaybetti

Ya nerden bilebilirdinki sevgilisi var yok en azından kafan rahat şimdi acabalarda vs kalmazsın

Tek kelime ile Perfect
Özguvenize hayran kaldım
Hiç utanip sıkılıp mahçup olmayın
Eğer söylemeseydiniz içinizde
Uhte kalırdı..

İyi etmişsin bence bir daha nerde görceksin,keşke sorsaydım filan dicektin belki staj bitince,çocuk havalanmıştır yalnız :))

Yıl 2015 olsa da, bir kadının gidip de bir erkeğin telefonunu istemesi hiç hoş değil. Ağır olun biraz, erkek koşsun peşinizden. Erkekler mücadeleci ruha sahiptir, kolay ulaştıklarını istemezler. Asıl önemlisi kendine olan saygının kredisini düşürmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…