• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidip Telefon Numarasini Istedim , Özguvene bak!..

Kiz nolcak sende bosver ya cocuk kibarca soylemis :) Yani biri gelip senden istese ne dusunecektin normal bir durum gayet :)

Yıl 2015 olsa da, bir kadının gidip de bir erkeğin telefonunu istemesi hiç hoş değil. Ağır olun biraz, erkek koşsun peşinizden. Erkekler mücadeleci ruha sahiptir, kolay ulaştıklarını istemezler. Asıl önemlisi kendine olan saygının kredisini düşürmemek.
Zaten kolay zor farketmez zor olsaydimda farketmezdi cunku kizarkadasi oldugunu bilmiyordum , yoksa asla kendimi bu konuma dusurmezdim

Ayy

ayy abim küçükken bana kus yüreği yutturmuştu şimdi vejeteryanım ...ama hiç cesaret yapmadım yaptığını daha farklı kulvarlardayız senle kuzum amaan salla..:KK47::KK70::cry:

Benim basima gelse bende vejeteryan olurdum heralde :D , kulvarlarimiz farkli anlasamayiz diyorsun , saka saka , sallamaya calisiyorum bende ama oldugu kadar :/

Niye hakkettin diyecegizki? bence kendine güvenmen cok güzel bayilirim kendine güvenen insanlara bende öyleyim, yanitta kötü bir karsilik yok canim hemde kim bilir belki birgün ayrilirlarda aklina gelirsin o sana bir adim atar .. bu isler belli olmaz hakkinizda hayirlisi : )

Mal durumuna dustugume mi yanayim , gidip degisik bi tur insana sordugumami , yani tuhaflik yaninda az kalir oyle igrenc bi durumdu , aklima gelince bile yuzum kizariyor :S

Niye böyle kendine agir konusuyorsunki bosyere . ne rezil olmussun nede kötü bir yanit almissin senle dalga gecip sen kimsinde telefon numarami istiyorsun diyebilirdi veya sen gidecekken üstüne firlayip düsebilirdin :KK53: yada kekeleyebilirdin bisürü sey takma kafana böyle . özgüveni büyük kazanctir :KK8:

Ah canim benim hic üzülme inan o sordugun kisi iki gun sonra bunu hatirlayip sana o gozle bakmaz bile. Icinde kalacagina, icinden geldigi gibi davranmissin ooooh iyi olmus, helal sana yürekli kiz. Ben olsam kesin yapamazdim ☺️

Ah canim benim hic üzülme inan o sordugun kisi iki gun sonra bunu hatirlayip sana o gozle bakmaz bile. Icinde kalacagina, icinden geldigi gibi davranmissin ooooh iyi olmus, helal sana yürekli kiz. Ben olsam kesin yapamazdim ☺️
insallahcanim benim , keske soyle hafiza silmek gibi bi alet olsaydida hafiza silebilseydim :(

Aklıma wanted reklamı geldi aman salla gitsin olur arada sonra geceleri hatırlar ne salakmisim diye fisır fisir gulersin cevirseydin hemen keşke arkadaş istedi diye:KK53:

Merhaba kizlar
Yaptigimdan o kadar utaniyorumki ,
Staj yaptigim yerde bi cocuk vardi cok hoslandim ondan , digerleri konusurken duydumda sevgilisinden ayrilmis falan diyorlardi bir kac ay once emin degilim dogru duyduguma
Bende oh ne guzel falan , stajdakilerin gazina gelip cocugun numarasini istedim onu tek yakaladiigm bir anda ,ama keske istemeseydim '

Verdigi yanit su

Niye istiyorsun ?
Malesef benim sevgilim var , uzgunum.

Keske istemeseydim , icinizden bazilari oh hakettin falan diyicek , bencede hakettim , resmen özguven patlamasi yasadim hayatta yapmicagim bisey yaptim
of kizlar ne olacak benim bu salakligim !
macera olmus bosver takma kafani hatrlayip gulersin ilerde

Merhaba kizlar
Yaptigimdan o kadar utaniyorumki ,
Staj yaptigim yerde bi cocuk vardi cok hoslandim ondan , digerleri konusurken duydumda sevgilisinden ayrilmis falan diyorlardi bir kac ay once emin degilim dogru duyduguma
Bende oh ne guzel falan , stajdakilerin gazina gelip cocugun numarasini istedim onu tek yakaladiigm bir anda ,ama keske istemeseydim '

Verdigi yanit su

Niye istiyorsun ?
Malesef benim sevgilim var , uzgunum.

Keske istemeseydim , icinizden bazilari oh hakettin falan diyicek , bencede hakettim , resmen özguven patlamasi yasadim hayatta yapmicagim bisey yaptim
of kizlar ne olacak benim bu salakligim !
Çok tatlisin. Komik bir anin olmuş ilerdr hatırladikca gülümsersin :)

Back
X