• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidip Telefon Numarasini Istedim , Özguvene bak!..

Takma kafana sevgilim var diye sizi reddeden bir erkek bu devirde zor bulunur böyle olgun davranışlar sergileye biliyorsa ona cezb olmaniz cok normal..hem benim bir sözüm var içimde kalacagina anilarimda kalsin..ileride bana güven seni gulumseticek bir ani yapmışsın kendine:KK66:

keşke önce ilgini belli etseydin .amann olsun ne kaybettin ki takma kafana . gayet özgüvenli bir davranış .
ayrıca çocuk da dürüstmüş .sevgilim var demiş . yani sevgilisi olup senlede takılabilirdi kız benden hoşlanıyor diye sonuçta bunu yapan çok var . sana umut verip yarı yolsa bırakabilirdi yani o yüzden çocuk da aferini hak etti gözümde .

keşke önce ilgini belli etseydin .amann olsun ne kaybettin ki takma kafana . gayet özgüvenli bir davranış .
ayrıca çocuk da dürüstmüş .sevgilim var demiş . yani sevgilisi olup senlede takılabilirdi kız benden hoşlanıyor diye sonuçta bunu yapan çok var . sana umut verip yarı yolsa bırakabilirdi yani o yüzden çocuk da aferini hak etti gözümde .
Yani belli etseydimde etmeseydimde sonuc husran olucakti, aha bak simdi gelmis tam karsimda kalbim falan carpar sanardim ama hic te bile tik bile yok :KK73::KK73:

Takma kafana sevgilim var diye sizi reddeden bir erkek bu devirde zor bulunur böyle olgun davranışlar sergileye biliyorsa ona cezb olmaniz cok normal..hem benim bir sözüm var içimde kalacagina anilarimda kalsin..ileride bana güven seni gulumseticek bir ani yapmışsın kendine:KK66:
Valla gicik oldum cocuga simdi ama Allah var iyiki de hayir demis yoksa onun gibi moloz bi insanla hayatta olamazdim heralde. Bir insanin boyle kisa bir surede degisebilmesi ne garip:KK51:

Ben de böyle bir şey yapmıştım zamanında amaan ne rezillikti.
Şimdi aklıma geldikçe tatlı tatlı gülümsüyorum.
Çok tatlı kız, sevgilisiyle barıştığını öğrenmiş oldun boşver :)
Ben şimdi olsa gene yaparım böyle pat diye numara istemem belki ama bekarsa istediğimi alırım haha

Ben de böyle bir şey yapmıştım zamanında amaan ne rezillikti.
Şimdi aklıma geldikçe tatlı tatlı gülümsüyorum.
Çok tatlı kız, sevgilisiyle barıştığını öğrenmiş oldun boşver :)
Ben şimdi olsa gene yaparım böyle pat diye numara istemem belki ama bekarsa istediğimi alırım haha
Sagol canim ya , dedigin gibi en azindan sevgilisi oldugunu ogrendim, sen ne rezillik yaptin merak ettim yahu :KK53::KK53:, daha bir erkegin bekar oldugunu anlasam bile asla asla gidip bir adim atmam , asla demiyeyim , sagim solum belli olmuyor benim:KK49:

Niye böyle kendine agir konusuyorsunki bosyere . ne rezil olmussun nede kötü bir yanit almissin senle dalga gecip sen kimsinde telefon numarami istiyorsun diyebilirdi veya sen gidecekken üstüne firlayip düsebilirdin :KK53: yada kekeleyebilirdin bisürü sey takma kafana böyle . özgüveni büyük kazanctir :KK8:
Beni benden daha cok savunuyorsun valla, yani korkunc bir ozguven patlamasi yasadim,bir daha boyle biseye cesaret edebilecegimi zannetmiyorum, ayrilsada bu sefer ben kabul etmicem, ödeşelim degilmi:110::KK49::KK49:

Aklıma wanted reklamı geldi aman salla gitsin olur arada sonra geceleri hatırlar ne salakmisim diye fisır fisir gulersin cevirseydin hemen keşke arkadaş istedi diye:KK53:
Valla ben su andan basladim, salak miyim diye gulmeye bazen ,kendi kendime konusup da taklidimi yapiyordum dun gece. :KK53::KK53:

stajım için lazım olur diye falan cevirseydin yahu g*lerini kaldırmayın şunların şimdi gider sevgilisine satjda bir kız var numaramı istedi falan filan diye kıskandırmaya çalışır dikkat et kız baskın yapmasın :KK53: bir daha bu duruma sokma kendini

Cocuk her an bana bakiyor yani her hareketimi izliyor bende dedimki aha bende gozu var , ne acelem vardiysa gittim sordum ,, resmen malim ya:KK53::mad:
Denk geldiğiniz de , "ya kusura bak o gün için, 2 kız arkadaşla iddaya giriştik, yapamazsın dediler. Onların gazına geldim. Numaranı alamadım ama iddayı kazandım" dersin. Ay ben de ne yalancıymışım, kendim asla yapamam ama seni kurtarır bu sanki :KK48:

Denk geldiğiniz de , "ya kusura bak o gün için, 2 kız arkadaşla iddaya giriştik, yapamazsın dediler. Onların gazına geldim. Numaranı alamadım ama iddayı kazandım" dersin. Ay ben de ne yalancıymışım, kendim asla yapamam ama seni kurtarır bu sanki :KK48:

Yemez:KK48:

Back
X