Gidiyor

Allah'ım neler oluyor yahuu bu kzılara...
herkeste ayrı dert....

canım bak eğer fırsatın var ise karşılıklı oturup konuşun öyle düşn taşın işleri ile olmuyor bu işler...
düşün taşın ile bi anlık öfkeye neden oluyor en azından bende hp böyle olmuştu.
imkannıda karşılıklı oturup konuşmak varsa git konuş yüz ifadeleri mimiklerini iyi gözlemle ona göre herşey ortaya çıkar zaten...bence en etkili yöntem bu...
hakkında hayırlısı olsun canım

bi öle bi böle kafam karıştıı yahuu:uhm: sırayla sorunn çıkarmak için uğraşıosunuzz heraldee.ne gerek war bunlara.orta yolu bulup mutlu olmak warkenn nie böle mutsuzz olasınızz

Evet aynen dediğin gibi cnm sırayla sorun çıkartmak için uğraşıyoruz. Dün akşam benimle bir konuşma yaptı. Kendisini ayrılık yolundan döndürdüm. Nasıl döndürmeyim çok hatalıyım. Hatamı bilip, uzlaşma yoluna gitmem lazım. Kendimi affettiricemi, tümyatpıklarımı telafi edicmi söledim. Ama yok. Bu akşamda ayrılmak züereydik. Bütün yaptığı paronayalar ve benim yaptığım sinir streslerin birikimini öyle bir çıkarttıki benden, alttan ala ala bi hal oldum. Webcam açtık birbirmize. Ben tam yumuşadık diye seviniyodum. Hazır benide görüyo bi gülüyüm, iki yumuşatma çabası daha yapıyım dedim. Gülmemle bu seni son görüşüm demesi bir oldu. Bi baktım bide ağlıyo. Neden? O ağlıyomuş ben gülüyomuşum. ılişkinin devam etmesini istemiyormuşum. Canım çıktı alttan ala ala. Msj attım 1 saat sonra. Şimdilik iyiz. Kavga etmememizi istedi. ıyi götürmek istedini söyledi. Kim isterki kötü götürmek. Öldüm öldüm dirildim kızlar onu kaybedicem die. Allahım ayırmasın onu benden. Ama ben nası yaparak onu gönlünü alırım bilmiyorum. Akıl verin kızlar. Nolur. Naparsam affeder beni. Nasıl davranmalıyım

Ona düşünme fırsatı vermiştim o da evde bi kaç iş varmış onları yapmaya koyulmuş. Ben ondan özür dilerim o da benden özür diler aşkımız devam eder kötüde olmayız diye düşünmüş. Sonrada bir sürü yaygara kopardı cnm yaa

Yahu madem sınavınız çok önemli halen burada ne yapıyorsunuz anlamıyorum..
Erkek arkadaşınızın kızması,yaygara koparması falan uğraşacak başka işiniz mi yok?
Belli ki yaşınız çok küçük..
Bu işlere kafa yormak yerine sınavınıza hazırlanın,geleceğinizi düşünün biraz..
Yazık bu gençlik,geri gelmeyecek bir daha...

canım erkek arkadasın senin bir yönden iyi olmanı istiyor haklıda bence biraz daha derslerine ağırlık verip sakin olmalısın

Haklısın cnm. Laale abla sende öyle. Derslerim iyi çok şükür. Ama işte az kafam dağıldı bu ara. Ne yapmam lazım ilişkimi eski güzelliğine kavuşturmak için

tatlım bu bizim asker öncesi sendromumuz gibi olmuş 2 yazdığında...
allah'ım hatalı hep bendim sonra dedim böle böle aşkım gideceksin burada sensiz kalıcam cart curt beni çok güzel sıvadı tabii bu arada kaydirigubbakcemile3
sonra işte gitti toplam 3 kere tartıştık askerde de ve sorun yine bendim kabul ediyorum onun gibi sakin olamıyorum ben...
ama sonu hiçte ayrılık lafına gelmedi çok şükür ağlaştık karşılıklı barıştık hemen...
Bu bir dönem farzet canım sınav olarak düşünn ikinizin birbirinize tahammül ve aşkınızın sınavı...
ona göre sakin olmaya sınavdan 100 den 5 değil 10000..... 5 almaya bak olumunekankayizsmile

cnm bi görsen nası alttan alıyorum. En son sordum msjda ne yapmak istiyorsun şimdi die, topu bana attı sen ne yapmak istiyorsun die, bende kızdım senin fikrini öğrenmek istiyorum dedim. Ne var yani devam ediyoruz desen hıh dedi. Devam etmek istiyomuş. Çok sevindim. Ama herşeyi eski düzenine nasıl oturtucam bilmiyorum

canım arkadaşım üzme kendini zamanla herşey düzeliyor sen fark etmeden ama az daha sakin sabırlı sessiz ol daha güzel gidiyor herşey o zaman..
daha sıccak davran onu kaybetmek istemediğini söyle ona kimileri bunu söylenmemeli der ama benim umrumda değil çünkü sevdiğime güveniyorum oda bunu her fırsatta dile getiriyor ve biz bu durumu kullanmıyoruz kötü işler için...
Aşk büyüyor bizi bize bağlayan ipler daha bir kalınlaşıyor...

Unutma yuvayı dişi kuşlar yapıyor :hulya:

Kendimi çok kötü hissediyorum ağlama krizine girdim mafoldumben mafoldumben Çok kötüyüm cnm ya Sanki bir kabusmuş gibi. Daha 1 hafta önce ilişkimizin güzel gittiğiyle ilgili övünürdüm ben. Şimdi birden tepetaklak olduk mafoldumben Kendimi biraz geri çekeyim, daha az mesaj atayım, nette daha az durayım, karşısına daha az çıkıyım diyorum. Ama onu çok özleyip yanına gidiyorum. Nette beni neden yanında istemiyorsun dedim. Seni istemez miyim hiç? Seni heran her dakika yanımda istiyorum , kim söyledi bunu sana dedi. O sinirle. Arada bir mesaj atıyorum. Şuan yiğeni yanında beraber takılıyorlar. Bana verdiği cevaplar çok güzel, yalanı yok. Bu beni ona dahada bağlıyor. Napıcam ben ya mafoldumben mafoldumben Hemen düzelse şu durum.

Şimdi ayrılsak biliyorum ki en fazla 2 ay sonra geri dönecek, benim özleyecek. Ama ayrılmadık. Şimdilik devam etme karar aldık. Ama canımı okuyor. ıçim nasıl acıyor şuan bir bilsen cnm. Ses de çıkartmadı henüz. Bende o msj atana kadar atmak istemiyorum. Bakalım ne zaman atacak?

bence panik yapma atar
belli ki biraz nefes almak istemiş olabilir değilmi..
sen biraz sessiz kal , bekle, üzerine gitme
herşey yoluna girer merak etme

offf offf..
geçen gün de okumuştuk seni..
tatlım bak, büyük sözü dinle, zor biliyorum ama bırak triple bilmemneyle uğraşmayı, erkek arkadasın ne yaparsa yapsın aldırış etme.. sınav stresinden de bunalmış,agresifleşiyorsun sen kanımca..
derslere yoğunlaş..
erkekler gelir geçer
daha çok gençsin.. ama eğitim fırsatı ömür boyu çıkmaz karşına..

sinirli iken görüşmemek lazım. ya da görüşmeyi kısa kesmek

iki taraftan biri susmasını bilmezse durum bu

açtığın konular genelde sevgilinle ilgili. bu kadar sorunla iyi yürütmeye çalışyorsunuz yine bayanssulusmile

Bence sen erkek arkadaşını çok bualtıp üzerine gidiyorsun sanki ama bu kadar yüklenme çocuğa bırak biraz nefes alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…