Merhabalar kızlar...
Punchım seni böyle güçlü gördükçe ben de güçleniyorum inan.
Afferim kız sana
Benim durumum aynı arkadaşlar.
Aralık ayında Annesini 5 gün içinde evden çıkarıp (ki benim asla böyle bir talebim yoktu eski kilitlenen konumdan hatırlayanlar bilir) dünya masraf edip ev tutan, içini dayayıp döşeyen 5.gün sonunda elimden tutup beni evimize çeken o sevgi dolu eş; 1 ay önce "yorulduk, tükendik, birbirimizi mutsuz ediyoruz biraz ayrı kalalım" diyerek karıştı kayıplara.
Bu 1 ay süresi içinde kızımız ya da başka konular için zaman zaman konuştuk. Her hafta sonu düzenli olarak kızımızı alıyor, pazar günü geri getiriyor. Kendimizle ilgili konuştuğumuzda ben onu görmem ve yüzyüze konuşmak istediğimi bunların sebebini anlayamadığımda aldığım tek cevap ise "hayır". Bilmiyorum neden ama beni görmek bile istemiyor.
Ben nasılım? Punchım kadar güçlü değilim. 14 senedir hayatımda olan, yarın evliliğimizin 10.yılını bitireceğim ve hala deli gibi aşık olduğum adamın tüm bu hareketlerini bir mantık çizgisine oturtamıyor, zaman zaman kafamı dağıtsam da genelde ağlıyorum. Çok özledim...
Merhabalar kızlar...
Afferim kız sana
Aralık ayında Annesini 5 gün içinde evden çıkarıp (ki benim asla böyle bir talebim yoktu eski kilitlenen konumdan hatırlayanlar bilir) dünya masraf edip ev tutan, içini dayayıp döşeyen 5.gün sonunda elimden tutup beni evimize çeken o sevgi dolu eş; 1 ay önce "yorulduk, tükendik, birbirimizi mutsuz ediyoruz biraz ayrı kalalım" diyerek karıştı kayıplara.
Bu 1 ay süresi içinde kızımız ya da başka konular için zaman zaman konuştuk. Her hafta sonu düzenli olarak kızımızı alıyor, pazar günü geri getiriyor. Kendimizle ilgili konuştuğumuzda ben onu görmem ve yüzyüze konuşmak istediğimi bunların sebebini anlayamadığımda aldığım tek cevap ise "hayır". Bilmiyorum neden ama beni görmek bile istemiyor.
Ben nasılım? Punchım kadar güçlü değilim. 14 senedir hayatımda olan, yarın evliliğimizin 10.yılını bitireceğim ve hala deli gibi aşık olduğum adamın tüm bu hareketlerini bir mantık çizgisine oturtamıyor, zaman zaman kafamı dağıtsam da genelde ağlıyorum. Çok özledim...
Merhabalar kızlar...
Afferim kız sana
Merhabalar kızlar...
Afferim kız sana
Merhabalar kızlar...
Afferim kız sana
saol canım inşallah öyle geçer kaderin bize ne getireceği belli olmazyahu okuyorum okuyorum kendi konumda da bahsediyorum ve sonuc olarak bu kayinvalideleri hic mi hic anlamiyorum yemin ederim.
ne geciyor acaba ellerine?
yuva dagildi simdi neler hissediyorlar acaba?
hic mi 1 sn olsun ya 1 sn dusunmuyorlar ben ne yaptim diye
hele hele esler neden idare etmesini bilmezler
neden su anne sevgisiyle esine duydugun aski sevgiyi ayirt edemiyorlar?
bunlarin hepsi ayni evde oturmanin sonuclari.
ben de 1 sene oturdum kayinvalidemle.su an ayriyim unutabiliyor muyum yasadiklarimi asla?
ayri da sayilmaz evler ayrildi o ust katimda oturuyor
hala ayni hareketler yonetmeye devam.
ayni evde otururken tabak tencere ic ice yerlerini degistireyim duzgun olsun dedim de bana soyledigi sey
ogluma bi soralim o da isterse degistirelim.
guler misin aglar misin?
simdi napiyo?
gelir bunu buraya koymasaydin ya suraya koy?der
ben de ogluna soralim derim
her ikiniz icin de ALA ve PUNCHSHE hakkinizda hayirlisi olsun insallah omrunuz sonuna kadar gulumseyerek,mutlu olarak gecer.
umarım böyle bir durum yaşamazsınız güçlü olmaya çalışmak da güçlü olmakda aslında çok zor aslında..o kadar acı ki bu kadar severken ayrılmanız. okurken çok duygulandım. deli gibi aşık olduğum kocam da ya bir gün bana sırtını dönerse? o kadar güçlü olabilir miyimz? punche kadar güçlü olabilmeyi başarabilmek isterim eğer öyle bi durum yaşamak zorunda bırakırsa beni hayat. her an hepimizin başına gelebilir allah korusun
Kıyamam sana ben..hep aklımdasın, dualarımdasın..
hergün sana bir gelişme varmı diye heycanla yazmak istiyorum..
Bazen yazıyorum sonuc hüsran olunca sonra cesaret edemiyorum..
Ama inanıyorum, nasıl olacak bilmiyorum ama siz ayrılmayacaksınız..
Allah büyük canım sen ne kadar güçlü değilim desende ne kadar güçlü oldugunu seni tanıyanlar ben dahil gayet iyi biliyoruz..
Seni ve puncsheciğimi cok seviyorum
canlarım sızı cok sevıyorummm..bende aydasu gibiyim okuyorm devamlı ama yazcak bişey soylenıcek bir sözum yok.gecen gun esımle dısarı cıktık.bir amca sakat dılenıyo keske dedım soyle bir sıhırlı degneğım olsa gercekten ıhtıyacı olanlara versem..keske bir sihırlı değnegım olsa kayınvaldeler.görumceler.biraderler vs vs bunlara akıl dagıtsam ınsanlık dagıtsam emanet gelınlerını uzmemeyı ogretsem..yuva yıkmamayı öğretsem..bunları o kadar samımıytle soyluyorm kı..ama bende bılıyorm kı o değnek yok ve ben bunları yapamam ama onlarda bılıyorlar kı bu yaptıkları cok gunah ve zamnı geldıgınde hasabını ödeyecekler..
yahu okuyorum okuyorum kendi konumda da bahsediyorum ve sonuc olarak bu kayinvalideleri hic mi hic anlamiyorum yemin ederim.
ne geciyor acaba ellerine?
yuva dagildi simdi neler hissediyorlar acaba?
hic mi 1 sn olsun ya 1 sn dusunmuyorlar ben ne yaptim diye
hele hele esler neden idare etmesini bilmezler
neden su anne sevgisiyle esine duydugun aski sevgiyi ayirt edemiyorlar?
bunlarin hepsi ayni evde oturmanin sonuclari.
ben de 1 sene oturdum kayinvalidemle.su an ayriyim unutabiliyor muyum yasadiklarimi asla?
ayri da sayilmaz evler ayrildi o ust katimda oturuyor
hala ayni hareketler yonetmeye devam.
ayni evde otururken tabak tencere ic ice yerlerini degistireyim duzgun olsun dedim de bana soyledigi sey
ogluma bi soralim o da isterse degistirelim.
guler misin aglar misin?
simdi napiyo?
gelir bunu buraya koymasaydin ya suraya koy?der
ben de ogluna soralim derim
her ikiniz icin de ALA ve PUNCHSHE hakkinizda hayirlisi olsun insallah omrunuz sonuna kadar gulumseyerek,mutlu olarak gecer.
Allahım kimsenin başına vermesin. Punchıma koca bir nazarlık zaten. O ayrı bir ekol...o kadar acı ki bu kadar severken ayrılmanız. okurken çok duygulandım. deli gibi aşık olduğum kocam da ya bir gün bana sırtını dönerse? o kadar güçlü olabilir miyimz? punche kadar güçlü olabilmeyi başarabilmek isterim eğer öyle bi durum yaşamak zorunda bırakırsa beni hayat. her an hepimizin başına gelebilir allah korusun
Ben de sizi, hepinizi çok seviyorum....Kıyamam sana ben..hep aklımdasın, dualarımdasın..
hergün sana bir gelişme varmı diye heycanla yazmak istiyorum..
Bazen yazıyorum sonuc hüsran olunca sonra cesaret edemiyorum..
Ama inanıyorum, nasıl olacak bilmiyorum ama siz ayrılmayacaksınız..
Allah büyük canım sen ne kadar güçlü değilim desende ne kadar güçlü oldugunu seni tanıyanlar ben dahil gayet iyi biliyoruz..
Seni ve puncsheciğimi cok seviyorum
Hıhı yapar, meteoroloji söyledi yarın kırmızı kar da yağacakmış zatenAbla istermisin yarın sana bir süpriz yapsın kocamannnn bir buket güll aşk sözleri yazılı bir zarf
ben bir süredir erteleyip duruyordum belki düzeliriz ihtimali veriyordum ailemin haberi ipler kopunca olsun istedim..
ama o benim haber vermeyeceğimi düşünerek kendi adına konuşma kararı almış..
birbirimize kötülük yapacak insanlar değiliz.. maddi manevi her türlü arkanda olucam diyor ama
manen yıkıldım onun beni sevmediğini duyduğumda..
çünkü ben biliyordum ki benim sevdiğim gibi o da beni seviyordu ama benim bildiğim kadar değilmiş..
herks burda bana sabret seviyosunuz birbirinizi diyordu meğer o beni artık sevmiyormuş..
cumaya kadar mecburen sabretcem
çünkü hazırlanmam eşyalarımı toplamam lazım
burada işlerim falan vardı programım vardı onları halletmem lazım..
burası onun evi olduğu kadar benimde evim 5 gün birbirimize tahammül edebilriz herhalde diye düşünüyorum kendisinede söyledim
istersen bugüne al biletimi dedim istersen cumaya
böyle gitme dedi biraz toparla kendini bu şekilde yola çıkma dedi..
bilemiyorum..
birde afedersiniz regl dönemimdeyim yollarda rezil olmakta istemiyorum çok sancılı ve yoğun geçiriyorum çünkü..
böyle gitme dedi biraz toparla kendini bu şekilde yola çıkma dedi..
bilemiyorum..
Punshche sen bana destek oluyorsun farkında olmadan.. kendini toparlarken sen duruşunla bir yandan benim yaralarımı sarıyorsun.. bilmeden birine iyilik yapıyorsun.. seni tebrik ediyorum duruşundan dolayı..
aaaa öylemi ?? teşekkür ederim gerçekten bilmeden yaptım ne yaptıysam..
eğer paylaşmak anlatmak istersen dinlerim anlatabilirsin..
ben buraya dökerek bütün tepkilerimi rahatlıyorum böylece karşımdaki eş müsfettesine yansıtacak bir tepkim kalmıyor!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?