Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

yahu okuyorum okuyorum kendi konumda da bahsediyorum ve sonuc olarak bu kayinvalideleri hic mi hic anlamiyorum yemin ederim.
ne geciyor acaba ellerine?
yuva dagildi simdi neler hissediyorlar acaba?
hic mi 1 sn olsun ya 1 sn dusunmuyorlar ben ne yaptim diye
hele hele esler neden idare etmesini bilmezler
neden su anne sevgisiyle esine duydugun aski sevgiyi ayirt edemiyorlar?
bunlarin hepsi ayni evde oturmanin sonuclari.
ben de 1 sene oturdum kayinvalidemle.su an ayriyim unutabiliyor muyum yasadiklarimi asla?
ayri da sayilmaz evler ayrildi o ust katimda oturuyor
hala ayni hareketler yonetmeye devam.
ayni evde otururken tabak tencere ic ice yerlerini degistireyim duzgun olsun dedim de bana soyledigi sey
ogluma bi soralim o da isterse degistirelim.
guler misin aglar misin?
simdi napiyo?
gelir bunu buraya koymasaydin ya suraya koy?der
ben de ogluna soralim derim
her ikiniz icin de ALA ve PUNCHSHE hakkinizda hayirlisi olsun insallah omrunuz sonuna kadar gulumseyerek,mutlu olarak gecer.

Son düzenleme:

o kadar acı ki bu kadar severken ayrılmanız. okurken çok duygulandım. deli gibi aşık olduğum kocam da ya bir gün bana sırtını dönerse? o kadar güçlü olabilir miyimz? punche kadar güçlü olabilmeyi başarabilmek isterim eğer öyle bi durum yaşamak zorunda bırakırsa beni hayat. her an hepimizin başına gelebilir allah korusun

Kıyamam sana ben..hep aklımdasın, dualarımdasın..
hergün sana bir gelişme varmı diye heycanla yazmak istiyorum..
Bazen yazıyorum sonuc hüsran olunca sonra cesaret edemiyorum..
Ama inanıyorum, nasıl olacak bilmiyorum ama siz ayrılmayacaksınız..
Allah büyük canım sen ne kadar güçlü değilim desende ne kadar güçlü oldugunu seni tanıyanlar ben dahil gayet iyi biliyoruz..
Seni ve puncsheciğimi cok seviyorum

Son düzenleme:

Abla istermisin yarın sana bir süpriz yapsın kocamannnn bir buket güll aşk sözleri yazılı bir zarf

offf al birini vur ötekine erkekleri bir araya toplayıp hepsini döve döve yola getircen bidahada kimse karısını üzemeyecek!!

saol canım inşallah öyle geçer kaderin bize ne getireceği belli olmaz

umarım böyle bir durum yaşamazsınız güçlü olmaya çalışmak da güçlü olmakda aslında çok zor aslında..

bende sizi çok seviyorum sizden güç alıyorum en güçsüz hissettiğim bir anda bile burda sizlerle dertleşip güç buluyorum (

ilgilenen herkese teşekkür ediyorum gerçekten sizlerle güç buluyorum.. konuşacak paylaşacak kimsem olmasa şu dört duvar arasında kafayı yerdim herhalde..

Çok haklısın canım..
Ne yazık ki elimizde değil cogu sey..
Yapacak tek şey saygıyı, seviyeyi koruyarak hareket etmek..

canım biz zaten sadece 7 ay beraber yaşadık. o 7 ay benim için 70 yıla bedeldi orası ayrı tabi. amin duaların için tşkler.

Allahım kimsenin başına vermesin. Punchıma koca bir nazarlık zaten. O ayrı bir ekol...

Ben de sizi, hepinizi çok seviyorum....

Abla istermisin yarın sana bir süpriz yapsın kocamannnn bir buket güll aşk sözleri yazılı bir zarf
Hıhı yapar, meteoroloji söyledi yarın kırmızı kar da yağacakmış zaten

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun daha önceki yorumlarından biliyorum cok mantıklı akıllı birisin.kim isterki ağzının tadının bozulmasını huzurunun kaçmasını bi hayalle ümitle evleniyor insanlar ama ya kıymet bilmeyen yada 3. şahışlar yüzünden evlilikler bitiyor. allah kimsye yasatmasın herkese huzurlu bi yuva nasip etsin.inşallah bunları atlatır ayaklarının üzerine daha sağlam basar sevgini seni hakedecek bi insanı tanırsın. gönül isterdiki bu insan yaptıklarından köpek gibi pişman olacak kocan olsun ama pişman olacak..ozamanda seni kaybetmiş olacak sanırım

annemin bi lafı var gerçekten çok haklı sen önce aileyle evleneceksin kızım aile cok önemli..aile cok önemli gercekten evladın ayagı tökezleyebilir..aklı basında bi aile ise tutar kaldırır değilse bi çelme takar. allah kendi menfaatlerini düşünerek bencilce yuva yıkan düşüncesizlerden korusun hepimizi

böyle gitme dedi biraz toparla kendini bu şekilde yola çıkma dedi..
bilemiyorum..

Erkekleri anlamak zor bu asamaya gelmissiniz
ic aleminde sorun yasadigini ona belli etme kafani dik tut

ne demek biraz toparlan sana aciyormu ??
cok duygusal olma
erkekler kadinlarin duygusal taraflarini gördüklerinde onlari aciz zan ediyorlar
ona ne kadar kuvvetli oldugunu bir sekilde belli et icin acisada kuvvetli ol

sana nasil seni sevmiyorum demis nasil basarmis bunu sende
ona tenezzül etmeyecegini belli ederekten basarabilirsin

Bunlari yazmazdimda (neyse sana toparlan demesi beni cok üzdü
hic dayanamam böyle pismis erkeklere hic üzülme bunuda belli et
karsisinda dayanikli kuvvetli bir kadin gördügünde belki durumunuzda degisir zaman ver kendine ...

Hayirlisi olsun ...

Kuvvetli olmaya çalışıyorum hiç merak etmeyin :)
dünden bu güne mesela gözüme yaşlar gelsede gözümden düşmelerine izin vermiyorum benim için değersiz kişiler için boş yere akıtacağıma dünyada bir damla gözyaşını birazcık insani düşünceyi hakedecek birsürü insan var..
dabidap cım mesajına cevap veremedim kusura bakma 10dk da bir cevap yazılıyor dolsun yazacağım ama burayı okursun diye burayada yazıyorum
25 yaşımdayım..
aslında çok duygusal insanım normalde bana haksızlık edilse sinirlensem falan kızamam dokunsalar ağlarım ama bu konuda nedense daha tutarlı olmaya çalışıyorum.. sanmayın ki içim mutlu hayıl değilim içimde fırtınalar kopuyor kalbimde hep bir sancı sanki kalp krizi geçiriyorum böyle dünyam bi garip boğazımda hep bir düğüm
ama işte ne yapayım ki oturup yalvarıp gönderme diye mi ağlayım.. ne yapıyım ki göndermese istenmediğim bir evde.. ne yapabilirim ki beni sevmeyen bir kocayla..
sonralarını düşünüyorum böyle mutsuz yaşamaya devam etsek
doğum günleri evlilik yıldönümleri bayramlar yaş ilerlerleyecek çocuk beklentileri..
bunların hepsi benim için hüsran ve daha çok yıpratıcı olacak..
1-2 ay şimdi ağlayıp hayatıma sadece geri dönüş yapacağım şuanda 2 yıl kaybettim onunla birlikte..
ama yıllar sonra hayatıma geri dönebilir miyim??
5 yılda 20 yıl yaşlanırım hayatta zevk alabileceğim hiçbirşey kalmaz..
bunları düşünüp kendime geliyorum..
yaşadığımız tartışmaları defalarca yaşayacağımı hiçbir zaman huzurlu sıcacık yuvamızın olmayacağını düşünüyorum..
işte böyle ayakta kalıyorum

sen güçlü bir kadınsın gerçekten
yepyeni bi hay var artık önünde
onların günahları boynuna
elbet pişman olacaklar
elbet eşin kapına gelip yalvarıcak
bundan sonra hakkında hayırlısı neyse o olsun
sen elinden geleni yaptın zaten
için rahat asaletinle gidiyosun.

Vardır elbet benimde hatalarım ama düşünüyorum da ben ne hataları sindirdim neleri görmezden geldim de eşim benim hatalarımı görmezden gelemedi..
bu arada söyleyebileceği tek hatam annesiyle anlaşamamak olacaktır..
söyleyemezki senin şu kusurunda var diye...

canım valla nası dayanıyosun hayran kaldım.
kafasına vazo indirmemek için kendimi zor tutardım ben heralde. o adamla aynı evde. sevmiyomuşmuş beyfendi. bu erkeklerin anneleri bu kadar çekilmez olmasa kendileri de daha sevimli olacaklar ama...

Punshche iki yil kaybettim deme
tecrube sahibi oldun her ne kadar umutlarin yikilsada
guclu olmaya karar verdigin icin boyle dusunmeye calis
esim calismami istemiyordu dedin ya
buna kizdim en cok
cunku ogrenmeye ogretmeye kendini gelistirmeye calisan bir insansin
ve inan is hayatinda egitim hayatinda basarili olacaksin
sen elinden geldigince egitimine devam et ve calis
kazancli cikacaksin
kizdinmi yanlismi anladin bilmiyorum
sana "pisman olacak yoklugun dokunacak "dedigimde
umrunda olmayacagini bir daha asla donmeyecegini soylemistin
dönesin diye dememistim sadece olacak seyleri dusunmustum
ama o kivranirken sen egitiminle calismanla tecrubenle hayatta kazancli cikacaksin
ben inaniyorum biliyorum ki sende kendine guveniyorsun ve inaniyorsun buna..

yo hayır kızmıyorum tabiki..
yorumlarınızın hepsi beni yerden yere vuran yorum olsada derim ki bir bildikleri vardır.. döner kendime bakarım bi ne oluyor bende bi sorun mu var diye..

sakın kızdığımı düşünmeyin o güzel yorumlarınıza kızmıyorum..
düşünüyorum ve öyle yapsa ne yapardım diyorum ona göre yanıt veriyorum :)

yani o artık sürünsede ben gittikten sonra vaaah vah biricik kocacım sürünüyormuş demem de doğrusu

Punshche sen bana destek oluyorsun farkında olmadan.. kendini toparlarken sen duruşunla bir yandan benim yaralarımı sarıyorsun.. bilmeden birine iyilik yapıyorsun.. seni tebrik ediyorum duruşundan dolayı..

Son düzenleme:
Punshche sen bana destek oluyorsun farkında olmadan.. kendini toparlarken sen duruşunla bir yandan benim yaralarımı sarıyorsun.. bilmeden birine iyilik yapıyorsun.. seni tebrik ediyorum duruşundan dolayı..

aaaa öylemi ?? teşekkür ederim gerçekten bilmeden yaptım ne yaptıysam..
eğer paylaşmak anlatmak istersen dinlerim anlatabilirsin..
ben buraya dökerek bütün tepkilerimi rahatlıyorum böylece karşımdaki eş müsfettesine yansıtacak bir tepkim kalmıyor!!

Bu arada kızlar az önce xxx beyefendiyi ( kendisi artık benim eşim olamaz) abisi çağırdı evin önünden arabayla aldı.. evden çıkarken baya gergindi.. bende eline çıkarken bunları çöpe atma kenarına koy giyilebilecek şeyler bir ihtiyacı olan alır dedim..
niye atıyosun dedi taşıyamam yanımda dedim yıllardır giymiyorum dedim.. verdim eline..
ohhh bukadar işte götüremiyosam bile ardıma kalmayacak..
arkamdan elbiselerimi çöpe atmalarına ve konuşmalarına bile tenezzül etmeyeceğim..
baktıklarında evde benden izler görmek yerine bensizlikten izler boşlukları görecekler..
ohhhh öyle rahatladım ki..
dediğim sandığıda xxxx beyefendi annesinin yatağının üstüne boşaltmış öyle dağılmış ki odası..
toplayıverir bi zahmet ne de olsa ben gidince benim dolaplarıma benim bazama yerleşecek..
kargo ile gelecek paketleride kurcalayamasın diye ağzını bantladım en kısa zamanda gönder bunları buralarda kalıp sürünmesin arkamdan konuşulmasın dedim..

günün birinde konuşmaya cesaretim olursa anlatırım bende şimdi beklemedeyim

valla süpersin bir çöpünü bile bırakma onlara.. senin yerinde olsam sadece parfümümü bırakırdım oda sadece eşimin bulabileceği bi yere.. günler sonra bulsun ki içinde pişman oldukça bakacak bişeyi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…