Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

canimmmm

kac gundur girmemistim malum bebek.

basligu gorunce oylesine bir konu actin sandim.forumdaki goruslerine en deger verdigim kisilerden birisin.eski konunu bilmiyorum ama cok sasirdim.boylesine akilli boylesine hayat dolu bir insanin bunalri yasadigina inanamiyorum.neyse seni uzmek degil niyetim.

hakkinda hayirlisi olsun.umarim tez zamanda atlatirsin kalbindeki aciyi.artik arkana bakma onune bak cnm.allah sana dayanma gucu sabir versin,kolay degildir elbet.

seni seviyorum biliyorsun degil mi,konusmak paylasmak istersen herzaman seni dinlerim.rabbim yardimcin olsun...

Anlattıklarınıza bakarak benim aklıma belki çok kişi tepki gösterecek ama eşinize yapılma ihtimali olacak büyü geldi.Yoksa bir insan bu kadar çabuk değişip duyarsızlaşamaz ve ben byüyüye inanırım.

şu anda eşinle nasılsınız...iki yabancı gibisiniz heralde öylemi...ben derimki eğer eşini seviyorsan son kez oturup konuş....eğer gideceksende böyle kuru kuru gitme..onda unutamayacağı vicdan azabı bırak

büyü yoktur bence...birden bire değişti..çünkü kocası ilk kez seçim yapmak zorunda bırakıldı..ve oda ana kuzusu olduğu için annesini tercih etti....

Canım, yazılarını okudum azda olsa iyi olmana sevindim..
Yepyeni bir sayfa acıyorsun hayatında..
İnş hersey cok daha güzel olacak..
Ha eşini düşünme bence, o garanti kapında yatacak birkac gün..
Şimdi daha idrak edememiş beyefendi..
Sen gidince arkandan oturur düşünür heralde ancak..
Zaten o bu kafayla ve bu anayla dahaaa coook düşünür

Son düzenleme:
büyü yapılmış olma ihtimali sıfır,
ben de inanırım hatta ALA nın durumunda şüphelendim
ama bende olmaması için sebebim şu;
annemler zaten yaptırmazlar hala bile arayıp kızım çok seviyodun buraya gelip perişan olma iyi düşün gelince dönüşü olmaz diyo onlar yaptırsa hopplaya zıplaya gel derler
gelelim bu tarafa bunlarda yaptırmaz çünkü cehennem korkusu iliklerine kadar işlemiş... hacca gitmiş insanlar ha yapmazlar mı yapabilirler ama yapmazlar işte
yalnız büyü yapıp günaha girmekten korkan bu insanlar benim günahıma girme hususunda çok rahatlar..
hayır yine beddua etmiyeceğim sadece hakkımı helal etmiyorum.. bi gramcık allah korkusu varsa insanlar düşünür bu işte bizimde payımız var mı diye yahu..
insanlar birbirinin hayatına dahil oldukları sürece birbirlerinden meshuldurler..
benim kardeşimin kız arkadaşı var.. ona kötü davranamam ilerde ayrılırsalar haklarına girmiş olmayayım sebep ben olmayayım diye..
belki sevmeyeceğiz birbirimizi ama asla ona kötü yada adaletsiz davranmamı gerektirmez..

benimkinde büyü falan yok..
seçim yaptı.. anası ya o ya ben dedi.. anasını atacak değil ya onu seçti kadın nasılsa bidaha bulunur..
ayrı evlere oturtuyum ikinizi mutlu ediyim demedi

Ama ALA nın durumunda adam evi ayırdı tam karısıyla mutlu olacak birden istemiyorum artıka döndü.. üstelik yüzyüze gelmekten korkuyor demekki o işte var bir bit yeniği.. duyguları değişmedi ama yanyana gelemiyorlar..

Allahtan korkuyor ama bir yuva yıkabiliyor insandır nihayetinde olabilir büyüde yapmış olabilirler tabi bilemeyiz,bu arada görümcelerle hiç görüştünüz mü bu konuda ?

Punchshe...
Pazar günü okudum yazdıklarını üzelerek...
Düğümlendi boğazımda bir şey yazamadım...
Aslına bakarsan hala ne yazacağımı bile bilmeden yazıyorum...

Sen de Ala da naz da dualarımdasınız bıl ıstedım...
Sen cok guçlu ve mantıklısın...
Elbette kı canın cok acıyacak ama atlacagına ınanıyorum...
Rabbım yardımcın olsun canım arkadasım...

Son düzenleme:
yok görümcemlerle görüşmedim ama daha önceleri sohbet ettiğimizde falan onlar ayrı eve çıkmamızı destekliyorlardı böyle hem annelerinin üzüldüğünü hemde bizim mutlu olamayacağımızı biliyorlardı..
onlar zaten antalyada oturuyorlar.. şu günlerdede onları aramadım bile açıkçası çünkü sevgili kayınvalidem antalyada ve gelmiyor ya hani ben evden gitmeden.. arayıpta ne diycem annenizi gönderin ben gidiyorum mu??

olabilir belki antalyadan büyü yaptırmışlardır malum eşim annesi oraya gittikten sonra benden vazgeçti ya..
ama günahlarını da almak istemiyorum benim günahlarım bana yeter fazlasını taşıyamam :)
yaptılarsa günahı boynuna yapanın.. yapmadılarsa da bişey diyemem..
neyse artık zaten nedenlerini araştırmak istemiyorum
her ne sebep olduysada eşimin sevgisini bir anda bitirmesine.. umrumda değil ben artık yoluma bakmak istiyorum
mutluyum gibi gelebilir size belki hayır mutlu değilim ama oturupta onun yanında zırıl zırıl ağlayıp kendimi küçük düşürmek istemiyorum
ve gider ayak kafamı başka düşüncelerle karıncalandırıp gidip orda sürekli melankolik birşekilde bunlarla boğulmak istemiyorum
her ne sebep olduysa oldu bitti ve ben yeni bir başlangıca doğru yol alacağım.. iyi ve ya kötü..bundan daha kötü olmaması için tecrübelerime başvuracağım..
ha buarada insanlara gereğinden fazla ince ve anlayışlı davranmayacağım!.

saolasın canım sende konuşmak istersen buralardayım ben,
en son sen neler yaptın sanırım konuna cevap vermedin yada ben abone olmayı unuttum konuya takip edemedim

saolasın canım arkadaşım :)
aslında yazılacak çizilecek pek birşey yok sadece derdmi paylaşmak için yazdım bizim geyik topiğini dertlerimle hem boğmak istemedim hemde herkesin derdi var kendi dertlerimle dağıtmak istemedm :)

Punchshe merak ettiğim bir sey var. Bosanma kararı aldığınızdan beri aynı evdesiniz değil mi? Size olan davranısları nasıl. Hangi asamadasınız. Ev arkadası gibi mi. Yok gibi mi davranıosunuz?

Yani siz bu haldeyken en azından saskınken eşiniz napıor?

Bugüne kadar hiç yorum yapmasamda yazılarını sürekli okuyorum,ne denir ki bilemiyorum...geçmez ama geçmiş olsun....

Ala nın son durumu nedir bu arada ?

şöyle söyleyim sanki şehir dışında okuyorum kızlarla ev tutmuşumda eşimde benim ev arkadaşlarımdan biri gibi..
zaten çalışma odasından pek çıkmıyor.. yabancı gibimiyiz hayır samarş dolaş falanda değiliz yani..
ben sıkıldıkça eşyalarımı ayarlıyorum falan zaten bugün çarşamba.. bugünde hürrem izlerim öyle geçer zaman :))
bende yine insanlık bende kıyamadım kirlileri flana makineye atıyorum yıkayıp paklayıp öyle bırakıyorum..
1 tencere çorba yaptım 1 tencere makarna
yemekte var..
karnı acıkınca ısıtıp yesin belki benden istemez diye..
ilginçtirki beraber yiyoruz içiyoruz.. dedim ya ev arkadşı gibi..
bende hem forumla hem bi kaç oyunla oyalanıyorum işte..

konuyu tam olarak bilmiorum, ama cok uzuluyorum ya ( allah yardimcin olsun.. bol sabir ve tas kalplilik gerekior zannedersem (

Merhabalar kızlar...
Punchım seni böyle güçlü gördükçe ben de güçleniyorum inan.
Afferim kız sana

Benim durumum aynı arkadaşlar.
Aralık ayında Annesini 5 gün içinde evden çıkarıp (ki benim asla böyle bir talebim yoktu eski kilitlenen konumdan hatırlayanlar bilir) dünya masraf edip ev tutan, içini dayayıp döşeyen 5.gün sonunda elimden tutup beni evimize çeken o sevgi dolu eş; 1 ay önce "yorulduk, tükendik, birbirimizi mutsuz ediyoruz biraz ayrı kalalım" diyerek karıştı kayıplara.
Bu 1 ay süresi içinde kızımız ya da başka konular için zaman zaman konuştuk. Her hafta sonu düzenli olarak kızımızı alıyor, pazar günü geri getiriyor. Kendimizle ilgili konuştuğumuzda ben onu görmem ve yüzyüze konuşmak istediğimi bunların sebebini anlayamadığımda aldığım tek cevap ise "hayır". Bilmiyorum neden ama beni görmek bile istemiyor.
Ben nasılım? Punchım kadar güçlü değilim. 14 senedir hayatımda olan, yarın evliliğimizin 10.yılını bitireceğim ve hala deli gibi aşık olduğum adamın tüm bu hareketlerini bir mantık çizgisine oturtamıyor, zaman zaman kafamı dağıtsam da genelde ağlıyorum. Çok özledim...

Son düzenleme:
canlarım sızı cok sevıyorummm..bende aydasu gibiyim okuyorm devamlı ama yazcak bişey soylenıcek bir sözum yok.gecen gun esımle dısarı cıktık.bir amca sakat dılenıyo keske dedım soyle bir sıhırlı degneğım olsa gercekten ıhtıyacı olanlara versem..keske bir sihırlı değnegım olsa kayınvaldeler.görumceler.biraderler vs vs bunlara akıl dagıtsam ınsanlık dagıtsam emanet gelınlerını uzmemeyı ogretsem..yuva yıkmamayı öğretsem..bunları o kadar samımıytle soyluyorm kı..ama bende bılıyorm kı o değnek yok ve ben bunları yapamam ama onlarda bılıyorlar kı bu yaptıkları cok gunah ve zamnı geldıgınde hasabını ödeyecekler..

canım cok uzuldum eskı konuda okudum

senın ıcın rahat bu evlılıge cok emek verdın...

Bazen sevgı yetmıyor...Uzulecek pışman olacak olan eşın...

Dılerım bundan sonra hayıtında cok mutlu olursunn...

Bu zorlu surecte hersey gonlunce olur

dua ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…