Daha bunun gibi o kadar kom,k şeyler var ki. Hatta bir tişörtüm va onun kısa kollusunu da almayı düşünüyorum yaz için. Önünde AKILLISI BENİ BULMAZ Kİ yazıyor...
Bu son bombaymış
merhaba kızlar,yeni konu açayım mı açmayayım mı diye çok düşündüm ama buradaki paylaşım çok güzel diye ben de bu konuya katılmak istedim.punchshe arkadaşım seninle başka bir başlıkta yazışmıştık daha önce,şimdi de kadere bak ki ortak başka bir konumuz olmuş zamanla.
ben de şuan boşanma arefesindeyim.evet depremlerle ayakta tutmaya çalıştığım evliliğim bitiyor artık.ve ben şuanda yeni hayatım için hazırlıklar yapmakla meşgulüm.evimi toparlıyorum bir yandan.bu şehirdeki işimi kapatıyorum bir yandan.boşanma işlemleriyle uğraşıyorum bir yandan.ve oğluma babasının artık bizimle yaşamayacağını anlatmaya çalışıyorum bir yandan.ve kendimi çok yorgun,bitik hissediyorum.daha yapılacak o kadar çok şey var ki.ailemin yanına izmir'e dönüyoruz oğlumla.en büyük korkum tekrar iş bulamamak.ikametgahımı izmire alıcam.sonra iş arıycam.annemin evine eşyalarımızla sığmaya çalışıcaz.of ofbazen bunlar çok zor geliyor bazen de çok kolay
18 marta oğlumla biletlerimizi aldım.o güne kadar bu şehirdeki tüm bağlantılarımı ve işlerimi bitirmem lazım.boşanma davası muhtemelen uzun sürecek,onu burda açıp gidicem.kargo firmalarıyla görüşüyorum eşyaların gitmesi için.deli gibi koli arıyorum her yerde,daha eşyalarımı toplayıp kutuluycam.allahtan annem geldi yanımda.babam da bir hafta sonra geliyor.yanlız değilim ama aslında bu kalabalığın içinde çok yanlızım.kafamı toparlamam zor,çok dağıldım.eşim aniden boşanmak istediğini söyledi ve daha bir sürü şey.ve ben de artık oğlum için de bir arada olmamızın sağlıksız olduğunu gördüm ve bitiyor.umarım atlatırım ve sizler gibi pozitif bakacağım günler de gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?