- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
daha evvelki kouşlarımdan atnırsınız şimdi bu olaylara bişey daha eklendi dayak yedim hemde boş yere elim yüzüm mosmor gözüm kandolu ağlıyorum affettim dedim pişmanım dedi ama içime sinmedi uyuyamadım gecelerce şimdi kardeşim gelcek beni alcak arkadaşlar ne yapcam bundan sonra ben o kadar aptalım ki beni bu hale sokan o adamı düşünüyorum hala
canım neden dövdü ki seni!!!!nasıl böyle bişeye hakkı var...!!!
eski konularından birini hatırlıyorum oda eşinin kendi oğluna küfür öğretmesiyle ilgili ve birden bahsetmesi...sorunlarınlarınızın detayını bilmiyorum
ama dayak hiç hoş karşılanacak bişey değil elbette
kardeşin seni alsın biraz kendini toparla derim ben...
korkuyorum ama neden olcak yalan söledi bende yakaladım sinirlendi az kalsın öldürecekti boğdu resmen bende kaç gündür sakladım cumartesi gecesi oldu bu olay sonra af diledi affettim sözde ama gecelerce uyuyamıyorum acıdan odadanda dışarı cıkamıyorum kafam karma karışık kardeşim geliyo yolda kızımıda alcam gitcem artık
bacım önceki yorumlarını bilmiyorum ama şuanki yazını gördüm şok oldum... sanırım eşin seni bu hale getiridi.. sen onu bıraksanda o senin peşini bırakacakmı ? eğer evetse lütfen arkana bakma ... çocuk varmı ?
bırakmaz bence ama korkuyorum kardeşim çok sinirlendi gizlice alcak beni evden çok korkuyorum kızım var onuda alcam
hem yalan söylüyor hem dövüyor nasıl bişeydir bu ya hem suçlu hem güçlü...
Sen dayak olayından sonra hazmetmeye çalışmışsın canım ama zor inanki insan soğuyor eşimden önce 4 senelik bir ilişkim vardı tapıyordum o adiye,birgün bana şiddet uygulayınca herşey bitti aşık olduğumdan utandım resmen...!!!
Kızınıda al korkmada canım ne yapabilir ki sen gittikten sonra...eğer tehdit felan ederse de suç duyurusunda bulun...
yüzüm gözüm zaten belli gecmedi kaç gündür içim acıyo inanın ki ağlamaktan yazamıyorum az kalsın öldürcekti boğarak beni ölcektim sonra yaşadığıma dua ettim ama şimdi affedemiyorum
daha evvelki kouşlarımdan atnırsınız şimdi bu olaylara bişey daha eklendi dayak yedim hemde boş yere elim yüzüm mosmor gözüm kandolu ağlıyorum affettim dedim pişmanım dedi ama içime sinmedi uyuyamadım gecelerce şimdi kardeşim gelcek beni alcak arkadaşlar ne yapcam bundan sonra ben o kadar aptalım ki beni bu hale sokan o adamı düşünüyorum hala
Geçmiş olsun 2 gün önce çok alakasız bir konu açmışsınız cumartesi yaşadığınız bu olayı salı günü bu kadar önemsememiştiniz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?