- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
- 363
- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
hala şişse yüzün gözün derhal darp raporu al aleyhine kullanırsın ...canım ağlama lütfen allah büyük...
ARKADAŞLAR OKADAR KAFAM KARMAKARIŞIKKİ KARDEŞİM ARABAYI ALMAK İÇİN BACANAĞINA GİDİYOR ARABAYI İSTİYOR ODA -KARI KOCA ARASINA GİRME ABLAN SON ŞANS VERMİŞ DU BAKALIM BU ŞANSIDA ENİŞTEN DEĞERLENDİRSİN DEMİŞ.SONRA BERABER GİDER ALIRIZ DEMİŞ.
Ben kardeşime ilk aradığında çok sinirlenmişti eşyalaruını topla geliyorum demişti.
Kızlar eşim olacak adam yalvardı -eğer birdaha yaparsam nasıl istersen öle olacak-san söz kendimi düzeltcem -dedi
Kardeşimde gelmedi ama içim içimi yiyo bazen söleniyorum eşime yaptıklarını utanıyo
Ama herşeyi batıyo her sölediği ne yapsam ki bi akılım diyo git bi aklım diyo şans ver
Burda bi tane komşu fala bakmıştı oda eğer gidersen sonun kötü demişti aklıma o geliyo
Tekra sinir etmesini hata yapmasını mı bekliycem aklımı yitirmek üzereyim
Kardeşim kararın ne ise ben ordayım diyor
Ama ÇOK KORKUYORUM .
merak etme dönersin
ARKADAŞLAR OKADAR KAFAM KARMAKARIŞIKKİ KARDEŞİM ARABAYI ALMAK İÇİN BACANAĞINA GİDİYOR ARABAYI İSTİYOR ODA -KARI KOCA ARASINA GİRME ABLAN SON ŞANS VERMİŞ DU BAKALIM BU ŞANSIDA ENİŞTEN DEĞERLENDİRSİN DEMİŞ.SONRA BERABER GİDER ALIRIZ DEMİŞ.
Ben kardeşime ilk aradığında çok sinirlenmişti eşyalaruını topla geliyorum demişti.
Kızlar eşim olacak adam yalvardı -eğer birdaha yaparsam nasıl istersen öle olacak-san söz kendimi düzeltcem -dedi
Kardeşimde gelmedi ama içim içimi yiyo bazen söleniyorum eşime yaptıklarını utanıyo
Ama herşeyi batıyo her sölediği ne yapsam ki bi akılım diyo git bi aklım diyo şans ver
Burda bi tane komşu fala bakmıştı oda eğer gidersen sonun kötü demişti aklıma o geliyo
Tekra sinir etmesini hata yapmasını mı bekliycem aklımı yitirmek üzereyim
Kardeşim kararın ne ise ben ordayım diyor
Ama ÇOK KORKUYORUM .
Bence sen bu adamı boşanmadan önce buldun.Onun için de eşinin kapısına gidip oğlumu görmek istiyorum demeye korkuyorsun.Zamanda bir tutarsızlık var çünkü.O çocuğa ne şekilde olursa olsun (boşandıktan önce ya da sonra) bir erkek için annesiz bırakılmayı yaşattığın için de yüzün güler mi sanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?