Gidiyorum

İlk zaman gitmediysen bence gidemezsin gitsen de dönersin.Benim anlamadığım 25 yaşındasın.7 yıl evli kaldın bu evliliğin 3. yılında.Hadi 15 yaşında evlendin diyelim hangi ara ayrıldın da hangi ara bunla tanıştın.sana çok iyi davrandı , oğlunu alıp gezdirdi, abi gibi davrandı.Boşandıktan sonra evlenene kadar görüşüyor muydun oğlunla? Sorgulamak için sormuyorum.Sadece tutarlı gelmedi.

Konularınızı biliyorum. ilk eşinizden ayrılmıştınız, belalı bir adamdı, oğlunuzun velayeti ondaydı ve görüşmüyordunuz. ikinci eşinizle evlenmiştiniz. ondan da bir kızınız vardı, eşinizin de bir kızı vardı. aynı evdeydiniz ailesiyle. şimdi bu eşiniz de size şiddet uygulamış. bari giderken kızınızı da alın. burada da bu çocuğu bırakmayın.

Bence de git, hem de bir an önce git.
Önce darp raporunu al koşa koşa, sonra da uzaklaştıma talep et, mutlaka verilecektir. Yaklaşamasın yanınıza.
Sonra da hemen oğluna koş, onun o minicik kalbindeki kocaman yaraları sar.
Bundan sonra hep önüne bak çocuklarınla, asla arkana dönme.

senı konularından bılıyorumm bu adam sana oglunu ıstetmeyen adam evıne sokmayan adam ve sen hale durmusun onla helal valla neysee bncee ayrıl derım elın oglu evlatlarından onemlımı al dıger oglunuda kızınıda yanına kardesın destek oluyomus ztn mıs gıbı gecınırsınızz yada calısırsınn ne gerekkı yanı elın dayagını yemeyee bosver bence affetme gecmıs olsun

eğer sana maddi manevi sahip çıkacak birileri varsa ve sende artık çekemiyorum diyosan hiç düşünme bile.bir an önce at kendini o evden dışarı.huylu huyundan vazgeçmez çünkü bugün barışsan bile gene aynı şeyi il sinirlendiğinde yapacaktır.bugün bir çok kişi evinde oturuyorsa hala ona sahip çıkacak birisi olmadığı için sen şanslıymışın gene.yüzündeki izlerde hala duruyorsa hemen rapor al ilerde çok işine yarar.

kalırsan bunda sonrasında da sana vurmayacağından artık emin olabilir misin? korkmadan o evde kalabilir misin?bir de kızın varmış sanırım sana el kaldıran o na da el kaldırıyor mu?

fikrinin değişme ihtimaline karşı bu soruları kendine sormanı tavsiye ederim

hala şişse yüzün gözün derhal darp raporu al aleyhine kullanırsın ...canım ağlama lütfen allah büyük...

Katiliyorum. Utanmayin mutlaka alin bu raporu. Ne olur ne olmaz daha cirkeflesirse, cocugu vermem diye tutturursa bu raporu yedirirsiniz kendisine. Cocugunuz görmedi mi sizi eliniz yüzünüz morarmis? Arkadasim ya birakmasaydi bogazinizi, yazik degil mi size geride kalacak yavrunuza? Gazetede okudugumuz kadin cinayetlerinden sadece 1 adim geridesiniz. Benim kardesim ya da arkadasim hatta komsum bile olsaydiniz sizi sürükleyerek yine de götürürdüm karakola. Gidin alin su raporu, o caninin elini zayiflatin.

bu adamın yanında kalınmaz adam resmen öldürmeye teşebbüste bulunmuş sanki böyle sinir olmaz
ailen arkanda mı işin var mı bilmiyorum ama bir an önce raporunu al davanı aç canım
Allah yardımcın olsun

Yorumlarda okuduğum gibi , oğlunu istemeyen bir adamla birlikteysen ... Yazıklar olsun sana.
Dayağı geç, oğlunu istemediği gün o evden gitmeliydin.
Dayağa rağmen de kalırsan, her şey müstahak olacak ... Üzgünüm.
İnsanlar başlarına gelenlerden biraz da kendileri sorumlular bence ...

ARKADAŞLAR OKADAR KAFAM KARMAKARIŞIKKİ KARDEŞİM ARABAYI ALMAK İÇİN BACANAĞINA GİDİYOR ARABAYI İSTİYOR ODA -KARI KOCA ARASINA GİRME ABLAN SON ŞANS VERMİŞ DU BAKALIM BU ŞANSIDA ENİŞTEN DEĞERLENDİRSİN DEMİŞ.SONRA BERABER GİDER ALIRIZ DEMİŞ.
Ben kardeşime ilk aradığında çok sinirlenmişti eşyalaruını topla geliyorum demişti.
Kızlar eşim olacak adam yalvardı -eğer birdaha yaparsam nasıl istersen öle olacak-san söz kendimi düzeltcem -dedi
Kardeşimde gelmedi ama içim içimi yiyo bazen söleniyorum eşime yaptıklarını utanıyo
Ama herşeyi batıyo her sölediği ne yapsam ki bi akılım diyo git bi aklım diyo şans ver
Burda bi tane komşu fala bakmıştı oda eğer gidersen sonun kötü demişti aklıma o geliyo
Tekra sinir etmesini hata yapmasını mı bekliycem aklımı yitirmek üzereyim
Kardeşim kararın ne ise ben ordayım diyor
Ama ÇOK KORKUYORUM .

merak etme dönersin

......................................

bir dahaki sefere sadece ağzını burnunu kırmaz canınıda alabilir belki bu kocan için değil senın için son bir şanstır farkında mısın

Allah senı kurtarmak için bir şans gönderiyordur fakat sen tepiyorsundur?

bu adamın senı öldürmeyeceğinin garantısı var mı gözün kan içinde hala evde ... üstünde oturuyorsun kadın cinayeti haberlerinede alıştık yarın bi gün gazetede okuruz vah vah tüh tüh deriz ölen sen olursun!

Bence sen bu adamı boşanmadan önce buldun.Onun için de eşinin kapısına gidip oğlumu görmek istiyorum demeye korkuyorsun.Zamanda bir tutarsızlık var çünkü.O çocuğa ne şekilde olursa olsun (boşandıktan önce ya da sonra) bir erkek için annesiz bırakılmayı yaşattığın için de yüzün güler mi sanıyorsun.

Son düzenleme:

Falcıya bak helee, Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir deseydin.

Son düzenleme:
gitme tabiki böyle kocayı mumla arasan bulamazsın
ye dayagını otur asagıya , kendı cocugunu görme
evlatlarına sahip çıkabilecek yürek bile yok sende yazık sana

aileniz desteklemeseydi de dert yanardınız "imkanım olsa dakika durmam şu evde, vay benim kaderime" derdiniz. siz kendinize dert arıyorsunuz. neyse herkes hak ettiği hayatı yaşar...

Falcı da çok biliyormuş.. Üniversite son sınıftayken bana, sen üniversiteyi kazanacaksın diyen falcı gibi senin ki de....

Artık kocanıza kızmıyorum... Kendinize layık gördüğünüz hayat buysa yapacak bir şey yok..
O masum çocuğa yazık...

ne kadarda hayal dünyanız geniş keşke öle olsaydı ben yaşadığım yerin dışında bi yerdeyim kimseyi tanımıyorum bi yeri bilmiyorum anlatabiliyormuyum
ve o karakterde bi insan asla değilim beni tanımadığınız için bilmiyorsunuz bir ay içind etanıştık ve evlendik o bir ay içinde oğluma çok iiy abilik yaptı ne zaman ki oğlumu babası doldurdu ondan sonra herşey bitti evlendikten sonra yani evlendiğimi duyunca kabul etmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…