Gidiyorum

kaç kurtar kendını öldürmesını mı beklıyorsun..gencecık ınsansınn gir bi işe çalıs hayatını düzene sok kendı hayatını kur..ne aılenın ne de onun gölgesınde yasama...dayakk ne demek yaaa neresi affedilir böle embesil bir herifin neresını düşündügünü hiç anlamadımmm ayrıca...!!!!

Ya arkadaşım şu mübarek kandil günü Rabbim sana hayırlı bir yol versin ne diyim.
Bir çocuğun eski eşinde, göremiyorsun.
Bu evliliğinde de şiddet, hakaret başladı.
Eşim beni el üstünde tutuyor diyordun ne oldu birden?
Şimdi bu adamdan bir evladın var, ayrılsan belki bunuda alacak elinden.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah sana yardım etsin

ona vermemki 10 aylık daha o aptallığı 1 kez ytaptım birsaha asla yapmam

ben de affedeceğini değil "sığınacağını" düşünüyorum.

geçmiş olsun, yaşadığına dua et ve kaç kurtul. kendine güven. eski konularına baktım hemen hatırladım demek sana el kaldıran adam çocuğuna da küfür öğreten adammış. hiç şaşırmadım. bu adamdan artık her şey beklenir. hayatın tehlikede. o evde daha fazla durma. git raporunu al. boşan.

kardeşim var destek olan bana tek abla diyor ne olursa olsun arkandayım diyor.Durdukca iyice nefret etmeye başladım bide affettim demiştimya şimdi kuzu gibi hiç yapmamış gibi aklım almıyo dayanamıyorum kararım kesin ayrılacağım

eşiniz sonradan mı bu şekilde oldu yoksa evlenmeden önce kafanızda bi tedirginlik varmıydı .
fazlamı özelinize giriyorum bilmiyorum ama istemezseniz cevaplamayabilirsiniz..
bende haytımı birleştireceğim insanı seça aşamasındayım diyebilirim terim doğru oldu mu bilmiyorum..

şu erkeklerin bilek gücü olmasaymış, acaba ne şekilde vurularmış merak edıyorum
nasıl olsa onlarda sözlerle vuracak kabiliyet yok.

dayak olması cok kötü olmuş.. eşiniz öfkesini kontrol edememiş.. öyle durumlarda ortamı terk edeceksin ya da konuyu kapatacaksın dayağa fırsat vermemelisiniz. gerçi karşı piskopatmış ne demek yalan söyleyip hem de dayak atmak! keşke dayak olmasaymış ama dayak girdimi o insanla yaşanmaz.. darp raporu mutlaka alın size lazım olacaktır.. geçmiş olsun.. Allah sabır versin.. kızınızı öyle bir adama bırakmayın derim

bu arada benim bir tanış da böyle eşinden dayak görmüştü.. aynen tanışın abisi ve kardeşi almaya gitmişti.. ama aralarında kavga çıktı kadının abisiyle kardeşi adamı bir güzel dövmüştü.. sen kardeşine dikkat et tartışma cıkmadan terk et derim.. söyliim dedim

neden dayak yedin :S hanı cok sevıyodu hanı cok ıyı bır adamdı
bir evlilikten çıkıyosun çıkar çıkmaz baskasıyla evleniyosun hayır anlamadıgım butun bunları yasarken kucuk bıle degılmıssın

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

umarım tez zamanda yaralarını sarabilirsin ama içinde ki yara kolay kolay geçmez.. arkada bile bakma bence... kadınlar önce kendi affetmeli ya geçmişin hatalarını sorunlarını düşünüp durmak boşa önemli olan şimdi.. aradan geçen uzun yıllar düşündükçe şuan durduğun her dakika için kendine kızacaksın.. ama o adam da peşini bırakmaz gibi geliyo bana..off çok kötü ya kaç kurtar kendini gerekirse darp raporu al şikayetçi ol. Allah sabır versin kuzuna da sana da yardımcı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…