- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
İçimdeki ses affedeceğini söylüyor
aynen bende öyle düşünüyorum ....
Ya arkadaşım şu mübarek kandil günü Rabbim sana hayırlı bir yol versin ne diyim.
Bir çocuğun eski eşinde, göremiyorsun.
Bu evliliğinde de şiddet, hakaret başladı.
Eşim beni el üstünde tutuyor diyordun ne oldu birden?
Şimdi bu adamdan bir evladın var, ayrılsan belki bunuda alacak elinden.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah sana yardım etsin
umursamazlığı devam ettiği sürece bitiyor herşey içimde ümitde kalmıyor artık
ben de affedeceğini değil "sığınacağını" düşünüyorum.
geçmiş olsun, yaşadığına dua et ve kaç kurtul. kendine güven. eski konularına baktım hemen hatırladım demek sana el kaldıran adam çocuğuna da küfür öğreten adammış. hiç şaşırmadım. bu adamdan artık her şey beklenir. hayatın tehlikede. o evde daha fazla durma. git raporunu al. boşan.
konunuzu okuyunca size derdimi anlatmam tam bi komedi olur.
allah yardımcın olsun inş. yakın zamnda yüzün güler.
eşiniz sonradan mı bu şekilde oldu yoksa evlenmeden önce kafanızda bi tedirginlik varmıydı .
fazlamı özelinize giriyorum bilmiyorum ama istemezseniz cevaplamayabilirsiniz..
bende haytımı birleştireceğim insanı seça aşamasındayım diyebilirim terim doğru oldu mu bilmiyorum..[/Qtanıştığımızda kuzu gibiydi hani hiçbirşeyden pek haberi olmayan masum erkekler vardırya işte öleydi şimdi bu yaşadıklarıma annem bile zor inanıyor nasul bu kadar değişti diye biz ilk evlendiğimizde emret bitanemdi şimdi ise sallıyor beni kandırıyor ilk zamanlar calıştığım yere cicek göndermeler gezdirmeler süperdi yani giydiğime karışmaz el üstünde tutardı ama ne zamn işler kötü gitti ailesinin yanın ataşındık hayvan oldu herşeyi unuttu giysilerimi yaktı ilk sobada sonra eski eşinin ve oğlunun pisaliğini yedirdi yani laf olarak dedi en sonda dayak yedim zaten affet diye yalvardı affettim ama içim buz pişmanım affettiğimi karar verdim gideceğim artık sonu ne olursa olsun gurur kalmadı utancımdan dışarı cıkamıyorum elim yüzüm mos mor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?