Gidiyorum

belki inanmak güç ama konuyu takip edenler bilir
iyi dilekleriniz için tşk ler

Coxugunida sart kostunmu istiyorum oglumu diyebildinmi

Kusura bakmada aglasin kopek
Al iste cocugunu birak simdi kocani cocugu yaniniza alinca bissyleri duzeltmesi icin caba sarfedersiniz belki ayagina kadar gelmis firsat iste cocugunu bulabilcenmi yardim edeyimmi sana hangi sehirdesin

Kusura bakmada aglasin kopek
Al iste cocugunu birak simdi kocani cocugu yaniniza alinca bissyleri duzeltmesi icin caba sarfedersiniz belki ayagina kadar gelmis firsat iste cocugunu bulabilcenmi yardim edeyimmi sana hangi sehirdesin
bu kadar şiddet uygulayan bi adama güven olurmu sizce ya o çocuğuda döverse belliki şiddete meyilli bi adam.....

Ben sana bir daha yorum yapmamaya çalışıcam.Senin derdin oğlunu görmek değil.kocanın düzelmesi ve mutlu bir evliliğinin olmasını istiyorsun sen.Bu mutlu yuvanın şartı oğlunu görmemekse bu bedele de razısın.

bu kadar şiddet uygulayan bi adama güven olurmu sizce ya o çocuğuda döverse belliki şiddete meyilli bi adam.....

napcak ki
eli armmut toplamıcak herhalde adam cocuga sıddet uygularsa alsın damacana tabak canak ne varsa cullasın ustune
en azından bosanıcak sebebı olur kendısınce
ben hala ınanamıyorum
birinin bu bayanı silkeleyip kendine getirmesi egrekiyor hiçte anası babası demiyormu kızım görmüyorsun cocugunu diye ne kadar aceyipler

Pucca'yı biliyorsunuzdur.Üvey babası yıllarca işkence boyutunda dövüyor, edve çıplak geziyor, puccanın vücuduna dokunuyor vs. tüm bunları gören bilen annesiyse kocasını kaybetmemek adına gözmezlikten geliyor.Erkeklere verdiğimiz kıymeti kendimize verseydik insan yerine koyulurduk.evlat ne demek ya ne demek.Dünya bir yana kızım bir yana.Çok şey söyliycem de fazla ağır olacak diye susuyorum.Yazıklar olsun bu bir erkek (söylemek istediğimin kibar hali) için evladını terkeden annelere.

tamam dedi geri getirene kadar ama başka sorunlarda varya oğlumu alsamda onunla değişmesişni istediğim şeyler var söyledim herşeyi oda ağladı zırladı herşeye tamam dedi ama bakalım zamn gösterecek

timsah gözyaşları....
dikkat edin eşiniz saadet uykunuzdan bir sol kroşe ile uyandırmasın
şimdilik tatlı rüyalar...

Ben bazen diyorumki bende belki böyle olcaktım ben boşandım mesela
bir ara ailem etrafın baskısıyla oglumu acaba onalramı versek dedı ben kcuuktum ben 22 yasında cocuk kafamla bılmem kac gunluk bebegı 20-25 gun kadar ıse goturup getırdım ben yokken vermesınler dıyekı zaten vermezlerdıde ıste
korktum
acaba dıyorum benmı boyle anne olacaktımda
Allah bana evlat vermedı arattı dıyorum 3 sene boyunca inanki bilmiyırum
cocuk benım için çok özel kocamıda severim cocugum kadar ama tercih yapmam gerekirse elbette cocugum gerekirse erkeksız yaşarım yok gerek duyuyorsam 3. kocayıda bulurum Allah yaşatmasın bir dha evlenmeyi düşünmem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…