Gidiyorum

yapma ne olur bunu oglunu ıstememıs ve sana yalanlar soylemıs bı adam kendıne ve cocuklarına yazık edıyosun.

haklısınız
karşımda yaptıklarından pişman olmuş bi adam
oğlumuda istemiyor
etrafımda dönüp duruyor yok seviyorum aşkım bitanem demeler
ve insnalar
sizin dışınızda tabi
pişman olmuş son şans olsun
yuva kurmak kolay değil
bak bu ikinci evllilik millet ne der
herkes böle sölüyor
ama vicdanım git diyor beni tutan ne bilmiyorum
galiba iyi olmasını istiyorum

mantığım ve duygularımla çarpışıp duruyorum bu olay olduğundan bu yana sizlerin fikirleri beni daha çok yüceltiyor
gün boyu yani her günüm kalkmak yemek yemek tüm yaşantım bu dışarı dahi çıkamıyorum
kafam karmakarışık.Daha dövmeden bir gün önce kendi anneme çok mutluyuz huzurluyuz diyordu
Ertesi gün böyle oldu ve yaptıklarına kendisi bile inanamadı
benim yerimde kim olsa kesin giderdi hemde çok önce
Ama korkuyorum cesaret edemiyorum herşey daha kötü olur diye korkuyorum

Nasil kimse sizi tanimiyo siz demiyomuydunuz sana ne olmus boyle yasam sevincib gitmis diyenler kimmis o zaman ?
Hala coxugunu arayamadin ne bicim kadinsin ya sen boyle olursan senin sirtinda daha cok sopa kirilir
Ben olcaktim koparicaktim o cocugunu gorme diyen dilini kocanin sokacaktim agzina
Ben artik seninde cocugunu gormek istemedigini dusunuyorum iki gunlugune blorfte olsa giderdin kardesine en azindan cocugunu gorurdun
Kardesini aricak telefon var cocugunu aricak yurek yok sende
Senide varya elime verseler senide parcalarim
Konunu kapatsinlar senin sinirlerimi oynatiyosun

Bana yaşacağın en kötü senaryoyu yazar mısın? Nedir, daha kötü ne olabilir?
Çocuğunu yanına alsan işe girip çalışsan,sosyal hayatın olsa,hafta sonu çocuğunla,arkadaşlarınla gezsen,dolaşsan..hobileriniz olsa.. daha mı kötü..

Bence olacak en kötü şey üçüncü evliliğinin olmaması.. ki bu kötü bir şey değil..Evlenme arkadaşım,çocuğun ve sensin önemli olan.. Seni döven söven bağıran adama yemek yapacağına,çamaşırını yıkayıp,ütüsüne zaman ayıracağına evlenmesen; kendine zaman ayırır,çocuğuna zaman ayırsın.. daha güzel değil mi..

Sen üzerine alınma da bazıları var daha boşanmadan "nasıl tekrar evlenebilirim"i düşünmeye başlıyor şaşkınlıkla okuyorum.. Çok mu lazım..

Belki alışkanlıklardan dolayı mutsuz olursun ama huzurlu olacağın kesin..kavga yok gürültü yok..bir zaman sonra o mutsuzlukta geçecek..He gelecek ne getirir bilinmez gerisi kısmet..En azından dik durur,gerçekten hak ettiğin hayata bir adım atmış olursun değil mi...

ilk olarak şunu söleyeyim size isterseniz yorum yapmayın artık madem sinir oluyorsunuz
kavga ettiğimiizn ilk günü zaten telefonla aramadım farkındaysanız kaç gün sonra haber verebildim kardeşime
internetten karısına yazdım oda kardeşime haber gönderdi
eğer ben diretseydim internetid ekapatacakdı mahsusu öle davrandım şimdi anladınız mı
ve kimse size sormaz konu kapansın diye
oğlumla ilgili konuya gelince ben acıklamasını yaptım dahada size yapmıyorum
o bahsettiğim kişilerde bana git diyecek cesareti bulamazlar zatern korkarlar onların mantığına göre ayrılırsam sebeb onların doldurması olmasın
yani ne yazıkki benim cevremd eki
2 komşu sizin kadfar acık ve net değil benden yana değil sebebi ise ben burda gelinim geline akıl vermek olmaz umarım anlamışsıunızdır

konusahibi vallahi anlamadım ben sizi. bir başlık açıyorsunuz "eşim eski eşini mi düşünüyor, kıskandım" tarzı bi şeydi sanırsam, sonra iş dönüp dolaşıp velayeti eski eşte kalan çocuğa dönüyor. şimdi de "gidiyorum" diye başlık atmışsınız, ama gitmiyorsunuz. puzzle gibisiniz, çözmek mümkün değil...

öncelikle yorumunuz için çok tşk ederim aynen bende sizin gibi düşünüyorum zaten eşimin adam olacağı yok
burdan ayrıldığım zamn asla diyorum büyük konuşmak istemiyorum ama asla evlenmem artık çünkü duygularım söndü ve iki evliliğimin ikiside yanlış kardeşimde iizn vermez ki versede istemem artık
daha kötü bi olaya gelince en ufak üzersen dedim buna bağırmanda dahil biter dedim
ve eminim biter
bu dövdüğünden sonra zaten gidecektim am agece oldu olay ve kapının arkasında yattı odanın odayı da kitledi bu yüzden o sinirli anımda gidemedim arayamadım kimseyide
ilk tartışmamızda zaten ayrılcaktım ama göndermemek için eşyalarımın kıyafetlerimin yarısını yaktı
yine öle olmasın diye ona caktırmadan gitmeye karar vermi,ştim bu olayda ama sonra
pişmanlığı vs bilmiyorum ama birde suratım bu haldeyken kimseye görünmek istemedim öle kaldı ama bu kez kararlıyım diken üstündeyim zaten oda farkında sinir bile etse kardeşim gelcek alcak beni

canim yazdiklarini okudum ve yorum yazanlari okudum kim hakli? gercekten bilemiyorum!! cokta onemli degil bnce..en onmli olan sey Rab 'e siginmak!!!o ndan guc almak,biz insanlar bu hayatta biliyorsun zorluklar gorecegiz,her nefes alanin farkli problemler ve farkli sevincleri var.senin esin yalan soylemis ve dayak atmis bu kabullenemez nirsey benim mantigimda esini birakacak 2 neden var en onmli neden aldatma ikinci ise siddettir...hani diger sorunlar(bencil,yardim etme,cimri,sevgisini blli etmiyor.cocuklarina bakmiyor ,para vemiyor)bunlar daha satyilabilir,fakat bizlerin (bu benim fikrim)hayatin bazi sorunlarini goguslenmemiz lazim..sakin yanlis anlama ogretmen gibi seni aydinlatmak istemiyorum amacim bu degil,ama bu iki sey aldatma ve dayak malesef cok acitan ve affi sadece Rab'e kalan suclardir..belki hayatin daha zor olacak ama cocuklarin ve kendin icin bir en mantikli karari sen vercunku hayat senin bizler senin acilarina ortak olamaiyoruz cunku....ama sadece rab be umut baglarsan guc alacaksin o bizim her hareketimizi planyandir onu dusunmeden herzamn daha kotu cukura girebiliriz(rab yardimcin olsun

farkındayım kafam karmakarışlık kaç aydır dışarı cıkıp kendim için yaptığım bişey yok
özgürlüğüm yok gercekten vahim durumdayım bi aklım geliyor gitmemi sölüyor bi aklımda yeniden başlamak ağrıma gidiyor bilemiyorum çok zor durumdayım böle giderse kafayı sıyırabilirim galiba
özlem var
hiçbirşeyim yok
özgürlüğüm yok
yanlızımm
tek sizle paylaşabiliyorum
birde kardeşimin hanımı var onunla konuşabiliyorum internetten

cümlelerinizdeki karmaşa hayatınızın ne kadar yanlış gittiğini gösteriyor zaten. aklınız başınızdayken, bedeniniz sağlamken bence bir an önce bir yerlerden başlayın hayatınızı düzeltmeye. yoksa bu günlerinizi ararsınız, benden demesi. (ama içten içe adım atmayacağınızı biliyorum her nedense)

Şu saatten itibaren yaşayacaklarını sen kendin istedin.
Dayak yedikten sonra bile gitmeyeceksen, ne olunca gideceksin ?

kızlar sabah gideceğim kararımı verdim hsaberi omadan ne yapmalıyım yardım edin

kızlar kararımı verdim ama evden nasıl cıkabilirim terminsli bile bimiyorum o görmeden evdekilerden habersiz eşyalarımıda alıp nasıl gidebilirim fazla paramda yok ama yol param var eşyalrımı nasıl alcam kızlar bu deli yakar götürmezsem bi de suratımda ki şişiler indi ama morluklar var gözümde kanlı yinede darp raporu alabilirmiyim bide ailesine sölesemmi sölersem ona haber veririler oda beni odaya kitler gene nolur yardım edin

Nedense ben senin gideceğine bir türlü inanmıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…