Gidiyorum

Nedense ben senin gideceğine bir türlü inanmıyorum :26:

cesaretimi topladım gitmek değild ebue vden cıkmak zor nasıl yapmalıyım korkuyorum nolur akıl verin ailesi yaşlı sölesem onlarda hemen engel olur gizlice gitmem şart artık kararlıyım düzelmiycek bu akşam dahada belli etti

Al karşına güzelce konuş. Ayrıca bir darp raporu kesin al .
Öyle sabah erkenden gitmekle olmaz, arada çocuk var.
Boşanmak istiyorum de ve bitir.

Son düzenleme:
Al karşına güzelce konuş. Ayrıca bir darp raporu kesin al .
Öyle sabah erkenden gitmekle olmaz, arada çocuk var.
Boşanmak istiyorum de ve bitir.

bu kesinlikle oturup konuşarak olacak bişey değil o kabul etmiyo asla diyo aklına koyartsam üstümü kitler daha demin söyledim konuşalım dedim girdi yattı kendini vurmamak için sıkıyo eğer böyle gitmezsem diğer türlü asla medenice yaklaşmaz

bide çoçuğumu asal ona bırakmam bunu biliyor zaten oda ısrra etmez çünkü ben kötü bişey yapmadadım elimd3en alamaz değilmi

Alamaz merak etme ... Sen istemedikten sonra kimse alamaz, zaten devlette o kadar küçük bir bebeği anneden ayırmaz.

Alamaz merak etme ... Sen istemedikten sonra kimse alamaz, zaten devlette o kadar küçük bir bebeği anneden ayırmaz.

kızlar bir saat sonra gidiyoyorum
gece face den kızlarla yalaka yalaka konuşmalarını yakaladım hiç birşey belli etmedim
peki şimdi eskisi kadar olmasada izler hala var darp raporu için yeterlimi
bide darp raporunu cıkredığımda hemen hapsemi atarlar yada suc duyurusundamı bulunmuş olurum kızlar

Çocuğunu göstermedi gitmedin, ölümüne dövdü, boğazladı gitmedin, kızlarla facede konuştu diye mi gidiyorsun.Madem bir erkeğin herşeyini çekecektin diğerinden niye ayrıldın.Bari ana olarak evladının başında dururdun.Ne yapacaksan yap ama o elindeki diğer bebeği de ziyan etme.Bazı insanlar devlet eliyle kısırlaştırılmalı.Bakıyorsun çıkmış evlilik programına 3. kocayı arıyor.Geride 2 kocadan doğurup da evlatlık verdiği, yuvaya bıraktığı bir sürü çocuk.Bir sürü can, hayat.Bu çocuklar bunları haketmiyorlar. Bu tip kadınlar herşeyi hakediyor da bu çocuklar haketmiyor. Çok mu lazımdı 1 ay içinde yeni kocayı bulman.

ne oldu ya senın sevgı pıtırcıgı kocan
zampara oldu cıktı noldu
allah allah hala bebegı alırlarmı dıyosun
senden alırlar evetcanım sende o yuregı gormezlerse bunuda alırlar
3. evlenırsın cocuklarını saklayarak evlenırsın
cok kızıyorum sana
gercekten

az sonra cıkacağım evden kızımıda asla vermem cesaretim yokru
ama artık var lanet olsun böle erkeklere

konu başlığınız çok cezbedici , zırt pırt kontrol ediyorum "gitti mi gitmedi mi" diye...
gidince "GİTTİM" diye bir konu daha açın
olma mı?

Bu konuda yazmak istediğim ama kendimi tutamamaktan korktuğum için yazmadığım o kadar cok şey var ki.

Sadece şunu unutma dokunmakalbime; senin konuna gelene kadar ne olaylar, ne sonuclar gördük biz.

konu sahibi kardeşiyle gitti galiba
ne olursa olsun çocuklarına sahip çık gerekirse tekrar evlenme ama evlatlarını sahipsiz bırakma sana tavsiyem

Valla ne desem bilemedim:S Bu eşinizden de boşanırsanız lütfen biraz zaman verin kendinize. Ölçün tartın biçin sorgulayın ve 3. evliliğinizi düşünerek yapın. İki evlat, iki can, iki ayrı hayat! Bana kızmayın ancak konunuzu okuyunca düşündüm de kimseyi yadırgamamak lazım. Kim bilir ne şartlarda yetişti neler gördü geçirdi. Artık daha hoşgörülü olacağım.

Dokunmakalbime, şuanda onlinesın sanırım gitmedin.Gisen gittiğin yerde hemen interneti nerde bulucaksın.Noldu, durum ne

raporu aldım dün 60 gün uzaklaştırma cezası aldı ama ben bi kez daha affettim şans verdim bi kaç ay sonra istediğim herşeyin olduğuna dair gerekce verdi ağladı sızladı affettim

gidiyorum diye konu actiginizda gitmeyeceginizi biliyordum
daha dün akrabalarinin yolda oldugunu söylemissin konuyuda kac gün önce actin
kardesin simdiye amerikadan alip Türkiyeye getirmisdi sizi

neyse bundan sonra mutlu olursunuz bida kötü günler yasamazsiniz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…