işte ben kiralıcam demir yaptırma gibi şansım yokAnnemler oturuyor pencerelere demir yapmışlar önceden onlarda balkona demir ekstra kapı yaptırdı .apartman kapısı zaten içten açılıyor..
çanakkale deyim. bunun da etrafı bahceyle çevrili. balkon da çocuk parkına bakıyoNerde yaşayacaksınız ki yaşadığınız yer de önemli şehir olarak...
Bende giriş katta oturuyorum kirası da gayet uygun ev de çok güzel...
Etrafı bahçeli çevrili ev 1,5 senedir oturuyorum çok memnunum...
kirası çok uygun mevkisi iyi.. bide köpeğim var onu kolay cıkarırım hemen diye düşünüyorum. böcek oluyo diyolar ondan korkuyoruymmerhaba;
ben bahçe katında oturuyorum.
Ama inanın bin pişmanım.
Hiç sevemedim bir türlü karanlık itici, ev sahibi evi her şeyini yaptırmış fakat basık
sıkıcı eğer imkanınnız var ise lütfen tercih etmeyin
kirası çok uygun mevkisi iyi.. bide köpeğim var onu kolay cıkarırım hemen diye düşünüyorum. böcek oluyo diyolar ondan korkuyoruym
işte ben kiralıcam demir yaptırma gibi şansım yok
Bak tatlım tutma diyorum. Biliyorum da diyorum.kızlar böcek oluyor mu ?
bende kirası çok uygun diye sevinmiştimBak tatlım tutma diyorum. Biliyorum da diyorum.
Önce giriş katlarda fare börtü böcek olayı çok. Sonrası güvenli değil. Rutubet belli bi müddet sonra oluyor. Pek güneş de girmiyor. Üst kattakiler Allah ne verdiyse silkeliyor. Çamaşır asma derdi çok büyük. Sırf bu yüzden kurutmalı çamaşır makinası aldım.
Allah giriş katından kurtarsın beni. Nefret ettim bu evin herşeyinden. Okulları bekliyorum. Bu ev çok zor.
Muhakkak arakat olsun. Zaten giriş katlar hiç ısınmıyor. Yak yak d.gaz faturası şişiyor.
Ben istanbulda oturuyorum. Oturduğum eve 750 veriyorum. Buraya göre ucuz bi ev. Ucuzda ne olmuş. Çekiyorum işte. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi sert olur diye.bende kirası çok uygun diye sevinmiştim
çok korkuttunuz beniBen istanbulda oturuyorum. Oturduğum eve 750 veriyorum. Buraya göre ucuz bi ev. Ucuzda ne olmuş. Çekiyorum işte. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi sert olur diye.
Demirlere güvenme. Karşı dairemin demir kilidini kırıp plazma tv yi götürdüler. Hem de daha yeniydi. İlk taksitini ödemişlerdi.
Gecen gün klozetin içinde lağam faresi gördüm kedi yavrusundan iki kat büyüktü. Çığlık çığlığa eşime bağırdım. Yeterrr artık bu eve katlanamıyorum diye tamsm dedi. Şimdi ilkbaharı bekliyorum. Anında çıkıcam. Bıktım yeminle.
valla en ust kat ve gırıs kat hatta yukse gırıste oturulmaz, hem soguk olur, hem en alt kat oldugundan tum apartmanın psılıgı ve gurultusu sızın daırenızde toplanır, bırde ne yaparsanız yapın ulaşılması en kolay dairedır hırsız vs cok rahat gırebılır...arkadaşlar günaydın. daha önce bi konu açmıstım dubleks ev için şimdi sıra giriş katta :) ben korkuyorum biraz hırsızlık olaylarından falan. giriş katta kirada oturan var mı ? ne gibi önlemler aldınız ? ben yine bi ev buldum da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?