giriş kat ev (kirası 500 tl )

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
30
arkadaşlar günaydın. daha önce bi konu açmıstım dubleks ev için şimdi sıra giriş katta :) ben korkuyorum biraz hırsızlık olaylarından falan. giriş katta kirada oturan var mı ? ne gibi önlemler aldınız ? ben yine bi ev buldum da :))

Annemler oturuyor pencerelere demir yapmışlar önceden onlarda balkona demir ekstra kapı yaptırdı .apartman kapısı zaten içten açılıyor..

Nerde yaşayacaksınız ki yaşadığınız yer de önemli şehir olarak...
Bende giriş katta oturuyorum kirası da gayet uygun ev de çok güzel...
Etrafı bahçeli çevrili ev 1,5 senedir oturuyorum çok memnunum...

çanakkale deyim. bunun da etrafı bahceyle çevrili. balkon da çocuk parkına bakıyo

kirası çok uygun mevkisi iyi.. bide köpeğim var onu kolay cıkarırım hemen diye düşünüyorum. böcek oluyo diyolar ondan korkuyoruym

Eltim 2 hafta önce taşındı giriş kat hem de 900 tl kira. Bin pişman,neden dersen ev buz gibi.
Şimdi yine taşınacak.İmkan varsa ara kat bak derim

kirası çok uygun mevkisi iyi.. bide köpeğim var onu kolay cıkarırım hemen diye düşünüyorum. böcek oluyo diyolar ondan korkuyoruym

Bende bunun gibi avantajlarına baktım.
Çünkü ankaranın en güzel semtinde çok fazla kira veriyordum
aileme yakın olsun diye orası denk geldi şimdi çıkmak için tüm dileklerim.

Benim evim aydınlık ya o yönden sorunum yok..
Herşey 4 4 lük olmuyor malesef :)
Gönlünüzden geçeni yapın bence..

kızlar böcek oluyor mu ?
Bak tatlım tutma diyorum. Biliyorum da diyorum.

Önce giriş katlarda fare börtü böcek olayı çok. Sonrası güvenli değil. Rutubet belli bi müddet sonra oluyor. Pek güneş de girmiyor. Üst kattakiler Allah ne verdiyse silkeliyor. Çamaşır asma derdi çok büyük. Sırf bu yüzden kurutmalı çamaşır makinası aldım.

Allah giriş katından kurtarsın beni. Nefret ettim bu evin herşeyinden. Okulları bekliyorum. Bu ev çok zor.

Muhakkak arakat olsun. Zaten giriş katlar hiç ısınmıyor. Yak yak d.gaz faturası şişiyor.

bende kirası çok uygun diye sevinmiştim

bende kirası çok uygun diye sevinmiştim
Ben istanbulda oturuyorum. Oturduğum eve 750 veriyorum. Buraya göre ucuz bi ev. Ucuzda ne olmuş. Çekiyorum işte. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi sert olur diye.

Demirlere güvenme. Karşı dairemin demir kilidini kırıp plazma tv yi götürdüler. Hem de daha yeniydi. İlk taksitini ödemişlerdi.

Gecen gün klozetin içinde lağam faresi gördüm kedi yavrusundan iki kat büyüktü. Çığlık çığlığa eşime bağırdım. Yeterrr artık bu eve katlanamıyorum diye tamsm dedi. Şimdi ilkbaharı bekliyorum. Anında çıkıcam. Bıktım yeminle.

çok korkuttunuz beni eve bakmaya bile gidesim gelmedi

valla en ust kat ve gırıs kat hatta yukse gırıste oturulmaz, hem soguk olur, hem en alt kat oldugundan tum apartmanın psılıgı ve gurultusu sızın daırenızde toplanır, bırde ne yaparsanız yapın ulaşılması en kolay dairedır hırsız vs cok rahat gırebılır...
ara katlardan bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…