giriş kat ev (kirası 500 tl )

şu an en üst kattayım doğru soğuk oluyo alt katta böcekten çok korkuyorum

Bizim oturduğumuz apartman yeni olmasına rağmen giriş katı sürekli kiracı Değiştiriyor. Gelen gidiyor yani. Böcek, nem,güvenlik, gürültü en önemli dezavantajlar sanırım.

Giriş var giriş var şimdi
Mesela yüksek girişm mi, altta bahçe katı veya bodrum var mı ?
Bunlar varsa ev kolay ısınır, ondan sordum
Bi de camlar nasıl, kolay erişilebilecek yükseklikte mi, parmaklıkları var mı ?

Ben de giris kattayim, yatak odam dukkan ustu oldugu icin yaklasik 2.kat seviyesinde , mutfagim ve salonum giris kat,yerden 2 metre kadar yuksekte
Demir yaptirmadim memnunum, kocaman bir terasim var iyi ki burda oturuyorum diyebilirim
Oturdugunuz semte bagli, guvenlik kamerasi falan da var bizde mesela cok memnunuz

ay ne diyosun, nası geçmiş ki kuburdan bu yeni tip klozetlerden geçemiyolar sanıyodm, ya eve girse allah korusun, fare çok tehlikeli bi hayvan

Köpeğin varsa giris katta kesinlikle oturma.
Kopegi fark eder etmez devamli cama tiklayan cocuklar ve iceride cildiran bir kopekle basbasa kalirsin.

ozlemdeniz pvc nin arkasına takılan şeyler var 1-2 lira bişey onu vidalayıp bütünköşelere dışardan açılmayı engelleyebilirsiniz . ama bu tam koruma sağlamaz.. e ne demişler hırsıza kilit dayanmaz :)

işte ben kiralıcam demir yaptırma gibi şansım yok
Yüksek girişte oturuyorum. Ama bende takıntı, 1.katın üstüne çıkmaktan hoşlanmıyorum. İlla balkonum olacak yola bakacak sağımda solumda ağaç olacak yazın yada Bahar'da hafta sonları eşimle balkonsa kahve keyfi yapıcam :))))

Ama zorlukları var, mesela bahçe varsa kötü durumdaysa kimse ilgilenmez sen ilgilenmek zorunda kalırsın,
Balkonun her zaman kedilerle doludur, (izmirdeysen hele :))))
Bir sofra kurarsın hep biri masa başında yemekler gelene kadar nöbet bekler.

Balkon Demir'i olmadan asla güvende olamazsın. Ve balkon Demir'in ferforje ise ayda bir silmen lazım. Hadi diyelim Demir'in var hep kapılar kilitli mi kontrol altında tutmalısın.
Dahası sinekliğin sağlam olmazsa evini iyice havalandıranazsın.

uzun hikayeler o yüzden teferruatını anlatmıycam ama mahallenin delisi & sapığı önce size dadanır. Hele bir sapık belası atlattık ki eşim bir elinde Demir Çiçek çubuğu diğer elinde benim şef bıçağı caddeye kadar adamı kovaladı. :)))))

Ki oldukça nezih bir sokakta oturuyoruz. Brokratlar vs hep burada, akşam 7 den sonra 2 saatte bir rutin devriye gezer. Ona rağmen.

Neyse saydıklarından sonra, kendime eziyet mi ediyorum diye düşündüm. Ki bunu satsam normal bir yerde iki katı büyüklükte yapılı daire alırım. Ama
Yok şehrin merkezinde sabahları çiçekler içinde uyanmanın keyfi paha biçilmez. :)

Bu arada yine de tutulan ben o evi dersen, tutmadan istersen giriş katlar için bir kaç tiyo verebilirim.

Eklentiler

• image.webp
    46 KB · Görüntüleme: 126

Aynen çok karanlık basık oluyor
Ben de giriş katta oturuyorum
Üst kattaki dairelere gidince içim açılıyor
Gündüz bile ışık aciyorum genelde

kirası çok uygun mevkisi iyi.. bide köpeğim var onu kolay cıkarırım hemen diye düşünüyorum. böcek oluyo diyolar ondan korkuyoruym

Eğer sineklik yoksa gerçekten böcek oluyor
Ben kiraciyim
Ev sahibi her yeri demir yaptırmış ama sineklik yok
Evi havalandırmak için aciyorum çeşit çeşit böcek goruyorum evde

Ve evet soğuk oluyor ara katlara gore
Karanlık basık oluyor

Avantajlı tarafı asansör bozulsa ya da elektrik gitse sizi etkilemiyor :)

Ben oturuyorum canım kendi evimiz demir yoktu ve hırsız girdi hem de gündüz vkti demir yaptırdık hemen hatta demirciyle anlaştık bi hafta sonra yapılacaltı o bi hafta içinde bi tane de pencere önünde yine hırsız yakaladık. Üstelik gündüz vakti koca tvyi götürdü camdan girip çıkmış. Demir yoksa uzak dur derim

kirası çok uygun mevkisi iyi.. bide köpeğim var onu kolay cıkarırım hemen diye düşünüyorum. böcek oluyo diyolar ondan korkuyoruym
Böcek olayı yada hırsızlık olayıni takma derim çünkü 20.kat olsa bile hırsız yine girer böcek yine gelir.
Giriş katının söyle sıkıntısı olur üst katlardan çöp atılması hali sofra bezi sirkeleme olayları olabilir.
En iyisi son kat suan son kattayim yalıtım vs var yazın serin kışın sıcak en azından üst tren silkeleme filan yok yoksa hirsiz da olsa girer yine son kata.

Demir yoksa hiç yanaşma. Pimapen leri çok kolay açıyor larmis dışardan
Demiri bile kesiyorlar çat diye basimiza geldi eski evim 1.kattı her taraf demir dolu idi pencere balkon vs demiri keserek girdiler zaten o kesilince pimapen çabuk açılır.

1 sene erkek arkadasim oturdu. Cok karanlik, bocek mutlaka cikiyor. Giris kapisi kapatildiginda ses evdeki odadan duyuluyor. Üstelik o da parkin karsisindaydi ve surekli ciglik atarak oynayan cocuklardan, sürekli miyavlayan kedilerden bikmisti

benim alt katım giriş katı.ordaki komşumda yukarıdan atılan sigara izmaritlerinden ve silkelenen bezlerden çok şikayetçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…