şu an en üst kattayım doğru soğuk oluyo alt katta böcekten çok korkuyorumvalla en ust kat ve gırıs kat hatta yukse gırıste oturulmaz, hem soguk olur, hem en alt kat oldugundan tum apartmanın psılıgı ve gurultusu sızın daırenızde toplanır, bırde ne yaparsanız yapın ulaşılması en kolay dairedır hırsız vs cok rahat gırebılır...
ara katlardan bakın...
Ayda 100 lira kira ama giriş kat deseler, yüzüne bile bakmam. Ben bıktım. Seni de bilmem. Gerçekler bunlar.çok korkuttunuz benieve bakmaya bile gidesim gelmedi
ay ne diyosun, nası geçmiş ki kuburdan bu yeni tip klozetlerden geçemiyolar sanıyodm, ya eve girse allah korusun, fare çok tehlikeli bi hayvanBen istanbulda oturuyorum. Oturduğum eve 750 veriyorum. Buraya göre ucuz bi ev. Ucuzda ne olmuş. Çekiyorum işte. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi sert olur diye.
Demirlere güvenme. Karşı dairemin demir kilidini kırıp plazma tv yi götürdüler. Hem de daha yeniydi. İlk taksitini ödemişlerdi.
Gecen gün klozetin içinde lağam faresi gördüm kedi yavrusundan iki kat büyüktü. Çığlık çığlığa eşime bağırdım. Yeterrr artık bu eve katlanamıyorum diye tamsm dedi. Şimdi ilkbaharı bekliyorum. Anında çıkıcam. Bıktım yeminle.
Bizim oturduğumuz apartman yeni olmasına rağmen giriş katı sürekli kiracı Değiştiriyor. Gelen gidiyor yani. Böcek, nem,güvenlik, gürültü en önemli dezavantajlar sanırım.
Sorma valla. Çok tırstım. Bu evden hemen çıkmak istiyorum ama ilkbahara kadar durmak zorundayımay ne diyosun, nası geçmiş ki kuburdan bu yeni tip klozetlerden geçemiyolar sanıyodm, ya eve girse allah korusun, fare çok tehlikeli bi hayvan
Yüksek girişte oturuyorum. Ama bende takıntı, 1.katın üstüne çıkmaktan hoşlanmıyorum. İlla balkonum olacak yola bakacak sağımda solumda ağaç olacak yazın yada Bahar'da hafta sonları eşimle balkonsa kahve keyfi yapıcam :))))işte ben kiralıcam demir yaptırma gibi şansım yok
merhaba;
ben bahçe katında oturuyorum.
Ama inanın bin pişmanım.
Hiç sevemedim bir türlü karanlık itici, ev sahibi evi her şeyini yaptırmış fakat basık
sıkıcı eğer imkanınnız var ise lütfen tercih etmeyin
kirası çok uygun mevkisi iyi.. bide köpeğim var onu kolay cıkarırım hemen diye düşünüyorum. böcek oluyo diyolar ondan korkuyoruym
Ben oturuyorum canım kendi evimiz demir yoktu ve hırsız girdi hem de gündüz vkti demir yaptırdık hemen hatta demirciyle anlaştık bi hafta sonra yapılacaltı o bi hafta içinde bi tane de pencere önünde yine hırsız yakaladık. Üstelik gündüz vakti koca tvyi götürdü camdan girip çıkmış. Demir yoksa uzak dur derimarkadaşlar günaydın. daha önce bi konu açmıstım dubleks ev için şimdi sıra giriş katta :) ben korkuyorum biraz hırsızlık olaylarından falan. giriş katta kirada oturan var mı ? ne gibi önlemler aldınız ? ben yine bi ev buldum da :))
Demir yoksa hiç yanaşma. Pimapen leri çok kolay açıyor larmis dışardanişte ben kiralıcam demir yaptırma gibi şansım yok
Böcek olayı yada hırsızlık olayıni takma derim çünkü 20.kat olsa bile hırsız yine girer böcek yine gelir.kirası çok uygun mevkisi iyi.. bide köpeğim var onu kolay cıkarırım hemen diye düşünüyorum. böcek oluyo diyolar ondan korkuyoruym
Demiri bile kesiyorlar çat diye basimiza geldi eski evim 1.kattı her taraf demir dolu idi pencere balkon vs demiri keserek girdiler zaten o kesilince pimapen çabuk açılır.Demir yoksa hiç yanaşma. Pimapen leri çok kolay açıyor larmis dışardan
fare miFare yi unutmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?