Giriş katta oturmak :(

scarfaceislove

Bir "Ela" anası...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.096
579
198
35
Ay delircem.

Bu sefer cidden delirtcek bu kediler beni.

Giriş katta oturuyorum ve ne zaman evi havalandırsam evin içinde kedilerle karşılaşıyorum.

Sonra hurraaaaa temizlik başlasın.

Kiracıyız ve ev sahibimiz pinti biraz. Evlerine hiç bir masraf yapmıyor.

Eşim de sinirlendi ona, hiç bişey yapmayacağım bu eve diyor. Ama bu azimle ben camlara sineklik yaptırtırım gibi görünüyo..

Sakın ama sakın kiracıysanız giriş kattan ev tutmayın!

Ben babam engelli diye rahat rahat girip çıksın diye girişten tuttumevi.

Yemek dertleri de yok. Üst komşum hep yemek veriyor onlara.

Bekarken kedi beslemiştim ama şimdi çok kızgınım kediciklere

Valla giriş katta oturuyorsan anladığım kadarıyla parmaklık yok.Sen kedileri boşver hırsızlara dikkat et.Ya da başka eve taşın.Demir parmaklıkları olan başka bir eve.

Illa ki pahali sineklik yaptirmaniza gerek yok.nalburlarda satilanlar var 3_5 liraya.cirtli banti var.pencere pervazinin kenarlarina yapistiriyorsun.sonra da tulu tutturuyorsun.cok basit.ben kullaniyorum.tavsiye ederim.

Valla giriş katta oturuyorsan anladığım kadarıyla parmaklık yok.Sen kedileri boşver hırsızlara dikkat et.Ya da başka eve taşın.Demir parmaklıkları olan başka bir eve.

parmaklık kedıye engel dııldırkı..
sıneklık sart olmus

Nalburlar yapıyor pencere ölçüsüne göre çerçeveye tel geriyorlar, istediğinizde takıp çıkartabiliyorsunuz, temizlik için falan
Evinizde sıcaklık var demek ki, sevgi görmedikleri yere gelmez kediler, siz yine de kızmayın onlara, napsın garipler

Parmaklık var ama girebiliyorlar tabi.

Az öncekedi beni gördü, panik oldu. Tüle takıldı çıkamadı felan derken. Tülümün bi kısmını parçaladı

Ben ki kedilerden korkmayan insandım ama kedi öyle bi sinirlendi ki saldırcak diyetırstım. Bi de videosunu çektim.

Komşumu çağırdım, bi şekilde çıkardık Ama olan tüle oldu.

ayyy aynı dertten muzdaribimmmm benim ev 3 cephe açık çok fazla camım var ve hepsi demir parmaklık bıktım vallahiii bi balkonum var site olduğundan bahçeden kediler atlıyolardı ve içerisi çamur oluyodu hep deliriyodum artık cam balkon yaptırdım kurtulurum diye işe yaradı tabi oda gibide oldu
birde yatak odamı geçen havalandırıyorum bi baktım rüzgardan heralde sineklik açılmış ohhh kurulmuş yatağın ortasına kışkışlıyorum bakıyo bön bön gitmiyoda
giriş kat çok zor çoook ne çamaşır serebiliyosun balkona ne rahatça havalandırabiliyosun evi

sineklik taktırabilirsin.aklıma gelen en pratik çözüm bu geldi.

Illa ki pahali sineklik yaptirmaniza gerek yok.nalburlarda satilanlar var 3_5 liraya.cirtli banti var.pencere pervazinin kenarlarina yapistiriyorsun.sonra da tulu tutturuyorsun.cok basit.ben kullaniyorum.tavsiye ederim.

bendede vardı ondan her cama sineklik çok tutuyo diye yapmadığım pencereler için almıştım ama cam silmek vs. gibi şeylerde önünde engel sökmen gerekiyo pek dayanıklı olmadı benim düşüyodu bide sürekli :26:

bizim fabrikada var. baya dayanıklı hiç düşmüyor da. çıkabiliyor da. ama iyi bir yerden almak ya da yaptırmak lazım. hazır olanlar standart olabilir. bir de malzemeyi ucuza getirmek için yapısını hafif tutuyor olabilirler. bizim burada kullandığımız 10 yıldan fazla hiç bir şey olmadı.

Aynısını ben de yaşadım. Bi baktım evde 4 tane kedi var. Resmen parti vermişler. Biri yatağın üstünde yatmış, hiiiçç istifini bozmuyo.

Tülümü parçaladı yaa

Aynısını ben de yaşadım. Bi baktım evde 4 tane kedi var. Resmen parti vermişler. Biri yatağın üstünde yatmış, hiiiçç istifini bozmuyo.

Tülümü parçaladı yaa

markası ne ben tekzenden almıştım gerçekten kötüydü ama en güzeli sanırım sineklik ev kendimin bazı pencerelerde var ama bazılarında yok ve gerekiyo sineklik yaptırsam daha iyi sizin dediğinizde olabilir aslında
havalarda ısınıyo havalandırmalar başlıycak birde işe giderken rutubet olmasın diye havalandırmam gerek
amaaan giriş kattan ev almayın başka bişey demiyorum

daha yeni evliymişsin şimdiden önlemini al bence kiracısın tamam ama bak tülünden oldun
birde 4 kedi tüyü müyüde girmiştir eve offfff
sineklik taktırın kiradan düşün dicem ama adam banane kardeşim yapmasaydın der kesin
keşke orta kat bi daire tutsaydınız gerçi sebebi varmış :26:
inşallah Allahım en kısa zamanda istediğiniz gibi bi vde kendi evinizde oturmayı nasip eder

Eşim de şimdi dışarısı soğuk diye giriyolar, yazın girmezler diyo. Yazın da yemek için girerler ki :)

Sinekliği kendi cebimizden ödeyip taktırcaz artık napalım.

Ayy ezan vakti AMİN diyorum. Allah tüm evi olmayanlara hayırlısıyla ev almayı nasip etsin tez zamanda inş

Ayrıca çamaşır derdim olmasın diye kurutma makinası aldırdım :)

yazın çok giriyolarrrrr
en ucuzu bile bi kanada 35-40 tl sanki çıkınca söktürüp götürceksiniz uymaz başka doğramayada ama yapacak bişey yok dediğin gibi
en gerekli camlarına yaptır bari sürekli açacağın camlara

Amiiin

Kediler kendini aşmış sadece giriş katlara girmiyorlar artık. Abim annelerle birlikte oturuyor evleri dublex en son kat. Bir akşam yengem yukarıya çıkar çıkmaz çığlık çığlığa bağırmaya başlamış. Kedi fobisi var hem de çok fazla. Abim fırlamış aklına hırsız girdiği gelmiş en son katta kedi nasıl gelsin aklına tabii. Yaz ayıydı yukarının balkonlarını açmışlar havalansın diye kedi sanırım çatıdan çatıya atlayıp kapıya açık görünce tv ünitesinin üstünde boş bir yer bulup kuruluvermiş. Şimdi yengem yazın tek başına üst kata çıkamaz oldu o derece yani.

Son düzenleme:
yıpratmıyomu o çamaşırları bende çok düşündüm benim eşim almayalım dedi
doğal kuruması daha iyi hem sanki :44:

Yıpratmıyo ama herşeyi de atamıyorsun. Yani çekme durumu olabilecekleri atmaman lazım çünkü yüksek ısıda kurutuyo.

Güzel yanları ise; özellikle bebek ve cocuk kıyafetlerini ütü ile dezenfekte etmeye gerek kalmıyor.

Çok kırıştırmıyo kıyafetleri ve kurutma işlemi bittikten sonraki su ile ütü yaparsan ütü makinan kireçlenmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…