- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Işlemler yapılıyor ya gişe deniliyor ordaki görevliye de gişe yetkilisi deniliyor numara aldıktan sonra işlemi yapan kişilerBenim gittiğim bankalarda görmedim.
Vezne'nin yeni adı mi gişe görevlisi..
Hani bilet satılan yerlerde olur da bankada duymadım daha önce.
Zaten numarator var,danışmak için güvenlik var.
Çok geride kalmışım
İlk başlarda zorlanırsın ama zamanla alışırsın. Banka personelleri dışardan bakıldığında can ciğer görünür ama yükselmeye çok müsait bi meslek olduğu için kuyunu kazmaya çalışan da çok olur canım. Benden tavsiye sadece işine odaklan çalıştığın yerde de kimseye kolay kolay güvenme gözün açık olsun biraz. Hayırlı olsunHerkese merhabalar,
Bir katılım bankasında gişe yetkilisi olarak işe başlayacağım. Uzun süren işsizlik dönemimden sonra iyi geldi açıkçası. 10 günlük bir eğitim süreci olacakmış sonrasında başlayacağım. Sevinsem de icimde biraz korku var çünkü daha önce hiç bankada çalışmadım. Daha önce bu pozisyonda çalışmış tecrübeli olanlar varsa bana önerileriniz var mi? Zor bir iş mi yapabilir miyim diye korkuyorum.
Kpss ye hazırlanıyordum zaten ben bu iş gelince kabul ettim. Ders çalışmaya devam edeceğim.Tam 11 yildir bankaciyim gişedeyim
Özel banka oldugu için yukselirim gibi geliyordu ama bu zaman zarfinda 6-7 kez unvanim değişti normal yapilmasi gereken zamlari aldim ancak hicbir şekilde giseden kurtulamadım.
Onceden bireysel portföy olunca ayri masan oluyordu
Ben önlisans mezunuydum basladigimda kisans tamamla bes segem al terfi ok denildi satislari arttir denildi haftasonlari bile kredi kartı satmaya yada subeye gidip telefonla hazir limit kredi teklifi yapmaya gittim
Sonuc ayni istenen belgeleri aldim simdide minimum spk 1 sertifika isteniyor
Ama almayacağım çalışmıyorum zaten giseler masa oldu bizde hem gise hem bireysel portföy hizmeti veriyoruz
Konut ve tasit kredisi haric tüm bireysel urunleri satıyoruz
Özetle su an calisma saatleri haricinde bir artisi yok geven ay 90 bu ay 140 tl devir yaptigim balyalardan eksik çıktı merkez bankasina giden balyalara itirazı edemiyorsun kesiliyor aninda
Bıktım ama cocuklarim icin idare ediyorum
Kpss hazirlanin tabsiyem
Biz simdi yurtdisina gitmenin yollarini arıyoruz
Çünkü ne kariyer anlaminda nede ülkenin gelecegi anlaminda umudum kalmadi
Sınavla girmedim aslında başvurdum açık pozisyon varmış yaşadığım şehirde mülakat oldu 2 defa sonra alındım. Sanırım aynı banka değil benimki şöyle k..... türk :)bankanın adını vermek istemiyorum ama tarihleri ve eğitim programını bildiğimden finans grubu olarak açılan sınavdan girdiğinizi tahmin ediyorum :) kız kardeşim de orada gm'de çalışıyor. dilerseniz bilgi verebilir :)
evet karışıklık oldu o zaman :) ama ona göre orası gidebileceğiniz en iyi katılım bankası :) her şey gönlünüzce olur inşallah.Sınavla girmedim aslında başvurdum açık pozisyon varmış yaşadığım şehirde mülakat oldu 2 defa sonra alındım. Sanırım aynı banka değil benimki şöyle k..... türk :)
Sanırım kendisi türkiye f... katılımda. Umarim memnundur :) iyi dilekleriniz için teşekkürler.evet karışıklık oldu o zaman :) ama ona göre orası gidebileceğiniz en iyi katılım bankası :) her şey gönlünüzce olur inşallah.
Ben size bir şey sorabilir miyim? Benim babam çok kredi ile çalışırdı. ofisine bankacılar gelirdi. Onu neye göre seçiyorlar. Bir kısım personel böyle gezici mi oluyor?Tam 11 yildir bankaciyim gişedeyim
Özel banka oldugu için yukselirim gibi geliyordu ama bu zaman zarfinda 6-7 kez unvanim değişti normal yapilmasi gereken zamlari aldim ancak hicbir şekilde giseden kurtulamadım.
Onceden bireysel portföy olunca ayri masan oluyordu
Ben önlisans mezunuydum basladigimda kisans tamamla bes segem al terfi ok denildi satislari arttir denildi haftasonlari bile kredi kartı satmaya yada subeye gidip telefonla hazir limit kredi teklifi yapmaya gittim
Sonuc ayni istenen belgeleri aldim simdide minimum spk 1 sertifika isteniyor
Ama almayacağım çalışmıyorum zaten giseler masa oldu bizde hem gise hem bireysel portföy hizmeti veriyoruz
Konut ve tasit kredisi haric tüm bireysel urunleri satıyoruz
Özetle su an calisma saatleri haricinde bir artisi yok geven ay 90 bu ay 140 tl devir yaptigim balyalardan eksik çıktı merkez bankasina giden balyalara itirazı edemiyorsun kesiliyor aninda
Bıktım ama cocuklarim icin idare ediyorum
Kpss hazirlanin tabsiyem
Biz simdi yurtdisina gitmenin yollarini arıyoruz
Çünkü ne kariyer anlaminda nede ülkenin gelecegi anlaminda umudum kalmadi
Bazıları sahada çalışıyor onlar genelde müşterileri gezip kredi vermeye çalışıyorlar. Saha satış personeli onlar. Seçme şuna göre yani o pozisyona başvurursanız mülakat sınav vs onları geçip olabiliyosunuz.Ben size bir şey sorabilir miyim? Benim babam çok kredi ile çalışırdı. ofisine bankacılar gelirdi. Onu neye göre seçiyorlar. Bir kısım personel böyle gezici mi oluyor?
Özel banka mı? Katılım bankası ayni olmaz diye düşünüyorum ayrıca maaşlar daha iyiymis Katılım bankalarindaHa unutmadan spk alip bireysel portföy olan arkadasta bizle ayni sadece numaratorde öncelikli kendi musterilerinin numarasi yanıyor
Bizde tum gise islemleri
Satis hedefi de vadeli mevduat kredi hacmi vs hedeflerimiz ayni onlarinki bizden biraz daha fazla
Nakit islem yapsan musteri olmasa kampanya aramadi yapacaksın bos 1 dk dursan msn yada telefonun çalar ne dirumdasin bugun neler sattin diye
Şükür atm ye müdahale etmiyoruz artik eskiden oda vardi of ne kadar da dertliyim
Allah yardımcımız olsun hayat cok zor
11.5 yıllık eski bankaci olarak yanitlayayimBen size bir şey sorabilir miyim? Benim babam çok kredi ile çalışırdı. ofisine bankacılar gelirdi. Onu neye göre seçiyorlar. Bir kısım personel böyle gezici mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?