Hayir değil yakinmesafe uzak mı?
uzaksa kadıncağıza da yazık değil mi?
yaşlı insan gitmeye üşenmiştir diye düşünüyorumHayir değil yakin
Yaklasik 1 ay var dogumun normal zamanina mesafe yakinDoğuma zaten gelecek aradaki zaman 3 5 günse mesafe uzaksa gitmesin
Yasli degil 50 degil mesela :)yaşlı insan gitmeye üşenmiştir diye düşünüyorum
normalde düşüncesiz midir anneniz?
sizin afedersiniz doğum üzeri bişey yapmayacağınızı vs düşünmüştür
o yüzden kalayım ne olacak demiştir
işte diyorum ya düşünememiştir abla :)Yasli degil 50 degil mesela :)
Dedim hatta onunda işleri var halletmesi gereken onlari yaparsin dedim ama yokdoğuma 1 ay kalmış bu saatden sonra başbaşa kalmak isteyeceğinizi düşünmemiş olabilir
Sende 1aydır yoruldun benimle, git biraz dinlen bebek geldiğinda sana çok ihtiyacımız olur falan derseniz anlar kadın
Evet denmiyor bilet alalim falan dedim ancaValla cok zor durum bunu annenin anlamasi gerekir yani onun dusunmesi gerekirben olsam bende diyemezdim git diye
Dedim hatta onunda işleri var halletmesi gereken onlari yaparsin dedim ama yok
Oyle yaptim zaten ilk dogumda bebekler kanala erken girebiliyor bu normal ama bunu duyarsa o doguma az kaldi sanacakEşiniz geldikten 1 gün sonraya doktor randevusu alın. Doğuma 1 ay varsa 1 ay sizde beklemez herhalde, doktor da şuan için herşey normal bekleyeeğiz derse.
Doktora not yazmak fln çok komik böyle şeylere girmeyin.
yaniEşiniz geldikten 1 gün sonraya doktor randevusu alın. Doğuma 1 ay varsa 1 ay sizde beklemez herhalde, doktor da şuan için herşey normal bekleyeeğiz derse.
Doktora not yazmak fln çok komik böyle şeylere girmeyin.
Anne daha doğuma var, doğum yapınca zaten burda kalacaksın çok yorulacaksın, sen şimdi git dinlen deyin.Oyle yaptim zaten ilk dogumda bebekler kanala erken girebiliyor bu normal ama bunu duyarsa o doguma az kaldi sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?