Git demeden nasil git denir :)

Aslinda dogum sonrasi da kimsenin olmasini istemiyorum kalabalik bende stres yaratiyo

Aynı benim gibisiniz ilk dogumumda bı sürü sorun yaşadım gelenlerden gidenlerden vs anlatsam roman olurikinci dogumumda eşim izne çıktı kimseyi istemedim açıkçası Rabbim yokluklarini aratmasın tabiki aile candır annesini insan her anında ister ama bazen gerçekten eşle başbaşa olmak daha güzel. Şimdide anneniz kırmayın anlar zaten siz demeyin bence git falan diye bazen laf arasında eşimi çok özledim bebekten sonrada başbaşa kalamicaz doğumda az kaldı gibisinden çıtlatin doğumdan sonrada mümkünse cumbur cemaat gelmesin kimse çok zor oluyo misafirlerle falan benden tavsiye.

Çünkü esimle zaten yaklasik 1 aydir ayriyiz dogumdan sonra da iki tarafta gelecek ev cok kalabalik olacak
Anneniz sonuçta ama bide hamileliğin son aylarında eşler birbirine öyle çok uzun özel zaman ayırmıyor anneniz böyle düşünüyor sanırım.

Bence açıkça söyleme fikri iyi değil.
Ne diyeceksiniz:
"Annecim x geliyor birkaç güne. Ben de özledim onu. Ama sen varken biz rahat edemeyiz.
O sebeple sen git bence
. Sonra yinegelirsin "

Bakin en yumuşak en tatlı dilleyazdım. Ama yok gene kırıcı oluyor.

Ya kendisi akil edip gidecek ya da kalacak. Bence başka yol yok.

muayene esnasında hastanın yakınını dısarı alalım der doktor zaten muayene ederken annenız basınızda beklemıyordur degıl mı ben hıc bır doktorun buna musaade edecegını sanmam
annenız bır doktora gıt gorus ne dıyecek bakalım ona gore demesınde haklı bıletı alırsınız doktor 3 gune hazır ol derse 2 gun ıcın nıye yola gıtsın kadın
50 yas genc demıssınız de cokda genc degıl 34 yasımdayım valla yoruluyorum 50 yasında ınsan ıkı katı yoruluyordur bırde ınsan evınden uzak kalınca daha cok yoruluyor bırsey yapmasa bıle cocugunun da olsa baskasının evı yoruyor

bence annenıze gıt demeyın :) acele eden taraf sız gorunuyorsunuz hele bı esınız gelsın hele bı doktora gıdın nasılsa gıdecek annenız

Ozel doktor oldugu icin istedigin kadar insanla girebiliyosun ve bileti alsan da böyle bisey derse doktor bileti aciga alip daha sonra istedigin bir tarihte kullanabiliyorsun

Ozel doktor oldugu icin istedigin kadar insanla girebiliyosun ve bileti alsan da böyle bisey derse doktor bileti aciga alip daha sonra istedigin bir tarihte kullanabiliyorsun
cok sasırdım bende hep ozel doktora yanımda bırıyle gıttım ama muayene olurken hasta yakınını dısarı alalım deyıp gonderırdı ondan sasırdım ılk defa duydum bunu

annenız benı gondermeye mı calısıyorsun demıs sıze :) alınacak gıbı ben tam dogum oncesı en ıhtıyacım olacagı sırada annemı germeyı goze alamazdım sanırım
sahsen bende tek basımaydım cok yalnızdım keske yanımda bırılerı olsa dedıgım donemdı sız ıhtıyac hıssetmıyorsanız ne guzel ama bılemedım dedıgım gıbı ben olsam bu donem ıdare etmeyı secerdım sonra sen benı ıstemedın gonderdın dıye alınıp uzak durursa daha cok uzulursunuz

Doktora tahmini doğum tarihini sorun, üç aşağı beş yukarı söyler.
Kanal manal kurcalamayın.
1 ay varsa zaten bi gideyim der.
Derse ne âla yani.
Yoksa git denmez.

Ayyy ne buldumcuksunuz ya
Ne olcak annen senle kalsa şurda kaç gün kalmış
Eşinle yalnız kalsan ne olucak
Gerçekten yani çok ilginç konular var burda

Kocanız gelince küçük bir tatil ayarlayın başbaşa anneniz evde sizi beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…