Bikac güneEşiniz ne zaman geliyor?
Oyle yaptim zaten ilk dogumda bebekler kanala erken girebiliyor bu normal ama bunu duyarsa o doguma az kaldi sanacak
Çünkü esimle zaten yaklasik 1 aydir ayriyiz dogumdan sonra da iki tarafta gelecek ev cok kalabalik olacakNeden gitsin istiyorsunuz?
Aslinda dogum sonrasi da kimsenin olmasini istemiyorum kalabalik bende stres yaratiyoSizin iyiliğiniz için orda olduğunu aklınızdan çıkarmayın bence. Nice anneler var doğuma bile gelmiyo. Zaten son zamanlarınız gelmiş sizi yalnız bırakmak istemiyodur. Eşinizle de bol bol dışarı çıkın vakit geçirin. Doğumdan sonra baya bi zaman çıkılmıyo. Annenizi kırmayın. Birde alınırsa doğum öncesi bunun stresini yaşarsınız. Allah yardımcınız olsun sağlıklı evlat versin inşallah
Kadın sizli düşünmüş siz gönderme derdinde.. yeni mi evlisiz.. nasilsa yalniz kalirsiniz esinleKizlar merhaba eşim yaklaşık 1 aydir sehir disinda annem benim yanimda kaliyor bu surede ve eşim yakında gelecek acikcasi esim geldikten sonra annemin gitmesini istiyorum basbasa kalabilmek icin çünkü yakin zamanda dogum olacak ev yine kalabalik olacak.
Anneme sana bilet alalim x'in geldigi gunden 1 gun sonraya diyorum yok sen bir kontrole git bakalim doktor ne diyecek ona gore gidecem diyor kontrolu erkene aldim bu yuzden. Ama kontrolde doktor bebek kanala yerlesmis falan derse gitmez gibi geliyor. Odaya girmesini engellemem lazim biz özel gorusecez doktorla desem ayip mi olur? Ve kirmadan nasil git diyebilirim?
Haklısınız ama doğumda nolcağı belli olmuyo. Yinede yanınızda yardım etcek biri olması gerekiyo. Üç doğum yaptım ilk ikisinde herseyimi kendim yapmışken sonuncuda yatmam gerekti. Zaten istesemde kalkamıyodum. Bebeği kucagıma alıp vermesi bile çok büyük bi yardımdı annemin. Yinede tabi siz bilirsiniz kendi haliniziAslinda dogum sonrasi da kimsenin olmasini istemiyorum kalabalik bende stres yaratiyo
Sizi kendime benzettim, ben de kalabalık sevmiyorum. Ama annem olsa yanımda anne yemekleri yapsa çok mutlu olurdum.Aslinda dogum sonrasi da kimsenin olmasini istemiyorum kalabalik bende stres yaratiyo
Bilet alalim deyince bile beni gondermeye mi calisiyosun dediÇekincek bir şey yok. Anne bundan sonra kocamla senelerce başbaşa olamayacağız. Son yalnız günlerimiz sen doğuma gelsen tekrar olur mu diyin.
Bence de gönderin. Çocuktan sonra ilişki bir süre sallanıyor da tadını çıkarın.
Bilet alalim deyince bile beni gondermeye mi calisiyosun dedi
Bende sasirdim sanki evden kovuyorum :)Ay anneye üzülen gereksiz duygusal mesajlaryav kadın kocasıyla evde başbaşa kalmak istiyor ne var bunda.
Ya sadece iliski icin de degil aslında evin içinde son kez basbasa kalicaz birlikte zaman geciricez disari ciksak anneme sen evde kal demek daha kotu benceBir de bu son haftalarda açılma olması için doktorlar ilişki öneriyor ya, acaba anneler bunu biliyor mudur merak ediyorum
Yok ben seni anladım, senin konundan bağımsız sordumYa sadece iliski icin de degil aslında evin içinde son kez basbasa kalicaz birlikte zaman geciricez disari ciksak anneme sen evde kal demek daha kotu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?