- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi Havva memiss
-
Ben ayrilmayi dusunuyorum oda genc belki anlasabilecegi bi insanla hayatini devam ettirir ama cocugu vermem diyor. Zaten kurulu bi duzenimiz yok kaynanamlarla oturuyoruz. Bari ayri ev olmadan bitsin birgun bitecegi kesin cnku. Ama suanmi gitmeliyim bebegim birazdaha buyusun diyemi beklemeliyim bilmiyorum :'-( :'-(
Ne yazık ki erkekler kendisinden daha çok söz sahibi olan kadınlara sevgisini yitiriyor.
Yani kadınlar ilişkide daha mı az söz sahibi olmalıdır?
''onsuz yapabilir miyim'' diye düşünmek nedir ya? siz bebeğinizi bırakmaya çoktan meyillisiniz zaten.. o masum bebeğe çok üzüldüm gerçekten.. gidin bi yardım alın bence, normal değil yazdıklarınız.Aileme bisey soyleyemiyorum ufak tefek nadir seylere rast gelip tavirlarini koydular ama esimin agzi pis kavga ederler diye korkuyorum ya beni anlayin bende hayatimi karartmak istemiyorum bende gitmek yeni hayat yeni saglikli daha iyi bir baslangic istiyorum ama bebegim var onsuz yapabilirmiyim onu dusunuyorum :'-( :'-(
bak canım şuan eşinden boşansan hiçbir hukuk sistemi o bebeğin velayetini babasına vermez. emziren bir anne ve onun küçük bi çocuğunu ayırmıyor yasalar. bebeğin iyi bir ortamda büyümeli ve sağlıklı evebeynler tarafından yetiştirilmeli. annenin stresi bebeğe de geçiyor ve o bebek büyüyünce çok sorunlu bi çocuk haline gelebilir. beklemenin sana bi fayda sağlıycağını sanmıyorum. arkana aileni al. o senin gitmiyceğinden emin olduğu için bu pisliklikleri yapıyor.Ben hic iyi degilim ki zaten bebegimi her kucagima aldigimda onunla beraber yaptigim tek sey hungur hungur aglamak ve agladigimi gorunce eliyle iki yanagimi sıkıyo sertce ve geçmişine mi agliyosun ozlediysen gule gule siyo sertce itiyo :'-( ben iyi degilm ya
'esim, yani cengiz' ne ya? ne alaka?Ayniyiz hep ayni. Kackere denedik ki zaten onun ailesi benden nefret ediyo . Akil veren benim ailem ama esim yani cengiz saygisizligiyla onlarida kiracak diye hic bisey diyemiyorum. Ufacik biaeyde el kaldirmasi dayanilmaz ve bu aralar fazla kufur ediyo en ufak biseyde cok kudur ediyo
Pes diyorum.cit cikarmaniz icin kolunuzu bacaginizi kirmasinimi bekliyosunuz.naparsan yap kabul imajini siz yaratmissiniz oda kendini bulunmaz hint kumasi saniyor olmaliki size istedigini soyleyip yapiyor.hayir o suan hissettig ofkenin dusuncenin birazda kendimi ona ifade edememenin sonucu tekme tokat dayak yedigim zamanlarda bile cit cikarmadim ona ben :'-(
kultur farki olsaydi ailen o kadar kücük evlenmene izin vermezdi tatlim. kendimizi kandirmayalim ne dersin ?! bide kaynana yaninda yasamak kötü bir durum.O zamanlarda cok sık ayrilip barisiyoduk biz nisanli kalicaktik askerlik sureci var diye. Esim istemeditamamen kopmaktan korkuyorum dedi . Suan ailesiyle oturuyoruz onlar ayri bidert zaten . Kocamaaan bi kultur farkimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?