git demek kolaymi lan ne degisti

yermek için söylemiyorum ama hem yaşınız evlilik için çok kucukmus o yüzden bazı tavır hatalarina düşerek biktirmis olabilirsiniz. Hemde bu ilişkide hep sizin daha sert oldugunuzu soylemissiniz belki bu tavrinizdanda sıkılmış olabilir. Çünkü erkekler aslında böyle şeylerden hoşlanmaz daha önce bunu kabul ediyor olmasını kendisininde daha genç olmasına bagliyorum. Ne yazık ki erkekler kendisinden daha çok söz sahibi olan kadınlara sevgisini yitiriyor. Size vurmuş olmasi tam bir insanlık dışı olay tabiki. Ben sadece aranızdaki soguklugun sebebi ve esinizin değişimi üzerine yorum yaptıM. anneniz babaniza mutlakaki bu şekilde davranmamistir diye düşünüyorum. Bu sizin için bir örnek olabilir.

Biraz daha büyüsün diye bekleyin, belki babası onu da döver, aklında güzel anılar kalır.

Ekledigin fotograflari kaldir hemen bi tanidik falan gorebilir. Ayni yastayiz ve durumuna uzuldum. Oncelikle bi aile buyugune durumu anlat esinle konussun eger duzelme olmazsa bosanmaktan baska caren yok. Bebegide sana verir hakim ailen sana destek olurmu?

Sürekli ayrılırım demen artık etkisini yitirmiş.
Tartışmalarda ayrılık lafını devamlı ortaya atacak kadar toymuşsun ki hala da öylesin.

Şiddet var, saçma sapan bir aşk yanılsaması olmuş, bir de üstüne küçücük olduğun yetmiyormuş gibi çocuk doğurmuşsun. Yazık ona.
Bunlardan dolayı umarım biraz olsun pişmanlık yaşıyorsundur. Kendine dön bak biraz ve ders al.
Boşanma mevzusunu da sürekli dile getirme. Saygı da kalmamış zaten.
İlişkinin iyi ve kötü yanlarını iyice gözden geçir.
Düzelme ihtimali varsa düzeltin. Yoksa da başka bir çözüm düşün ailenle beraber.
Bebeği alırım demekle alamaz ne de olsa. Boşa konuşmasın.

Yani kadınlar ilişkide daha mı az söz sahibi olmalıdır?

Yok hayirrrr tabii ki daha "nazik" olmalidir. Bişey isterken mesela şunu yapmicaksin bu saatte gelinirmi hiç gelmeseydin tarzlari yerine daha nazik bi yol izlenirse kadın kesinlikle kazanır. Kızgın gibi değil de Üzgün gibi davranmak erkeklere istediginizi yaptirmanin bence en kolay yoludur.çünkü ben sevgilimden daha sınırlı birini daha önce hiç gormedim fakat her istediğimi yaptiririm eninde sonunda. fakat yazan arkadaşın uslubunden mutevellit daha dik bir yol izledigini sezinledim. "Daha serttim ben ne dersem hep o olurdu" cumlesindende cikarimda bulundum yani kisacasi.

sürekli ayrılık meselesini açıyorsunuz demek ki, bunalmıştır adam. bana bir sefer bile böyle bir cümle kurulsa, sonradan değil ilk seferinde ''kapı orda'' derdim..

bebeği koz olarak kullanıyo şu anda ve geçmiş zamanlarında acısını senden bir bir çıkarıyo dizginler artık bende demek istiyo...

''onsuz yapabilir miyim'' diye düşünmek nedir ya? siz bebeğinizi bırakmaya çoktan meyillisiniz zaten.. o masum bebeğe çok üzüldüm gerçekten.. gidin bi yardım alın bence, normal değil yazdıklarınız.

ya kızın cok üstüne gitmiyor musunuz?ben de basta konuyu okunca kızdım ne acelen vardı diye de ne biliyim kızın resimlerini görünce icim acıdı 19 yasında daha ergen sayılabilecek bir kızın anne olması esinden siddet görmesi cok etkilendim acıkcası,bir de üzerine resimleri görünce.hepimiz neden hemen evlendin cocuk yaptın diyeceğimize bence yol göstermeye calısalım.Neden evlendin cocuk yaptın diyerek hic birsey cözülmeyecek olan olmus kız cahillik etmis ama bebeğin dönüsü yok artkk o bir anne sonucta.Bukadar acımasız olmayın saldırıya gecmeyin hemenkarsınızda caresiz gencecik bir anne var

eşinin sana olan davranışının abukluğunun detayına inmeyeceğim ...ama inan öyle kolay oluyor git demek kulaklarının duydugu gibi.demekki artık sana gitme dönemini kapatmış..

bak canım şuan eşinden boşansan hiçbir hukuk sistemi o bebeğin velayetini babasına vermez. emziren bir anne ve onun küçük bi çocuğunu ayırmıyor yasalar. bebeğin iyi bir ortamda büyümeli ve sağlıklı evebeynler tarafından yetiştirilmeli. annenin stresi bebeğe de geçiyor ve o bebek büyüyünce çok sorunlu bi çocuk haline gelebilir. beklemenin sana bi fayda sağlıycağını sanmıyorum. arkana aileni al. o senin gitmiyceğinden emin olduğu için bu pisliklikleri yapıyor.

yine herzamanki gibi konulara virüs bulaşmış saldırı yani :))
canım sen önce bi kafanı topla mantıklı karar alicak durumda değilsin annen bikac gün sende kalsin yada sen orda kal. kocanda lohusalik bunalımına girmiş heralde.. neyse önce bi sakin kafayla düşünün ha olay tartışmaya gitmeden birinizden biri odayi terk etsin.. yine olmadı en son kararın boşanmak olur. ckkta gencsin güzelsin ama yapılacak birşey yok

eşin sana şiddet uyguladığında gizlice gidip darp raporu almaya bak. raporunu al, sonrada haber vermeden çık ailenin yanına dön. asla eşinle muhattap olma, lütfen seni daha fazla üzmesine izin verme. çok güzel, pırıl pırıl bir kadınsın. boşan, daha genceciksin.

'esim, yani cengiz' ne ya? ne alaka?

hayir o suan hissettig ofkenin dusuncenin birazda kendimi ona ifade edememenin sonucu tekme tokat dayak yedigim zamanlarda bile cit cikarmadim ona ben :'-(
Pes diyorum.cit cikarmaniz icin kolunuzu bacaginizi kirmasinimi bekliyosunuz.naparsan yap kabul imajini siz yaratmissiniz oda kendini bulunmaz hint kumasi saniyor olmaliki size istedigini soyleyip yapiyor.

Ne biliyim bana pek inandirici gelmedi konunuz. Esinizin ismini,kendi isminizi ve soyisminizi desifre ettiniz hatta fotograflarinizi gonderdiniz. Bu kadar curetkar olmaniz kafami karistirdi. Konu gozumde inandiriciligini kaybetti. Niye kendinizi desifre ediyorsunuz?

kult
O zamanlarda cok sık ayrilip barisiyoduk biz nisanli kalicaktik askerlik sureci var diye. Esim istemeditamamen kopmaktan korkuyorum dedi . Suan ailesiyle oturuyoruz onlar ayri bidert zaten . Kocamaaan bi kultur farkimiz var.
kultur farki olsaydi ailen o kadar kücük evlenmene izin vermezdi tatlim. kendimizi kandirmayalim ne dersin ?! bide kaynana yaninda yasamak kötü bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…