- 25 Şubat 2015
- 36
- 7
- 13
- Konu Sahibi Havva memiss
-
sana arkadaşımın hayatından örnek vereyimAileme bisey soyleyemiyorum ufak tefek nadir seylere rast gelip tavirlarini koydular ama esimin agzi pis kavga ederler diye korkuyorum ya beni anlayin bende hayatimi karartmak istemiyorum bende gitmek yeni hayat yeni saglikli daha iyi bir baslangic istiyorum ama bebegim var onsuz yapabilirmiyim onu dusunuyorum :'-( :'-(
Kaçarak mı evlenmiştiniz?Aileme bisey soyleyemiyorum ufak tefek nadir seylere rast gelip tavirlarini koydular ama esimin agzi pis kavga ederler diye korkuyorum ya beni anlayin bende hayatimi karartmak istemiyorum bende gitmek yeni hayat yeni saglikli daha iyi bir baslangic istiyorum ama bebegim var onsuz yapabilirmiyim onu dusunuyorum :'-( :'-(
Sakin cocugunu birakma birakilirmi ya bosaninca anneliktende mi bosanican birde devamli cocugun yaninda aglama onuda dusun sen artik annesin senin ilk dusunecegin o olmali onsuz hayatti nasil dusunebilirsinAileme bisey soyleyemiyorum ufak tefek nadir seylere rast gelip tavirlarini koydular ama esimin agzi pis kavga ederler diye korkuyorum ya beni anlayin bende hayatimi karartmak istemiyorum bende gitmek yeni hayat yeni saglikli daha iyi bir baslangic istiyorum ama bebegim var onsuz yapabilirmiyim onu dusunuyorum :'-( :'-(
O zaman aileniz her şeyi hak etmiş.Hayir kacmadik.
Çok özür dileyerek size inanmadığımı söylemek istiyorum.
Umarım, gerçekten sahtedir konunuz.
Çok özür dileyerek size inanmadığımı söylemek istiyorum.
Umarım, gerçekten sahtedir konunuz.
Boşanmaktan başka yol yok o zaman ama çocuğunu öyle bi aileye bırakma zaten sana verirler velayetini ahhhh insan en büyük iyiliği de kötülüğü de kendi kendine yapıyor Allah yardımcı olsunAhhhhhhhhh neler neler demedim hickira hickira caresizce agladim karsinda bana dedogi tek sey bundan sonra boyle guzelim. Isine gelirse burfasin isine gelmiyosa kapidaa :'-( :'-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?